Söndag 2:a januari

Lite nyårs bilder:







Jag är som jag tidigare sagt väldigt nöjd med nyårsafton. Den var både mysig och perfekt. Skojigaste var det att se alla roliga människor ute på stan och på vägen hem. Fanns många sådana.!

Hur som helst, just nu ligger jag och kollar på Karate Kid. Fick den i julklappa av min storebror. Den är ju sååå himla bra. Mycket tårar, mycket komedi och man lär sig så himla mycket. Jag älskar när dem säger - " When life knocks you down, you could choose to whether or not to get back up". Så sant, så sant. Älskar det uttrycket och det är väl något jag ska börja tänka på oftare.

Nå, gårdagen var ju riktigt seeeeeeg. Fy sjutton. Vi tog det lugnt heeela dagen nästa. Tillslut beslöt sig jag och lilla syster C att gå på bio. Vi såg nya Narnia filmen i 3D och den var ju sååååå bra. Rekommenderar att se den. Den var en skönt kväll. Drog hem till G och hennes familj igen med C. Tog det lugnt, pratade en massa och sedan när klockan blev aaaaalldeles för mycket så rörde jag mig hemåt. Idag har då varit en väldigt avslappnade dag. Jag tar det lugnt, sov ut ordentligt och har kollat på film bara.

Ska kika klart. Hörs senare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0