Torsdag 13:e januari

Hallå!

Ligger redan i sängen och ska inom kort stänga av och sova. Men innan tänkte jag snabbt bara släng in ett inlägg. Jag har inte haft så mycket att skriva om eftersom jag är för det mesta hemma bara här hos pappa. Följer med och handlar och bråkar och skojar med min lillebror som är helt underbar. Han är så snäll och rolig. Måste skryta om att jag är stolt över han. Har varit skoj att hänga med honom. Önskade dock att han och jag hade fått umgås mer och bott under samma tak när vi växte upp. Älskar honom så himla mycket.

Ikväll satt vi och käkade lite Ben & Jerry glass som vår kära pappa hade köpt till oss. Pratade om roliga saker vi gjorde som små och bara skrattade en massa. Det är sådant jag älskar att göra med min lillebror. Prata roliga minnen.



Jag har blivit lite bortskämd nu när jag varit här hos pappa. Idag fick jag en av mina favorit rätter - Plankstek. Det är ju såååå gott, hemmagjord potatismos (utan klumpar) med Entrecote och bea. Det är super. Smaken av plankan gör ju köttet så himla gott.

Men imorgon åker jag hem. Då ska jag snabbt hem och duscha, fixa mig och så. Sedan ska jag och tjejerna hem till J och hennes nya place. Där vi ska hänga och ta det lugnt. Sedan drar vi nog ut en liten sväng för skoj skull. Jag ser fram emot morgon dagen.

Juste fick även ett samtal av mamma Malin. YES! Jag ska få hämta mitt underbara gudbarn på dagis en dag och få spendera dagen med henne sedan. Ska bli sååå skoj. Något jag verkligen, verkligen ser fram emot eller passa henne under en dag på helgen. Hade varit super. Hon är minsann den goaste ungen.

Nej, nu ska jag sova.! Hoppas ni har haft en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0