Tisdag den 11:e December

Har kurat ned mig i sängen. Det har varit en lagom skön dag idag.
 
Dagen började med att imorse så var jag och några andra iväg på utbildning. Jag är inte en människa som ska sitta still och lyssna på folk utan jag gillar att röra på mig hela tiden. Det är iallafall vad jag och min kropp är van vid. Så det är ganska jobbigt då. Men i vilket fall som helst så gick allting bra. Blev bjuden på lunch och allt.
 
Men eftersom jag pajade en tand i söndags så fick jag en akuttid idag hos tandläkaren. Så jag smet lite tidigare från utbildningen för att fixa min tand. Det gick jättebra, jag slapp undan bedövning. TJOOHOO! Och fyllningen blev perfekt. Jag är så nöjd. Så skönt att han en tandläkare man haft sedan var en liten skitunge. :) Han känner till anna bekymmer med tänderna sedan många år tillbaka.
 
 
I vänterummet hos tandläkaren.
 
På vår lilla "lunchrast" idag så såg vi en jätt fin buske med istappar. Det var verkligen jättefint.
 
 
Helgen.. Ja den var lite fullsmockad. Försökte hinna med allt, men det gjorde jag inte. Men jag har varit hundvakt, varit på julmarknad i Gamla Stan, pyntat lite och satt upp julgranen hos små systrarna, Firat andra advent, varit barnvakt, Så det har lite på gång.
 
 
 
 
 
 
Jag och lillasyster Roxana.
 
 
Andra advent..
 
Jag hoppas ni har haft en bra helg och en grymt bra start på veckan. Jag har väldigt mycket på gång just nu. Så vi får se hur mycket jag hinner den här veckan. Men annars så rinner allting på som vanligt. Har dock lite bollar i luften. Men jag känner mig redo.. ;)
 
Vi hörs! ♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0