Måndag den 12:e November

Morgonen är allt seg. Jag är så sjukt lat idag, men jag tror jag har lite grejer på gång. Helgen har nämligen varit perfekt och jag är så nöjd också. I fredags var jag på musikalen Dirty Dancing och den var så himla bra. Trodde faktiskt inte att den skulle vara så bra. Det hade jag inte väntat mig, men man kunde inte låta bli att ryckas med i musiken när allt väl kom igång,  det var så att man nästan skulle hoppa upp på scenen och dansa med dem. Musikalen utspelade sig på China Teatern vid Berns.
 
 
 
I lördags valde jag att ta ledigt eftersom jag inte visste riktigt hur lång tid det skulle pågå i fredags. Kunde ju lika gärna hålla på till 00.00. Men det gjorde det inte. Det blev iallafall sent och sen så det var tur att jag tog ledigt. Fast på lördagen så var jag hemma största delen sedan så mötte jag senare upp J.H. Drog och käkade och kollade på Finland-Sverige matchen i is-hockey. Inte riktigt min grej hockey. Gillade det bara när storebrorsan höll på med det och när han tittade på matcher. Idag är det fotboll som gäller.
 
 
 
Igår hängde jag en stund efter jobbet med en kompis. Drog och käkade och tog en öl. Bara för att få träffas och snacka en massa skit. Det kändes bra. Fick även träffa på min bästa vän. Jag har sådan tur som har fyra underbara bästa vänner som är allt för mig. Jag önskar att alla hade sådana fina vänner som jag har. Dem är verkligen vänner man ska ha livet ut. Älskar er alla fyra! ♥
 
Idag är det en ledig dag och jag ska passa på att vila upp mig. Det är fint väder och jag ska strax göra mig i ordning och kila iväg en stund. Men jag hoppas ni alla får en fortsatt trevlig start på veckan :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0