Ack ack tiden går..

Jösses amanda vad tiden går fort. Jag skrev senast i februari och nu är det redan maj. Det har hänt mycket den senaste tiden. Jag har kommit så långt i mitt liv och jag är stolt över mig själv för engångs skull. För att jag försöker komma någonstans.

En gång i livet så ska man kunna vara stolt över en själv. Man ska få känna att man åstadkommer något här i livet. Det är precis vad jag känner just nu. Jag har planer för mig själv det här året. Det har inget med att uppnå mål utan att jag ska göra det bästa jag kan och sedan inte titta tillbaka och för att se om jag kunde ha gjort något annorlunda. Utan stå för mina beslut och mitt agerande.

Jag har väldigt lite tid för ett socialt liv, men jag måste offra lite för att kunna uppnå något. Det är så det är. Nu sitter jag visserligen inte hemma hela dagarna och kvällarna och stänger ut världen omkring. Utan jag menar att jag träffar inte mina vänner varje dag, men vi kan prata via meddelande eller telefon. Enkelt sätt att kunna prata av sig samt hålla kontakten. Jag träffar dock ofta mina gudbarn.. eller okej jag försöker åtminstone. Träffar vänner lite då och då.

























Som sagt tiden rullar på och det är mycket som händer. Återkommer snart igen! Tills dess.. ha det gött!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0