Tisdag 22:a februari

Herregud, sitter här och försöker hitta bra musik. Jättesvårt när man letar efter något speciellt. Jag älskar spansk musik, och nu har jag hamnat i en sådan där period som gör så att jag inte kan sluta lyssna på spansk musik. Hela morgonen har jag lyssnat på alla olika - Hector Lavoe, Juan Luis Guerra, Johnny Ventura och många fler.

Lyssnade igenom en massa äldre låtar med Juan Luis Guerra och jag kan inte sluta lyssna på en speciell låt. Det är inte veckans låt, men det är definitivt en låt som jag tycker om.

Juan Luis Guerra - Si to no bailas conmigo



Nå, annars idag så har jag bara tagit det lugnt. Ska om ett tag åka till bror min. Vi bestämde att mötas upp efter han hade slutat. Så jag sitter här nu bara och tar det lugnt tills dess. Imorgon åker jag hem igen och då tar jag med mig lilla Romeo. Känner att jag skulle vilja ha honom till helgen.

Gårdagen var också väldigt lugn, hade bara ett litet "möte" på eftermiddagen och det gick väldigt bra. Jag känner just nu att jag börjar bli redo att möta vad som än händer. Det var länge sedan jag kände så. Fick lite glada nyheter som kanske sker nästa vecka. Jag hoppas verkligen att det blir av, men jag vill inte hoppas för mycket heller ifall det inte blir av.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0