Kvällstid!

God kväll på er!

Sitter och umgås med min kära, men kaxiga lillebror. Han sitter och skypar med någon kompis, och så kommer jag och spelar upp roliga och snuskiga repliker för dem från min data. Sedan sitter lillebror och bara skäms för varje gång, men det är så jag roar mig ikväll. Tycker bara synd om killen som han pratar med via skype.

Vi satt ju i typ två till tre timmar tidigare och spelade Nintendo. Det var jätteskoj eftersom vi till slut började skylla på varandra så fort vi dog i någon bana. Man kan ju liksom inte låta bli att ta åt sig när man dör. Men vi är syskon så vad förväntar ni er?! Det roligaste var att mamma (lillebrors mamma) kom hem med en stor godis påse till sig själv och lägger den på stora sängen där hon sover. Hahaha, ja det var ju inte så smart eftersom där sitter ju lillebror och jag och spelar. Så vi hade det jättemysigt.




Som sagt, det blir nog bara en lugn kväll! Vi ska bara hänga och kika tv. Förmodligen blir vi inte upp så sent. Själv ska jag iväg och träna imorgon tillsammans med min goda vän Ida. Det ser jag fram emot. Var länge sedan, men jag känner att det är dags nu. Har förberett mig och allting. Sedan åker jag hem på söndag och då har jag lite små grejer jag ska göra. Dels hjälpa lillasyster C med sin SO och Musik läxa. Ser fram emot det faktiskt. Det lät så kul det hon skulle göra.

Får se, på måndag ska jag kanske träffa mamma Malin. Har inte sett henne på snart en månad. Lång tid. Okej inte riktigt en månad, men drygt tre veckor kanske. Ska kanske få hjälpa till med lilla Noelia något någon gång.! Ser jag fram emot :D

Nej, nu ska jag störa lillebror och sedan tänkte jag sätta igång en film. Men jag hoppas ni får en trevlig fortsatt fredagskväll! Och Tack MJ! Jag hoppas du ser att jag försökte se till att du inte syntes alltför mycket. Vet att du inte vill, men jag kunde inte göra denna fina Header utan dig :)

Pusseli puss puss & God natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0