Tisdag den 22:a November

God kväll!

Hur står det till med er?! Med mig är det hyfsat. Jag har haft ett par tuffa dagar sedan i fredags. Äntligen så är det jobbiga löst. Men det har varit väldigt tufft. Jag ska säga att igår var det min pappas födelsedag. Jag vill självklart därför skriva något.

Vi firar våra födelsedagar varje år efter år. Men det är första gången i år jag kan säga att födelsedagar handlar inte om tårtor och presenter längre för mig. Jag är bara glad att kunna ha mina nära och kära omkring mig hela tiden. Det jag vill hylla är att vi har varandra. Pappa såg aldrig en födelsedag vara något märkvärdigt utan att du som person ska kunna ta dig den tid att stanna upp och se dig omkring istället och uppskatta dina vänner och din familj. För dem är mer värdefulla eftersom du inte kan sätta något pris på dem, utan går inte ersättas.!!

Med det så vill jag gratta min älskade far på sin födelsedag (i efterskott). Han är ännu saknad och vi i familjen tog oss en dag och tänkte på honom samt hyllade honom i våra tankar.


Idag har jag haft den värsta av den värsta huvudvärken av alla tider. Så jag har mått piss hela dagen. Jag fick panik när jag sedan kom på att jag även skulle sitta på en utbildning i 3 timmar. Det var så sjukt jobbigt att jag trodde nästan att jag skulle börja gråta för att det gjorde så ont.

Nu ligger jag i sängen och bara latar mig. Har så fina vänner som uppmuntrar mig som Therese och Maria. Dem får mig att le hela tiden nu för tiden. Ibland undrar jag om dem är små tonåringar. Så himla sköna människor.



Nä, nu ska jag väl bara ta det lugnt. Har två dagars ledighet nu. Sedan blir det två dagars jobb och sedan är jag ledig igen :) Yeah!

Jag firar det med att lyssna på Daddy Yankee feat.Prince Royce - Ven Comigo (come with me girl) med den snygga och heta Elijah King som har en gudomligt bra röst.




Kommentarer
Postat av: mamita





Vänner är änglar som lyfter Dina fötter när Dina egna vingar har glömt bort hur man flyger. oooxxx

2011-11-23 @ 12:31:29
Postat av: mamita

Vänner är änglar som lyfter Dina fötter när Dina egna vingar har glömt bort hur man flyger.

2011-11-23 @ 13:56:28
Postat av: CarroBarro

Elijah King förstör ju låten! den är bättre när bara daddy yankee och Prince Royce sjunger den :D

2011-11-23 @ 14:12:57
URL: http://carolinerojas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0