Söndag den 28:e Juli

Helgen har varit super lugn och skön. Varit med underbara vänner. Kunde inte varit mer lyckat än så.

Igår så träffade jag mina bästa vänner. Hade lite middag och sen så var det lite paket utdelning för tjejerna som faktiskt har fyllt år. Det var sena paket. Men det viktigaste var att dem fick något. Dem blev nöjda och jag kunde själv inte komma på något bättre. :)





Själv har jag hamnat i en epidemi då jag bara läser och läser. Folk kallar det "tantsnusk". Deras sätt att sätta genre på det jag läser mest jusr nu. Men jag hsr faktiskt börjat läsa annat också. Köpte även en ny bok idag.

Under semestern nu har jag läst tre böcker. Ganska skickligt för att vara jag. Men vi får se, för just nu har jag oturen att hitta böcker som är trilogier vilket innebär att jag nu väntar på tre olika böcker vars uppföljningar kommer till hösten. Detta gör mig galen. Försökte på en bok på engelska och det gick skit bra. Men nu måste jag vänta på andra boken. Så himla typiskt alltså.



Skit bra bok iallafall. Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll.


Torsdag den 18:e Juli

God morgon på er!

Jag hoppas ni mår bra?! själv så är allt bra. Nu jobbar jag bara imorgon kväll och sedan är jag ledig i tre hela veckor. Det ska bli så himla underbart. Jag har inget planerat utan det ska bara bli skönt att hitta behöva jobba på tre veckor.. haha :)

I måndags hände något helt underbart för mig. Jag har ju som ni tidigare vet ett Twitter konto som ni kan se på sidan här. Jag är ju ett stort fan av Jason Derulo, och följt honon mycket på Twitter, Instagram och sätt en del intervjuer med honom. I en intervju berättar han att en rappare kommer att vara med i hans andra singel som kommer ut i augusti.

Av en ren händelse så skrev jag allmänt på twitter vem jag trodde rapparen kanske skulle kunna vara och jag fick ett svar bara några minuter senare av om inte vem Jason Derulo själv. Dock gissade jag fel, men principen av att han svarade betyder ALLT! Sedan var han så himla snäll och började följa mig på Twitter. Jag känner mig som en liten flicka i tonåren på nytt igen.

Men ja det betyder väldigt mycket eftersom han är min absolut favorit artist. Hans musik är ju så jävla bra. Han har definitivt tagit upp den största platsen på min iPod och Spotify. Han kan bara göra bra musik. haha :) ♡♥







Idag är det torsdag och jag ska våldgästa min bror senare. Har inte berättat att jag ska komma än. Haha får bli en överraskning. .tss haha. Men för övrigt så har jag turen och är ledig idag. Så jag njuter ;)

Nåväl nu blir det frukost time!!

Ha en trevlig dag!! Beso beso ×× ♡♥

Sakta, men säkert...

Kaos, men det börjar likna något nu. Eller hur?








Måndag den 15:e Juli

Hallå världen?!

Det var en väldans blåsig dag idag, men ska inte klaga för det är fint väder trots allt. Solen är framme. Idag passar jag på att städa medan jag är hund fri.

Måste städa ordentligt. Det är väl människans mest tristaste sysselsättning. Fast jag vet inte varför, men när jag är hemma hos andra så har jag lite lättare att städa än hos mig. Så det är väl olika antar jag.

Men det här kommer bli fint fint när det är klart (förhoppningsvis).

..uppdatering återkommer..

♡♥




Söndag den 14:e Juli

yo!!

Hela kvällen har varit fantastisk. Har varit grillning med fina vänner, nära och kära. Det har varit god mat med musik och spel. Det är då i livet man uppskattar allt omkring sig.

Jag har bara njutit hela kvällen. Hoppas ni också har haft en bra kväll.?!






Månader har gått..

Månader har gått och jag valde att ta en paus. Inte behöva känna att jag måste behöva skriva hela tiden. Man vill ju gärna skriva för sig själv liksom. Inte bara för dem som läser.

Tiden har gått och mycket händer. Sommar en är här och det har varit en bra sommar hittills. Snart börjar semestern också, vilket jag verkligen ser framemot. Så man hoppas att vädret håller i sig lika fint under mina semester veckor.






RSS 2.0