Tisdag den 4:e September

Wohooo! Vi är i September, min månad. Nä, jag skoja bara.
 
Ska alldeles strax börja göra mig i ordning och gå och jobba kväll. Det har varit en lugn helg. Jag har jobbat och tagit det lugnt. Brorsan var här i helgen med hundarna, så det var faktiskt kul. Sedan har jag varit duktig och tagit tag i att möblera om i rummet samt storstädade en hel del. Så jag är så sjukt glad över att jag har möblerat om :)
 
 
Igår så träffade jag mamma Malin och hon skulle stor handla.Sedan fick jag äran att hämta mitt gudbarn på dagis. Det var ju ett projekt bara det. Hahaha.. ungen sätter sig mitt på en parkering och vägrar gå.! "Jaha?!".. tänkte jag. "Vad ska jag göra nu?".. Hon ville inte alls gå. Men efter mycket om och men så lyckades jag få henne på fötter och så åkte jag hem. Men gud alltså, man måste verkligen lirka sig fram till en lösning. Fast det var bra, jag fick lära mig lite knep och det hjälpte faktiskt.
 
Sedan var det mycket mys med lillebrorsan Elton också. Han var så söt igår TILLS han spydde på mig. Ja, självklart var det mig han gjorde det också på. Allt händer när jag ska göra något. Minns mycket väl när Noelia spydde på mig som liten. Usch, men han är förlåten eftersom han är så så himla söt och oskyldig,
 
Dem här två knottarna är så himla söta tillsammans. Älskar den här bilden :)
 
Nå, denna vecka är inte mycket annorlunda utan jag kör på. Vi får se hur denna vecka ser ut.
Vi hörs!
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamita

Fint rum och ursöta kottar

2012-09-07 @ 12:24:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0