Söndag 17:e Juli

Jaaa jag vet. Är riktigt dålig på att uppdatera, men det har funnit en orsak till det faktiskt.! Nå, vad händer annars då?! Jo, idag så har jag t.ex. hänt med tjejerna. Vi hyrde film och tog det bara lugnt. Vi såg Love & Other Drugs en väldigt bra film, men väldigt annorlunda. Det var en himla massa nakenscener som nog chockade oss allihopa. Men den var bra.

Jag kan rapportera att mina sötnosar Romeo och Kiara är hemma hos pappa igen. Faster fick ju panik på dem. Värren än barn för sjutton. Men det gick väl. Ska FÖRSÖKA ta hand om Kiara lite oftare. Hon kan vara söt och härlig om man är med henne själv. Fast hon och Romeo tillsammans kan bli lite för mycket.

Nej, min helg har varit väldigt lugn. Laura (kompis från jobbet) den lilla knasen är ju i London just nu. Fan vad lyx, jag ber till gud att hon hittar skorna jag vill ha.!! Då ska hon få en guldstjärna om hon hittar dem. Juste nu har den andra knasen Silvija hör av sig igen. Hmm, jag hoppas jag snart får träffa henne. Då sablar ska hon minsann få stå till svars för varför hon aldrig hör av sig.

Okej, gott folk ska sova.! Hörs imorgon. Jag har lite bilder att lägga in på datan som jag förmodligen kommer att ta några ut av och lägga upp här.. God natt med er!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0