Söndag den 4:e Mars

Hola mundo! :D

Hur står det till med er? Det är helg igen. Verkar som jag bara skriver på helgen hela tiden. Fråga mig inte varför. Det blir bara så. Planer sker som attans och allt verkar rulla på bra hittills. Är så himla glad över det. Kanske blir en resa ganska ganska snart. Lycklig! :) Jag och en av mina bästa vänner Gisela ska till London i slutet på mars, får se om det blir fler.(?)

Ja, veckan har varit super ändå. Jag är nöjd. Helgen har också varit en himla bra. Började med i fredags då jag mötte upp T.B för lite shopping. Vi drog sedan till O'Learys för lite fredagskvälls käk. Snackade lite om allt möjligt. Alltid lika kul att hänga med greken. Igår mötte jag upp Malin och Noelia. Vi drog till Sickla där hennes karl och T.B jobbar. Hälsade på bägge två. Så himla kul att dem bägge två hela tiden meddelar på något vis att de ena eller andra jobbar.

Det var ju Melo igår också. Usch för Thorsten. Mamma kom hem imorse och berättade att hon tyckte han var bra, men nej fyfan. Det var ju katastrof. Men okej, kan förstå att den lite äldre generationen gillar sådant. Okej jag tyckte inte den korkade Bananen heller var särskilt bra. Men förutom Melo så färgade C håret på mig igår, sedan kollade vi Melo. Åt lite gott gott sedan tog vi det lugnt resten av kväll. En jätteskön dag med vänner bara.



Idag händer det andra grejer. Vaknade upp och sovit som en gudinna. Sedan  har jag tagit det lugnt bara. Lyssnat på bra musik och planerat dagen. Det börjar med att lillasyster C ska få sina flätor fixade och sedan blir det lååång promenad i det fina vår (?) vädret. Helt underbart ju.

Vad händer annars liksom?!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0