Måndag den 30:e Januari

God kväll!

Gud, det har varit mycket den senaste tiden. Jag har jobbat som en galning med bara pappersarbete. Alltså jag förstår inte att det finns människor som håller på med sådant dagligen. Det är ju så sjukt mycket att hålla kolla på, men en sak kan jag säga att det är absolut inget jobb jag skulle vilja göra dagligen. Aldrig! Men de senaste arbetsdagarna har jag bara jobba papperarbete och suttit framför dator. KAOS!

Men jag har hunnit med att ha haft en otroligt lugn och fin helg. Det började faktiskt jättebra då jag fick umgås med dem mest underbaraste människorna. Fick umgås med mina små "systrar" och sedan fick jag träffa min barnbens vän Malin och mitt absolut coolaste gudbarn. Jag älskar den ungen. Dem kom och hämtade mig på jobbet. Folk fick träffa den söta ungen och hon är ju så charmig att man kan inte låta bli att bli glad så fort hon öppnar munnen.


Ungen älskar majs.. haha.. sötnosen då.

Sedan jag varit hos brorsan och varit hundvakt samt passat på att bara fått vila upp mig inför denna vecka då det sattes gång en massa.

Imorgon blir det yttligare en galen dag och sedan ska jag till ögonläkare för en galen undersökning då dem ska kolla bakom ögonen. Läskigt :S Tur att jag ska få sällskap så jag inte behöver oroa mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0