Lördag 28:e maj

Ja, nu är jag hemma hos lillebror och hans mamma. Kom hit ganska sent, men nu har vi iallafall ätit mat. Grillat.. mumma.! Riktigt gott med bea till. Så gott. Nå, ikväll är det Champions League final. Vem ser inte fram emot det liksom?! Jag har väntat så otroligt länge, så nu under kvällen är jag fast klistrad i matchen. Bäst för alla er som läser nu att ni håller på Barcelona. Under matchen kommer jag säkert skicka lite inlägg. Detta är viktigt förstår ni.

Ja, gårkväll var ju jättemysig. Tjejerna kom och höll mig sällskap. Kollade på Narnia igår kväll efter dem gick. Älskar verkligen den filmen. Så rolig fortfarande. Försöker få lillebror gå på bio med mig. Ska se om han vill imorgon. Hur som haver. Sitter just nu vid pappas kontorsbord och kikar ut genom fönstret. Det jag älskar med den här utsikten är väl att man ser hur solen tränger sig genom de halv mörka molnen.



Så himla vackert. Vet att far min skulle tycka det med. Nej, jag undrar när lillebror kommer hem. Han är med sina vänner och åker longboard. När han är hemma så är inte jag här, men när jag är hemma så är inte han hemma. Vi går alltid om varandra. Trist. Nå jag ska iallafall se matchen och jag vet ju att han inte gillar fotboll så det gör faktiskt inget nu att han inte är hemma.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0