Fredag 27:e maj

Hallå, hallå!

Hur står det till med er?! Nå, min dag har varit ganska enkel. Jag var först på ett möte mitt på dagen och sedan så åkte jag och mina bröder in till stan. Kikade grejer och så till dem. Själv kom jag hem med ett nytt halsband och den nya Narnia filmen. Den är ju så bra.. och Ben Barnes. Herregud, så gudomligt söt.

Ja, efter en tur på stan så mötte jag upp Jennifer och Ida. Vi åkte och handlade mat, då det plötsligt började spö regna. Sjukt. Nåväl vi åkte hem till mig och gjorde en stooor sallad med hackad - tärnings beacon och baguette. Till efterätt blev det maräng, vaniljglass, grädde, banan, jordgubbar och "chokladpinnar". Finns massvis kvar, kom och hämta för den som vill ha.









Vi har bara tagit det lugnt. Käkat gott och snackat en massa. Skrattat en massa har vi också. Det är det som är så härligt att kunna göra igen på ett helt annat sätt. Jag hade verkligen trevligt ikväll. Det enda vi behövde var god mat, efterrätt och ett familjespel. Riktigt kul faktiskt! Nu har tjejerna dragit sig hemåt. Själv ska jag faktiskt snart sova för imorgon har jag en del att göra. Ska dels åka till lillebror, men innan tänkte jag åka och kika lite kläder. Vill ha ett par nya jeans.

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll allesammans! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0