Fredag den 11:e Januari 2013

Well Hello Guys!
 
Vad ska vi säga om det nya året då? Är vi nöjda med hur det har börjat?! Jag tycker inte man ska klaga utan jag tycker vi ska vara tacksamma att vi äntligen kan börja med nya onödiga löften. Jag ska alldeles strax ta och gå ut en sväng med lill skrutt. Har tidigare varit ute på en skön långpromenad. Underbart att vara ledig lite.
 
Igår fick jag och A lite träning. Det var skönt. Fast jag ramlade nyligen, IGEN!!!! Så jag blev tvungen att hålla tillbaka lite pga mitt onda knä. Så typiskt. Köpte ju halk dubbar, men jag använde dem inte då jag var ute på promenad och det var ju väldigt klantigt av mig må jag tillägga.
 
 
 
Tidigare i veckan så fick jag besök av en ut av mina bästa vänner Ida och henne gudomligt söta lilla kille Thor som är så söt att man smälter. Han är helt underbar lite grabb. Han är så charmig och har nog dem finaste ögonen. Att se henne tillsammans med sin son är nog bland det bästa på väldigt väldigt länge.
 
 
 
Dagarna går fort och denna lilla sötnos kommer växa upp fort och han har så många som ser efter honom. Det är helt sjukt vad folk i min omgivning får barn nu. Dem bara poppar upp som popcorn. Men det är bra att veta att mänskligheten aldrig kommer dö ut. Haha..
 
Nå, jag har stor förväntningar på det här året och jag har min kompis att backa upp mig till att gå vidare i livet och lämna så mycket som möjligt bakom mig. Jag har lärt mig från många av mina misstag, jag har ser att jag har växt upp mer och mer. Tar ansvar för mina misstag och sne steg. Jag ber inte om ursäkt för mycket utan står rättare sagt för det jag gör fel och lär mig att bli en bättre människa.
 
För första gången på länge så känns allt så blandat, både bra och dåligt. Jag kan aldrig riktigt avgöra om det är något i mitt liv som fattas. Är omringad av fina människor, men jag vet inte riktigt om det alltid räcker. Måste göra något för mig själv just nu och tror då att man är beredd på att börja göra något annat i livet.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0