Fredag 10:e juni

God morgon kompisar!

Trött som satan är jag idag. Har sovit väldigt dåligt må jag säga.! Fattar inte. Jag tyckte det var varmt i natt igen så jag fick svårt att sova. Öppnade fönstret och sov med ett tunt lakan istället för ett tjockt duntäcke. Hjälpte inte, fick öppna fönstret och då började det sakt hjälpa, men det tog tid innan jag kunde somna. Så nu är man ju såklart jääättetrött.

Okej, men jag är uppe och ska börja göra mig i ordning. Ska iväg till jobbet om en liten stund. Orkar inte :( Men men. Idag ska jag försöka träffa min goda vän Malin. Det var så länge sedan jag träffade henne senast.

Juste, jag har glömt att berätta att min "lillasyster" Roxana har tagit studenten i onsdags. Så efter jobbet drog jag dit på studentmottagning/ middag. Det var massvis med goda saker där. En himla massa människor också. Det var faktiskt väldigt skoj. Träffade på människor jag inte sätt på evigheter. Jag stannade där ganska länge. Kom hem gaaaanska sent. Men jag jobbade kväll igår och började sent så det gjorde faktiskt ingenting

Nej, nu ska jag klä på mig. Men ni får ha en toppen dag allesamans.! Ska lägga upp lite bilder antingen idag eller imorgon från veckan.!

Ha det gött! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0