På väg till jobbet! (mobilblogg)

Sitter på bussen på väg till jobbet! Det är ju jätte skönt väder idag. Underbart! Tusan bara att jag kom på det när jag var på väg till bussen. Kunde ha gått annars.!

Fast nej, nu när jag tänker efter så hade jag nog inte gjort det. Med tanke på att jag har fått ett skoskav på hälen så hade jag nog inte pallat det. Hade gjort alldeles för ont tror jag. Bussen blir därför lättare.!

Idag är jag glad för idag har jag på mig min nya favorit tröja. Älskar den verkligen.

Vi hörs sen! ♥


Onsdag den 21:a Mars

Tjabba tjena!

Jag har fått värsta Astrid Lindgrens toka. Kikar på Pippi, Barnen i Bullerbyn och en massa. Jag älskade just dem två filmerna som barn. Riktig mysigt och kul att se vad man som barn önskade man fick göra.

Nå, den senaste tiden så har jag jobbat och en massa hundar har varit här också. Jepp, hundarna är väl den andra delen av mitt liv kan man nog säga. Jag spenderar väl en hel del med dem just nu. Älskar vara med dem. Så mysiga och roliga att busa med.!





Okej, det är kort om vad som har gjort.! Inge märkvärdigt.! Hur som helst ska göra mig i ornding nu. Ska iväg och jobba! Ha en fortsatt trevlig dag allesammans!


Fredag den 9:e Mars (mobilblogg)

God kväll! :)

Det är fredag. Önskade att jag kunde vara glad att det är fredag, men eftersom jag jobbar helg så är jag tyvärr inte det. Ska alldeles strax sova. Tänkte först bara slänga in ett inlägg.

Nå som sagt det är helg och det är dags att jobba helgen. På måndag så ska jag vara hundvakt åt mina små söta underbara älskade sötnosar, Kiara och Romeo. Ska bli super mys i tre dagar med dem. Jag ser verkligen fram emot det.! :)

Nu ska jag ringa min kära bror och kolla hur läget är med honom.! Sedan måste jag sova.! Upp tidigt imorgon bitti igen.! Så ni får sova så gott allesammans! Hoppas grannarna lugnar ned sig bredvid också. Dem skrattar så himla mycket.!



Give me love

Ed Sheeran har spelats de senaste två veckorna på min iPod och jag sätter just den här låten på repeat så jag kan få höra den om och om igen. Jag bara älskar den här låten. Men jag kan rekommendera fler låtar han har gjort också. Som t.ex. Lego House, Miss You, The A Team.

Ed Sheeran - Give Me Love




Onsdag den 7:e Mars

God dagens!

Vaknade tidigt och sedan har jag sovit till och från. Ringt samtal nu för ett tag sedan. Och nu så är jag bara lat av mig. Något jag inte orkat är att kika om jag kan tvätta något idag. Är ledig. Har en liten mini helg just nu. Två dagars ledighet är inte fel i mitten på veckan. Jag njuter av det.

För ett tag sedan så beställde jag hem 5 låne glasögon från hemsidan www.favoptic.se och då fick jag tre dagar på mig att välja ut ett par glasögon jag ville ha. Man går in på deras hemsida och kikar bland deras bågkollektion som man väljer att vilja låna. När jag sedan hade valt sickade jag tillbaka glasögonen och mejlade dem mitt val och gav dem mitt recept. Efter en vecka så fick jag nya glasögon. Är nöjd. Håller på att vänja mig vid dem än.







Nä nu ska jag göra lite lunch. Hungrig. Men vi hörs senare! Ska lägga upp en låt medan.


Jason ♥ Jordin = Bäst

Gud, jag hörde den nya remixen av It Girl som Jordin Sparks är med i. Skämtar ni eller?! Den här låten kan jag bara inte släppa. Sedan fick jag se videon och den är ju den absolut sötaste och mest bästa video på länge. Den är så personlig för dem. Jason och hans kusin gjorde video genom att använda eget material som egna hemma videon och bilder. Detta klår allt just nu. Absolut värt att kika på.

Jason Derulo feat.Jordin Sparks - It Girl (remix)


Söndag den 4:e Mars

Hola mundo! :D

Hur står det till med er? Det är helg igen. Verkar som jag bara skriver på helgen hela tiden. Fråga mig inte varför. Det blir bara så. Planer sker som attans och allt verkar rulla på bra hittills. Är så himla glad över det. Kanske blir en resa ganska ganska snart. Lycklig! :) Jag och en av mina bästa vänner Gisela ska till London i slutet på mars, får se om det blir fler.(?)

Ja, veckan har varit super ändå. Jag är nöjd. Helgen har också varit en himla bra. Började med i fredags då jag mötte upp T.B för lite shopping. Vi drog sedan till O'Learys för lite fredagskvälls käk. Snackade lite om allt möjligt. Alltid lika kul att hänga med greken. Igår mötte jag upp Malin och Noelia. Vi drog till Sickla där hennes karl och T.B jobbar. Hälsade på bägge två. Så himla kul att dem bägge två hela tiden meddelar på något vis att de ena eller andra jobbar.

Det var ju Melo igår också. Usch för Thorsten. Mamma kom hem imorse och berättade att hon tyckte han var bra, men nej fyfan. Det var ju katastrof. Men okej, kan förstå att den lite äldre generationen gillar sådant. Okej jag tyckte inte den korkade Bananen heller var särskilt bra. Men förutom Melo så färgade C håret på mig igår, sedan kollade vi Melo. Åt lite gott gott sedan tog vi det lugnt resten av kväll. En jätteskön dag med vänner bara.



Idag händer det andra grejer. Vaknade upp och sovit som en gudinna. Sedan  har jag tagit det lugnt bara. Lyssnat på bra musik och planerat dagen. Det börjar med att lillasyster C ska få sina flätor fixade och sedan blir det lååång promenad i det fina vår (?) vädret. Helt underbart ju.

Vad händer annars liksom?!


RSS 2.0