Söndag den 9:e September

Veckans sista dag och det är strax dags att gå och lägga sig. Helgen har varit lugn och jag har faktiskt inte gjort något intressant. Igår var det en enkel hemma dag och jag tog tid och tänkte lite på framtiden. Mycket ideér som kom upp, men än så länge är det bara tankar. 
 
Tittade ni på X Factor Sverige ikväll då? HUR kommer det sig att alla töntiga och kassa rappare ska komma från Hägersten?! Gud, okej snubben var vågad men kom igen. Att alla sa ja liksom. Den enda smarta var ju Ison. Han var ärlig och som artist och rappare själv så sa han Nej. Dem sa ju själv att det är han som måste jobba med honom. Stackars kille alltså.. haha.. Det var en tjej grupp som fick en lite kämpig början, men så fort dem började sjunga en cover låt så tycker jag det faktiskt lät bra. Extremt bra domare fanns i panelen iallafall.
 
 
Nu har jag gjort så fint i mitt rum att jag är så nöjd. Jag skulle kunna sitta här hela tiden för att jag är så nöjd. Har tänt ljus och så också. Det är perfekt nu. Jag ska verkligen anstränga mig som bara den att vara duktig och hålla det så här. :D
 
 
Idag så fick jag en jättefin tidig födelsedagspresent av mina underbara bröder. Dem köpte en sjal/ halsduk som jag så gärna ville ha. Och så köpte dem den åt mig. Jag blev som ett barn på julafton när jag öppnade påsen och såg den skit snygga sjalen.
 
 
Nå, veckan som kommer nu så är det jobb varenda dag. Jag ska göra mitt bästa att försöka skriva något. Men vi får se. Imorgon ser jag fram emot att få träffa Romeo och Kiara. Det ska bli jättekul! Saknar dem igen faktiskt. Vet inte varför, men dem ger mig en slags lugnhet omkring mig. Så det ser jag fram emot.
 
Nej, nu ska jag sova! Blir en tidig morgon imorgon.
 
God natt med er! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0