Lördag den 27:e Maj

God kväll på er!

Hur många såg inte Eurovision? Stört eller hur?!!! Vi tog hem det. Så jävla nice. Jag är så himla glad att det inte är sant. Åh, jag kommer verkligen kunna somna lycklig i natt. Hahha.. Jag är så glad. Jag tror eller rättare sagt jag tycker att Loreen är nog det bästa bidraget som vi har skickat iväg. Det störda är att vi skickade iväg Eric Saade förra året. Hur pinsamt är inte det då?! Fy. Loreen var en klockren vinnare redan från början enligt mig och att 41 länder av 42 röstade på henne. Och att hon fick så himla mycket 12 poäng.!!



Nå lite annat nu än bara Eurovision.! Kan bara inte sluta le när jag tänker på det.. haha.! Aja, juste jag skaffade lugg förra veckan. Min söta snälla och bästa barnbens vän Malin gjorde det på mig och jag är faktiskt otroligt och riktigt nöjd med det hela tack vare henne. Hon är så duktig. Kundet verkligen inte bli gladare.! :)





Tack Malin! Och nej det berodde inte på Loreen att jag skaffade luggen. Hade det för jätte länge sedan, men nu ville jag bara testa det igen. Dock så är den faktiskt jobbig att fixa men vissa gånger är det värt att behålla den, men jag är glad det är en lite längre lugg. Då hinner den växa ut till sommaren. :P

Jaha, vad har jag annar gjort den här tiden förutom att jag har jobbat och jobbat och jobbat och jobbat. Hahaha kul va?. Nej, men det är väl vad jag har gjort, dock så har jag träffat mina underbart fina vänner också.





Alltid lika glad och lycklig för att jag har dem bästa vännerna på hela jorden. Älskar dem över något annat just nu. Finns alltid där då jag inte ens bett om det. Ni bara vet när allt rasar omkring en. Kärlek till er.!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0