Fredag den 13:e Januari

Sitter här på sängen och lyssnar på en låt som jag bara spelar om och om igen. Jag bara tar det lugnt just nu. Har i ju för sig gjort det hela dagen. Skulle åkt och hämtat en av hundarna igår, men det var för snöigt och slaskigt ute. Jag tänkte göra det idag, men så tittade jag ut och sa till mig själv "NEJ ALDRIG!".

Grejen är jag kanske ska träffa en kompis, knas Maria, som är hundvakt i 2 veckor åt en tax. Så nyfiken på den. Vi får se, det kanske blir av till helgen. Ja, veckorna går snabbt fan. Kan fortfarande inte fatta att vi snart är inne på mitten av januari redan. Snart så är det dags för ett födelsedagsfirande. Min coola roliga vän T.B fyller år. *Whoop*!

Nåväl! Sitter här på sängen som sagt och bara läser en H&M katalog som dunstade ned i brevlådan igår. Så jag tar mig en titt bara för att. Senare ska jag kika på film. Eftersom alla mina planer idag fick läggas åt sidan eftersom jag absolut inte kände för att göra någonting så blev det en hemma kväll istället. Skit skönt faktiskt.



Nej, nu blir det lite käk och sedan film time. Men juste innan så ska jag titta på programmet som T.B har fått mig att gilla! Brottsplats USA. Yeeah!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0