Onsdag den 11:e Juli

Dags att krypa i säng för min del som ska upp tidigt. Är det bara jag eller är det inte lite varmt just nu. Fan, jag svettas ju. Helt stört egentligen. Men men. Okej idag har jag jobbat, stannade över bara för att. Haha stört det med. Varför gör jag det? Kommer liksom aldrig ifrån jobbet i tid. Alltid något som håller mig kvar. Men okej, jag åkte sedan hem och tog det lugnt Fortfarande lite problem med knät.
 
Sedan under kvällen så har jag legat och kollat på filmen John Carter. Sett den någon? Den är bra faktiskt. Jag gillade den iallafall. Äventyrsfull och lite sci-fi, action och bra helt enkelt. Blev nyss klar med den. Dock har jag pausat en hel del och gjort lite små saker i mellan, men jag såg den trots allt.
 
 
Juste idag invigde jag mina nya gummistövlar och jag är skit nöjd. Dem var ju kanon sköna ju. Jag storm trivdes verkligen i dem. Det bästa är väl att dem matchar "regnjackan". Haha..
 
 
En rolig grej är ju att det har liksom inte regnat lika mycket sedan jag köpte dem. Det är ju så typiskt såklart. Man köper något för man känner att man är i behov ut av det och sedan får man knappt någon användning ut av det och det är ju faktiskt irriterande. Men okej, jag fick inviga dem idag istället :P
 
Oj, tiden går. Måste gå och borsta gaddarna nu. Vi hörs!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0