The Dog Whisperer

Mannen som talar med hundar går på tv just nu. Kunde inte låta bli att kika. Älskar att se det där programmet, var bara så länge sedan jag såg det sist. Har varit upptagen så mycket att tv tittandet har inte varit så aktuellt den senaste tiden. Måste boka biljetter till hans hundshow här i Stockholm. Det var nästan fullbokat, om det inte är det. Så det var tydligen knappt någon biljett kvar. Skoj att han kommer hit, speciellt när man är ett stort fan av honom. Cesar Millan is the real dog whisperer.

Nå, hur som helst. Dagen gick bra. Jag gjorde mitt ärende och efteråt åkte jag till Malin som är hemma med lilla N som har vattkoppor. Fick reda på av mamma att jag själv hade det två gånger när jag var liten. Herregud alltså. Men det känns konstigt att dem där små prickarna. Ser ut som många finnar som man stör sig på.

Hahaha, lilla N gjorde något väldigt, väldigt, roligt faktiskt eller Malin var rolig. Fick reda på idag att Noelia tycker om att leka med tamponger. Det roar hon sig med tydligen. Jag trodde M skojade först, men jag fick till och med bild bevis på det.



Haha så söt, men stackaren. Ni ser prickarna. Fast dem försvinner ganska snart igen. Då kommer hon må så mycket bättre. Få komma ut lite mer och gå tillbaka på dagis igen. Än så länge får vi önska henne krya på sig och hoppas dem dumma prickarna snart försvinner. Men ni ser att hon gillade tampongerna.. Hahaha :-) Söt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0