Torsdag 14:e Juli

Vaknade upp imorse och insåg att det har gått 4 månader nu. Tiden går alldeles för fort och det gör så ont varje gång tiden bara går längre och längre ifrån då dagen min kära far gick bort. Hans bortgång gör fortfarande ont. Tänker på han säkert 10-100 gånger om dagen. Han är oftast den första jag tänker på när jag vaknar och den sista innan jag somnar. Saknar honom såå.

Nå, ska inte börja inlägget med att dra ned stämningen. Kan glatt säga att jag nu är en ny ägare till en iPhone. Det är faktiskt väldigt härligt. Jag är dock inte så beroende av den som folk påstår att man blir, utan jag har ju tidigare haft en iPod och den är nästan likadan. Skillnaden är väl att jag inte kan ringa med den. Fast min iPod består av för mycket värdefull musik för att sluta använda. Jag älskar min musik till 1000.!!

Okej, men lite om veckan som snart tar slut. I måndags var jag ju med min söta vän Ida och käkade lunch, hon åker snart. I tisdags var min bror här och hängde med hundarna. Även lillasyster C kom hit. Vi gick på promenad och sedan träffade vi min brors gamla barndoms kompis (mina gudföräldrars son). Han ville träffa hundarna.

 

På kvällen sedan hjälpte dem mig att möblera om mitt rum. Jag är faktiskt riktigt nöjd och glad med hur resultatet blev. Dem var verkligen till hjälp. Brorsan tog över hela skiten. Gjorde allt åt mig. Det värsta var väl att min granne som fick värsta frispelet och kom upp och plingade på kl.23.00. Han påstod att vi störde honom när han skulle sova. Han skulle jobba och allt. Jag trodde det berodde på flyttningen vi gjorde i mitt rum. Men sedan kom han upp igen då vi var på väg ut och klagade på att vi spelade för hög musik. Då fick bror min och jag ställde honom till svars. Sa åt honom att sluta angklaga oss för saker vi inte gjort. Hade varken spelat musik eller varit högljudda. Blev riktigt irriterad på honom. Han är ju den som ALLTID spelar musik 24 timmar dygnet runt och stör mig när jag ska sova. Grabb FAN!

Nej, det var väl mina dagar. Juste jag har hundarna här också. INGENFARA MAMMA, JAG HAR ALLT UNDER KONTROLL. LOVAR! Nu måste jag börja göra mig i ordning. Ta en promenad med hundarna och sedan lämna dem till lillasyster C som tar hand om dem när jag är på jobbet. Snäll som hon är.!


Kommentarer
Postat av: mamita

Det är lugnt, en mamma oroar sig alltid så det är bra att veta hur det är. Det var fint att ses igen :-)

2011-07-16 @ 14:14:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0