Lördag 12:e mars

Go' kväll på er!

Hoppas allt är bra med er?! Själv sitter jag här med lillasyster C och kollar på Zumba. Okej, det där lät fel. Fast klockan är mycket och vi dansar inte eftersom vi kommer stå som värsta häffaklumparna och stampa till salsan och allt istället för att göra det snyggt. Sedan är vi båda nog sjuukt trötta.

Nå, dagen har inte varit så märkvärdig. Träffade lilla C runt två - halv tre. Drog en stund till centrum. passade då på att hälsa på min älskade underbara vän Gisela. Sedan gled vi bara runt i centrum. Nu ikväll så har vi lagat god Wook med kyckling, nudlar och massa gott. Det var underbart. Har suttit och kollat på Förortsungar och nu tar vi det bara lugnt. Sitter nämligen framför varsina datorer och bloggar om dagen.

Men när jag nu ändå håller på så kan jag väl lika gärna berätta om gårdagen. Var ju som sagt barnvakt och det var super skoj. Lite jobbigare än vanligt, men vi hade stört skoj ändå. Hon lär sig snabbt. När jag tog upp pekfingret och sa "Fy! Så får man INTE göra" så tog hon själv upp fingret och viftade med det. Herregud, värsta härm apan ju. Hahaha.. kaxig och busig tjej är hon.



Träffade på en gammal vän också. Det var jättekul, han blev tvungen att hänga med mig i centrum igår på kvälenl eftersom jag väntade på mamma Malin som kom från jobbet. Ser ju honom kanske en till två gånger om året. Gamla minnen är alltid roligt att prata om.

Nå, det var både fredagen och lördagen. Gäspar nu och ska väl lägga mig snart- Får se när kompis G kommer ikväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0