Söndag 24:e Juli

God dagens på er!

Hur står det till?! Med mig är det bra, har faktiskt haft fullt upp de senaste dagarna. Jag har varit hundvakt åt den nyaste familjemedlemen. Riktigt skoj, jag har lärt henne en massa. Men jag är väl den som har lärt mig det mesta. Är otroligt stolt över mig själv över allt jag har lärt mig. Kommer få lära mig mer och mer hela tiden.

Jaha, Kiara är en liten busig valp. Hon älskar att busa och hon har ett uppkäftigt beteende ibland. Men vi jobbar på det nu. Hon ändras sakta och säkert. Jag var så stolt hur snabbt hon snappar upp vissa saker hon vet att hon inte får göra. Var riktigt stolt över henne här om dagen.



Känner igen ni igen den stora hunden? Det är Ziggy. Visst har han blivit stor och snygg. Han är som en storebror för dem där hundarna. Kan ni se Kiara? Det är hon som liggger längst till höger på bilden, precis vid soffan. Hennes ben ser ut som grodben. Ser lite roligt ut.

Får höra ofta att min fritid består av att bara prata och vara med hundar. Men det är vad jag gillar, hundar har jag alltid älskat och tyckte om. Detta är något jag känner att jag kan lägga mitt hjärta och själ i. Att bara se denna bild gör mig stolt av att fått vittna det jag har gjort de senaste dagarna. Kan tacka en jättesnäll människa för det.

Nu ska jag iväg igen på en liten middagsbjudning. Ska träffa min andra familj, ska bli skoj. Senare kommer min bror också. Sedan blir det mer hundträning. Som sagt, ser fram emot detta så.! Hoppas ni får en trevlig dag i det här fina vädret.!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0