Fredag 3:e juni

Hejsan svejsan! Wallander går på tv just nu. Har bestämt mig för att ta en lugn kväll. Har jobbat och sedan så var jag hos optikern idag. Herregud, testade linser. Panik! Kändes som jag hade smuts i ögonen de första minuten. Men sedan gick det över och kändes annorlunda. Kunde helt plötsligt se det mesta utan glasögon. Nice. Roligt. Nå, det gick bra så nästa vecka gäller det. Tack Ida, för att du följde med.

Nu på kvällen har jag städat. Mami is coming home tonight from Spain. Hon har ju varit i Mallorca, och på söndag åker Idas mamma ned dit. Mallis är poppis. Men okej, städat har jag och sedan lagade jag lite käk. Köttbullar med makaroner. Kollade såklart på Sverige matchen, men fy fan vílken tråkig match. Ja, men det hände ju ingenting och svenskarna filme ju. Töntar! Nej, besviken match trots 4-1 till Sverige-

Well, well.. Ska ta de lugnt nu, köpte lite glass och jordgubbar på vägen hem. Så himla gott. Nej, nu tänkte jag tjocka på mig lite. Sedan ska nog jag sova. Har ganska mycket att göra i  helgen!





Jag hoppas ni får en trevlig kväll :D Ha det gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0