Måndag den 9:e Januari

God kväll på er! :P

Ska alldeles strax släcka lampan. Känner mig just nu konstig och behöver sova. Hoppas jag inte börjar bli sjuk. Haft ont i magen hela dagen. Nåväl. Hur är det annars då? Jo, det rullar. Idag på jobbet så var vi utan värme och det var svinkallt. Jag frös hela dagen. Gjorde lite pappersarbeten hela dagen så jag satt ju still på kontoret hela dagen. Trodde jag skulle tuppa av. Mina fingrar var svinkalla. Fick hämta te efter te efter te efter te hela tiden för att få upp värmen.

Nå, helgen var mysig. I fredags hjälpte jag lilla syster C med sin header till sin blogg. Kika in vet jag www.carolinerojas.blogg.se. Sedan var dem andra knas systrarna där också så vi hade trevligt hela kvällen. I lördags så träffade jag mitt underbara Gudbarn och min barnbensvän Malin. Vi hade kul, trevligt. Alltid lika skoj och träffa Noelia. Hon bara växer och växer. Pratar mer och mer. Älskar den ungen. Gav henne en liten bonus julklapp bara för att hon är mitt enda gudbarn :)

Men efter jag hade varit med dem så åkte jag in till Medis för att möta upp min bröder. Vi gick på bio och såg Lejonkungen i 3D. Jag tror inte jag har gråtit så mycket pga en Disney film. Saken var väl den att min första biofilm jag någonsin gick och såg på bio var just Lejonkungen år 1994. Och det gjorde jag tillsammans med min pappa också. Så det var extra speciellt för mig. Mina bröder och jag kunde ju såklart relatera oss till filmen. Inte handlingsmässigt, utan att filmen har vi sett 100 tals gånger med vår pappa uppe i vår lilla stuga på landet. Så många minnen kom tillbaka och vår pappa var i våra tankar under hela filmen. Vi alla önskade att han kunde varit där med oss.



Okej, efter filmen drog vi och käkade för att snacka lite om filmen och allt. Så vi hade en trevlig syskonkväll med bio och middag. Tack mamma G för att du bjöd på middagen. Nå jag och lillebror roade oss i väntan på efterrätten med att vika servetter.. eller jaa. Äsch, jag visar istället.





Nåväl, igår - söndag så var jag och mamma iväg och storahandla med storebror. Det var skit skoj. Skämde ut bror och mamma lite, samt mig själv. Jag var så uppe i varv igår och jag bara agera som en knäppskalle. Men vi hade skoj så det gjorde inget. Är så sällan jag får hänga med bara mamma och storebror. Vi tre är ju en speciell liten familj.

Mot kvällen så drog jag iväg och tränade med Gisela. Fan vad skönt det var. I loved it.! Sjukt alltså. Vi stretchade ett bra ta så vi kunde kolla på Australia medan. Men jag är stolt att jag äntligen tog mig tillbaka dit för det var as skönt att få sätta igång igen.



Okej mina vänner, that's it for today.!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0