Tisdag den 23:e April

God dagens!
 
Hoppas allt är bra med er idag också? Själv så har man jobbat och jobbat. Jag är alltid så glad när jag kommer hem till denna lilla skit korv. Nej, min lilla prins. Han är så snäll och go. Helt underbar. Han kan vara lite speciell ibland, men vi älskar honom ändå. :) ♥
 
 
Det bästa med honom är att han gör fortfarande så knasiga saker som han gjorde mest som valp. Han är ändå 10 år och är fortfarande lika busig. Springer runt med sina godsedjur i munnen. Hahaha så söt.
 
Hur som helst. Vi hörs imorgon eller kanske senare!

Måndag den 22:a April

Hejsan hoppsan!
 
Hur står det till här med er då? Jag jobbar på som vanligt. Men i helgen så har jag faktiskt varit ledig och njutit av att få sova ut och bara ha det bra. Jag älskar att ha det så. Få göra vad man vill och bara få vara. Det är så himla skönt. Men det som har varit bäst med helgen är att det har varit så himla fint väder typ varenda dag nästan och det har ju gjort ledigheten ännu bättre och uppskattande.
 
Det har varit mycket täcken på att våren har kommit. Och det upptäckte jag mest idag då jag såg första HUMLAN. Gaaah dem små krypen är tillbaka. Haha, men det är alltid vår tecken. :)
 
 
I helgen så var jag och besökte brorsan också. Det var kul. Gillar hans nya lägenhet verkligen. Den är helt underbar och jag är så glad att han har kommit närmare oss och sina vänner. Det gör honom också glad och har underlättat en hel del för honom.
 
Så i lördags så köpte vi med oss lite fika och fikade hemma hos honom. Det var faktiskt väldigt trevligt.
 
 
I söndags var det bara att ladda upp för denna veckas jobb. Så jag tog det lugnt. Städade mitt lilla bo här och gjorde det fint. Sedan käkade jag mat framför tvn och bara njöt av söndagskvällen. Det är så jag alltid vill ha det.
 
 
Hoppas veckan kommer bli bra! Men jag väntar fram till torsdag. Det är både löning och jag är sedan lång ledig fram till TISDAG!!!! Jag är så himla glad. 
 

Fredag den 12:e April

God morgon!
 
Detta inlägg är tidsinställt. Skulle testa det. Jag ska snart iväg och jobba. Det ser jag inte direkt fram emot eftersom jag jobbar hela helgen. Men det funker ändå med tanke på att jag sedan nästa vecka bara jobbar tre dagar  och ledig sedan resten av veckan. Så det ska bli skit nice. 
 
Det har varit ganska fint väder den senaste tiden. Vi får väl hoppas att det håller i sig ett tag till. Skulle bli skönt om det var fint hela nästa vecka då jag är mycket ledig.
 
Hoppas ni alla får en riktigt trevlig fredag kväll!
 
 

Tack kompis!

Det finns en underbar vän som jag har kommit väldigt bra överens med. Tyvärr så har vi inte alltid samma smak av killar eller smak av musik, haha. Dock så älskar vi båda djur och jag ser fram emot en lång vänskap. Har lärt mig en hel del av henne. Hon gör mig till en bättre människa. Låter som värsta paret, men nej hon är en jättefin vän. Jag har fått jättemycket ideér som hon har hjälpt mig med. Även skönt att veta att jag inte är den enda med ett taskig bakgrund. Hon är väl den enda människan jag träffat som faktiskt förstår hur jag har mått under min uppväxt. Kompis poäng för det. 
 
Men hur som helst så är jag tacksam för att ha en sådan vän i mitt liv.! :D
 
 
Igår hade vi en grymt rolig tacos kväll.! Alltid lika kul att hänga. Har alltid med mig någon av hundarna. Igår fick det bli Romeo (miniterroristen) som fick hänga på. Min söta lilla buse. Jag beundrar lite hans sätt av att känna igen marsvins doft överallt utan att faktiskt se ett marsvin. Knasiga lilla hund. Jag satte honom i bokhyllan igår. Han passade ju in perfekt. Man kunde ju nästan tro att han tillhörde som ett litet godsedjur. 
 
 
Haha, nåväl.! Har en snarkade hund bredvid mig just nu. Söt, han ligger på rygg med de små tassarna i luften.
 
God natt allesammans.
 

Torsdag den 11:e April

God kväll månad April.!
 
Tiden går så sjukt snabbt verkligen. Jag tyckte precis att jag skrev att tiden gick snabbt i mars. Men aja, vi kör på som vanligt. Dagarna går och jag jobbar precis lika mycket fortfarande. Ibland antar jag att det blir så mycket att jag sedan knappt orkar göra något annat än det. Sjukt egentligen. Planerar liksom sommar semestern redan. Har dock inte fått tillbaka min ansökan än så jag vet faktiskt inte om jag har fått ledigt än. Men det återstår att se. :)
 
Ja, som sagt så har det varit mycket jobb, möten och utbildningar vilket har gett resultatet av mycket övertid den senaste tiden. Tror det typ aldrig finns en enda dag då jag har slutat då jag egentligen ska ha slutat. Haha.. Så jävla komiskt att det är rena refrängen hela sabla tiden. Men förhoppningsvis så klirrar det lite med i kassan pga det.
 
Nå, jag har faktiskt inte bara jobbat, ska inte ljuga. Jag har gjort andra saker, bror min har flyttat så jag har hjälpt honom med att få ordning på nya lyan. Skit fin lägenhet, jag är verkligen motiverad till att själv flytta nu. Ha allt som är bara mitt. Kommer bli så jävla kul den dagen då det kommer. Gillar brorsan lägenhet så himla mycket.
 
 
Sedan så har det ju faktiskt varit påsk också. Tyvärr så jobbade jag halva påsken. Kom ju hem från Malmö samma vecka där. Jag hade haft det så himla trevligt att ni anar inte. Vill ju nästan tillbaka dit igen snarast. Ser fram emot att åka tillbaka en vacker dag. Det var min pappas hemstad. Han är född och uppvuxen i Malmö. Älskar dialekten. Varje gång jag hörde den så tänkte jag på pappa hela tiden. Den är så himla lugnande i mina öron. Älskade höra pappa prata med sin dialekt. :)
 
 
 
Jag blev chockad när jag kom till jobbet och jag fick ett påskägg av min chef. Inte direkt jag vad hade väntat mig. Dock så var det ju uppskattat trots förvåningen. Haha. Jag hade utbildning samma dag. Så det var det jag mummade på medan jag satt och lyssnade. Inte alltid så himla kul.
 

RSS 2.0