Lördag den 28:e April (mobilblogg)

God morgon! God morgon!

Idag är det en dag med en massa saker att göra. Ska få träffa mina tjejer som jag inte sätt på länge. Saknar dem som SATAN. Förlåt uttrycket, men så är det.

Nej jag ska väl komma igång med dagen så jag får saker och ting gjorda.




Ute på promenad! (mobilblogg)


Min nya favorit frisyr!

image description








Black!


Fredag den 27:e April

God kväll! :)

Sitter just nu på sängen och bara lyssnar på musik. Det har varit en låååång dag idag, och morgon dagen bara fortsätter. Då händer det bara en massa grejer. Ska bli lunch och sedan fika med dem finaste tjejerna. Senare så ska jag sällskapa lillasyster C.

Idag var jag på begravning. Det var jättetungt. En massa tillbaka blickar från ett år sedan kom och tårarna bara kom hela tiden. Det var så himla jobbigt, men jag har mina underbara bröder att tacka för att dem tog hand om mig. Jag är så tacksam över att ha så helt underbara syskon som ser efter mig. Det var iallafall en väldigt vacker cermoni och jag tycker alla borde få sådant fint avslut både för sig själv och nära och kära.




Fin klädd för begravningen..

Just nu så sitter jag och tittar på BB, som den tönten jag är. Hahaha :D.. Ska strax ut med skrutten. Han väntar väl bara på att få gå ut. Så länge får han ligga och mysa tills det är dags. Sedan ska vi väl på en lång promenad. Fan, var sådant fint väder ikväll.! Sedan kom lite regn på det. Tusan. Hoppas det inte är så imorgon bara.




Peace & Love

Onsdag den 25:e April

Hejsan hoppsan!

Idag är det löning ju. Wiiie. Nice! Hoppas ni är nöjda för det är jag faktiskt. Men jag är inte bara nöjd för att det är pay day. Utan även för att det är onsdag. Nu är jag nämligen ledig i en vecka framåt. Lång ledig samt tog en komp dag och två semester dagar. Så det är så himla nice faktiskt. En vecka att vila upp mig inför nästa nästa helg då jag ska jobba.

Sitter just nu och tittar samt lyssnar på Romeo när han sover. Den lilla skiten snarkar ju.. Haha. Så söt den lilla prinsen. Smyg tittar även lite på Real Madrid matchen mot Bayern München. Real leder. Igår var det ju Barcelona - Chelsea match och jag blev tokig när jag såg att det blev 2-2. Fan! Bajskorv också.

Ida har det varit en arbets dag. Det började med möte och jobbade sedan till kl.19.30. Det var en mysig kväll och allt gick super bra.! Kom hem till en jätteglad hund. Blev en massa spring och bus. Så mysigt när han blir glad varje gång man kommer hem. Så skönt att veta att någon blir glad när man kommer hem.


Som ni ser så är han ju väldigt trött.

Imorgon blir det till att handla lite nytt. Ska på begravning på fredag, vilket jag inte ser fram emot men går på ändå. Jag gör det för att jag vill säga hejdå till en väldigt väldigt fin människa. Kom och tänka på min egen far också. Har gått lite mer än ett år sedan pappa gick bort. Gud vad hemskt att tiden har gått så fort. Jag har levt utan min pappa i över ett år nu. Så sorgligt :(

Nää, nu ska jag nog sova. Hoppas ni får sova gott och Grattis till Bayern München som är i final.


Romeo!!! Min prins ♥


Tråkigt är aldrig kul! (mobilblogg)


Söndag den 20:e April (mobilblogg)

Hallelåja!

Det är söndag och veckorna har gått. Har fortfarande inte blivit bättre på att blogga jag vet. Söta lillasyster C skrev just ett mess "BLOGGA!!!!".. Tänkte "okej då". Kollar på Big Brother och lyssnar på hur Romeo snarkar här bredvid mig. Haha. Dem senaste veckorna så har Romeo bott här hos mig och mamma. Min lilla prins. Så söt. Vet inte vad jag ska gör den dagen han åker hem till bror igen. Kommer bli tomt utan honom.

Nä, helgen och veckan har varit bra. Det har dem senaste veckor faktiskt varit. Mycket bus och häng med syskonen. Sedan så har jag ett sådant underbart gäng på jobbet som gör mina dagar. Utan dem så hade inget fungerat där. Lyckligt lottad!

Katastrof att jag nu fastnat för BB Live!!!




Ny!


Tisdag den 10:e April

Glad påsk på er alla! Kanske lite sent, men ändå.

Hoppas ni hade en jättetrevlig påsk med era nära och kära. Själv gjorde vi inget märkvärdigt kring påsken. Tog det lugnt. Passade på att åka iväg och hälsa på lillebror och hans mor. Det var mysigt. Väldigt trevlig. Hade bara kul. Åt enkel och god mat. Kyckling klubbor med wookgrönsaker. Mumma.! :)

Nu är påsken över och vi kör på som vanligt. Har jobbat igår och idag. Nu är jag ledig fram till fredag. Skönt. Ska passa på att ta sovmorgon och så. Imorgon ska vi iväg och träffa lite hundvalpar.. mys.





Märkte att det var fler som tyckte om påsken. Eller i alla fall påskäggen. Romeo, sötnosen då!

Nä, nu blir det till att titta lite på tv innan jag kilar ut på en regning promenad med Romeo.!


Mys med valpar!

Igår var det mys med valpar, god middag och bara en underbar dag.!


Jag och lillasyster C..

Onsdag den 4:e April

God dagens på er! Ska börja med att be om ursäkt för mitt lilla uppehåll jag har haft. Det har dels berott på att jag tröttnat på att blogga ett tag. Det har bara inte flytit på som det har tidigare. Men nu är jag tillbaka igen och redo att skriva lite.

Var ska vi börja någonstans tycker ni?! Ja under den senaste tiden så har jag faktiskt haft det väldigt bra. Njutit kring vänner och nära och kära. Sedan så har jag just nu stor besök ut av lilla Romeo, min söta. Han ska vara inne boende hos mig ett tag. Vilket jag tycker är väldigt skoj. Just nu ligger han bara och snarkar i soffan. Haha.. :)



Snart ska jag iväg och jobba. Tack gode gud att det bara är ett tag. Sedan så får jag en vanlig kontors dag imorgon. Då får vi se om lillen kanske hänger på. Det blir ju en avkopplad dag för mig.

Nej, nu ska jag sätta på David Banners låt Dance The Night Away...




RSS 2.0