Tisdag 1:a mars

Tjenare!

Snacka om att jag har saknat min säng och mitt hem. För första gången på väldigt länge sitter jag i min säng och gör det jag vill göra. Tittar på tv och tar det lugnt. Så underbart skönt. Har inte tittat på tv på väldigt länge. Ska alldeles strax ta kvälls promenaden med Romeo och sedan ta en dusch. Eftersom jag ska upp tidigt imorgon igen så ska jag sova direkt efter det.

Ja ni, helgen och dagarna har det varit så mycket att jag inte har haft tid att sitta vid en data nästan. Men det är skönt att få en lugn och fin kväll hemma. Imorgon åker min lilla buse hem. Han blir hämtad av storebror som ska komma hit och käka lunch med mig. Senare så ska jag vara Barnvakt! Wiiie.

Idag så har jag varit och hängt på jobbet. Därefter så gick jag förbi Gisela och hämtade mina påsar och mina nya skoooor. Eftersom jag var hungrig så beslutade sig jag, Gisela och lillasyster C att luncha. Senare mötte jag upp Malin som skulle fixa Noelias barnvagn, så vi åkte en tur till Sickla och grejade det.

Det var min dag och i helgen har jag varit hos Gisela och hennes familj. Ganska kul faktiskt, har busat med hundarna och sedan så har det varit massa skräckfilms tittande. Så jag är nöjd med min helg och ser faktiskt redan fram emot nästa också :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0