Onsdag den 22:a Augusti

Om bara någon minut är klockan tolv och vi är inne på torsdag. Men jag ska berätta lite kortfattat om vad jag har fått göra för skoj. Jo jag har hängt med mamma M och ungarna. Dem är ju så söta bägge två. Älskar mitt gudbarn, hon har varit så Marrig, istället för mammig, som hon i vanliga fall brukar vara. Men hon är helt underbar. Vi har busat och skojat hela dagen.
 
Jag har gått så mycket idag att mina fötter värker faktiskt. Helt sjukt egentligen, men jag hade väl inte dem perfekta skorna direkt för den här dagen. Fast okej jag ångrar inte en sekund. Är så sjukt glad.
 
 
Det var här hon sa; Jag är arg på er!
Hahaha.. då tänkte jag; Vad sjutton har vi gjort?! Tydligen en sak hon jämt säger. Sötnosen. Hon är så go när hon inte skriker. Eller jo hon är lika söt då med. Men hon vet att jag inte gillar det så då skriker hon ännu högre.. hahaha hon retar mig. Blir mobbad av mitt gubarn.. hahaha..
 
 
Ett foto som inte behöver beskrivas med ord, men en mammas kärlek för sina barn är verkligen Allt. Bästa bilden jag någonsin tagit på dem tillsammans. Älskar den verkligen.
 
Tack för en underbar dag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0