Söndag den 8:e Juli

Go'kväll!
 
Vad har ni för er?! Själv så sitter man och zappar på tv;n. Inget att titta på direkt. Funderar på om jag ska köra en Sex & The City maraton. Finns ju verkligen absolut ingenting att titta på just nu.. Men okej klockan är ganska mycket och om jag är smart så passar jag på att lägga mig i vettig tid. Men är jag smart?! Det är frågan.
 
Idag har jag jobbat kväll. Tog en utvilad sovmorgon. Men när jag kom till jobbet så blev jag ganska hängig och seg. Kan det bero på att det var varmt ute, men ingen sol utan bara moln. Så typiskt eller hur. Men okej, det var faktiskt värre igår än idag. Men fortfarande, kände mig så kletig bara och klibbig.. dock så känns det mycket bättre nu iallafall. Det gick faktiskt väldigt bra på jobbet ikväll så jag är nöjd. Nästa vecka är på gång och jag ska endast jobba tre dagar och sedan lång ledig.. *Wooohoooo* Så himla skoj.!
 
Igår hade jag tråkigt på kvällen så jag satte mig en stund på balkongen och tänkte; Shit, man har ju faktiskt en helt underbar utsikt från balkongen. Älskar den!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0