Fredag den 7:e December

Ledig wohoo!! :D
 
Jag är så ledig idag att det går inte bli bättre. Så glad över det. Efter första veckan med snökaos så är jag glad att jag personligen inte har blivit lidande, men det har många jag känner tyvärr. Jag hoppas att de flesta av er har klarat det bra. Men förhoppningsvis så blir det inga fler snöstormar. Det var det enda jag sa och bad om att inte skulle ske. Snöa lite lätt kan det få göra och vara fint väder som sol och blå himmel. Inte att det ska vara snöstorm, piskande kall vind som slår mot ansiktet och snö upp till knäna så att man inte kan se var man går och bara lida. Det är nog den värsta tanken som finns.
 
För jag fick promenera hem häromdagen och det var då det enda sättet att ta mig hem på. Kaos, men det gick minnsan bra trots omständigheterna. Fick gå mitt på gatan hela vägen hem. Brorsan fick möta upp mig för att det var så krångligt att ta sig fram. Kallas ledsagning.Haha.. :)
 
 
Men det var massa snö att ta sig fram igenom. Nå, det har varit första advent och mitt första ljus var tänt ;) Det innebär att julen är snart här.!
 
 
Nå vad har ni för planer inför julafton och nyår?! Just nu känner jag att det är fokus mest på julafton. Nyår får bli som den blir, men julafton och juldagen är ju alltid speciell.. iallafall i min familj. Annars dem senaste dagarna så har jag haft det riktigt bra. Varje söndag så tänder jag ljus och kurar upp mig i soffan med en filt och tittar på Beck. Det är något jag har gjort till en vana. Men det är mysigt. Jag ser fram emot söndagar varje vecka. Hahaha, medan andra har ångest inför ny arbetsvecka.
 
 
Sedan så har Romeo bott här ett tag nu. Det ska han göra lite framöver också. Gör inte mig något. Älskar att ha honom omkring mig hela tiden. Han är den sötaste och goaste så det gör mig bara glad. Han följer även med till jobbet ibland.
 
Nu ska jag snart iväg och lämna ena hunden. Och ikväll blir det SINISTER! Hoppas ni får en fortsatt trevlig helg! Och ta det försiktigt ute i snökaoset!
 

Kommentarer
Postat av: mamita

Vi överlevde snöstormen på något sätt, det var inte kul alls, men det gick. Jag hoppas vi slipper ha det som på bilden igen.

2012-12-09 @ 14:12:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0