Måndag den 30:e Juli (mobilblogg)

God dagens!

 

Dålig uppdatering? Jo jag vet. Jobbat, sovit, jobbat, sovit, jobbat, sovit i stort sett heeela veckan! Men så är det. Försöker jobba ihop lite pengar så jag har mot hösten. Bollar lite idéer i luften just nu med några kompisar. Får se vad det blir av det hela längre fram. Annars så är det faktiskt bra från min sida. Ganska trött bara eftersom jag jobbat så mycket. Däckade direkt igår när jag kom hem till brorsan. Ville komma hit ut så man kunde njuta lite av ledigheten.

 

Ska snart ned till vattnet och bryggan för att bara sola lite. Hundarna ska bada tror jag. Hem igen ikväll och imorgon ska jag jobba igen. Det blir min lediga dag. Sedan är det jobb 5 dagar i streck igen. That's life people.!

 

Då jag har varit ledig så har jag träffat Noelias lillebror. Jättesöt liten grabb. Skulle kunna äta upp honom för att han är så himla söt. Sedan så har jag och brorsan gjort i ordning balkongen hemma medan mamma var bort rest. Så himla skoj och jag blev sååå nöjd. :) Sedan har det som vanligt varit mycket hund bus också. ;)

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Mamita

Ursöt storasyrra och lillebrorsa

2012-08-01 @ 11:06:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0