Onsdag den 7:e November

Hejsan hoppsan!
 
November månad och det är snart dags för vintern är på ingång. Har för några dagar sedan varit och besökt pappa vid minneslunden och la lite blommor till honom. Det var fint nu under allhelgona helgen. Många som var och besökte sina nära och kära vid minneslunden och tände ljus samt la vackra blommor. Det var verkligen vackert.
 
 
 
Denna månad kommer verkligen vara händelserik. Har mycket på gång; musikal, konsert och födelsedagar, fars dag och allt. Så det är ganska mycket. Men så är det. Ser fram emot den här månaden faktiskt eftersom det händer så mycket. Så jag hoppas även på att det blir en bra månad.
 
Måste även dela med mig av min glädje för att USA:s president Barack Obama vann valet. Han blev omvald och det var väl en himla tur. Hans kandidater var väl inte riktigt dem rätta människorna till att styra det landet med tanke på vad för makt en president i USA har. Så det är bara att säga GRATTIS! Satt fast klistrad på jobbet framför tv:n när han hade sitt seger tal. Fick gåshud eftersom det är så mäktigt att höra honom tala och säga s mycket saker, men även för att man vet att oavsett om det är USA:s president så är det ju ändå en man som även påverkar hela världen.
 
 
Brorsan och hundarna var här under helgen som var och det var skoj. Älskar när hundarna är här på besök. Dem gör verkligen min dag. Vakna bredvid dessa knasbollar är alltid lika roligt. Dem är mina små vakthundar. Hahaha.. den enda älskar människor och den andra tror den är lika stor som värsta kamphunden.
 
 
 
Nej nu ska jag fortsätta att titta på New Moon, Twilight Saga. Och även njuta av min Onsdag kväll för imorgon är jag ledig så det blir skönt att få sovmorgon. Ska bli så skönt. Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll!
 

Kommentarer
Postat av: Mamita

Fina pics och busiga, gulliga hundar

2012-11-08 @ 14:11:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0