Onsdag 19:e januari

Skulle precis stänga ned datan när jag kom på att jag måste skriva något slags inlägg för denna vecka. Har ju inte skrivit något. Detta beror på att mina tankar är någon annanstans just nu. Jag kan tyvärr inte hjälpa det utan det finns en orsak. Tyvärr vill jag inte dela med mig av den informationen, men just nu har jag för mycket känslor i mig och jag vet inte riktigt vad jag ska göra med dem. Istället blir det för mycket och jag får dem till tårar istället. Jag är inte ledsen utan mer rädd just nu. :(

Som sagt det är något jag måste ta itu med nu och det skrämmer mig. Imorgon så är det en grej som ska ske. Dagen har kommit så fort och jag är beredd att möta det jag måste, men samtidigt kan jag inte låta bli att få dessa miljontals känslor i mig på en och samma gång. Dock har jag pratat med en fin vän från Linköping som jag kunde prata ut med. Hon är så god. Tack Caroline (inte lillasyster C utan en annan) fina ord som värmde. Saknar dig som bara den kompis!! :)

Idag har jag varit hemma och tagit emot en massa samtal och pratat med en massa människor. Jobbigt. Har ju inte direkt gjort mitt humör bättre. Sedan så har det varit familjemiddag här hemma. Storebror kom på besök. Sedan så har jag suttit och skypat med lillebror och pratat med lillasyster C också. Har laddat ned ett jätteroligt fotoprogram som lillebror rekommendera. Så han och jag har suttit och lekt med bilder hela kvällen. Ska så småning om lägga upp en ny header. Mer personlig. Jag börjar tröttna på bilden ovanför. Mörk, dock fin fast jag vill inte ha månen och det mörkblåa vattnet och allt kvar. Vill göra en egen som sagt.

Härom dagen så kikade jag igenom lite äldre foton och hittade en massa roliga. Tänker göra i ordning lite bilder och göra om det till en fin header. Får se när resultatet kommer.

Här kan ni kika på söta, löjliga och gamla bilder..



Det är en suddig bild, men det är Romeo när han var bebis.. Så söööt.! :P



Söta lillasyster C när hon var liten.. haha du är så söööt gumman.!

Ja. jag ska inte lägga upp fler nu utan sova.!

God natt på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0