Fredag 24:e juni

Hola Mundo! Que pasa?! :D

Hoppas allt är bra med er? Själv är det väl si so där. Jag jobbar idag. På midsommar? Ja, visst, tråkigt? Absolut. Men vad ska man göra, så är livet. Jag jobbar inom vården och jag får ta det, men jag firar tillsammans med familjen imorgon. Det är helt okej för mig faktiskt. Fast jag åker till lillebror och dem redan ikväll faktiskt. Så det är okej för min del trots allt.

Jag kan erkänna att jag nu har varit ganska dålig på att uppdatera och så, men det har varit en del att göra. Fullt upp. Som ni vet så har ju min äldrebror skaffat en till hund - Kiara, amstaff blandning. Hon är så söt, men det gäller att vara sten hård med henne och inte låta henne komma undan med saker bara för att hon är valp. Det har gått bra och vi har fått jättebra tips faktiskt. Så det är ju skönt.

Kiara var här igår. Hon fick sova hos mig från Onsdags till igår. Det var mysigt, men det gäller att sätta gränser på henne redan nu. Så det har jag gjort och hon fattade direkt. Vi har även hittat en kille åt henne. Min kompis Marcello har en kompis som också har en liten amstaff kring samma ålder. Kiara är 15 veckor och den andra är 14 veckor. Så det var ganska perfekt.

Men det har varit skoj att ha ägnat sig åt dem hundarna. Det har varit skoj och roligt. I veckan har jag även jobbat och nu har jag äntligen fått mina linser, så när det game on. Ska börja sätta i dem snart. Tar tid för mig att få på mig dem ibland.




Kiara, den lilla sötnosen ligger ovanpå en trött "faster"..

Kommentarer
Postat av: mamita

Pasa bien, gracias querida. Hon är sööt den lilla busan. Mamita

2011-06-24 @ 13:04:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0