Dogwalk


Onsdag den 16:e Januari

Precis kollat på film. Var och hyrde tre filmer idag. Är nämligen ledig imorgon och då passade jag på att göra denna onsdag till en fredag för mig eftersom jag jobbar hela helgen och tidiga och långa dagar. Så detta blev lite "fredags mys" för mig. Så imorgon blir som typ lördag. Såg nyss Snabba Cash II, har frågat många om man ska se den. Ifall den är bra. Men jag kan nog säga att den är ju bättre än den första filmen. Mycket mer spännande saker. Hyrde ju som sagt tre filmer. Två kvar att titta på. Men det blir imorgon kväll.
 
Ja,  för övrigt så har det bara varit jobb dem tre senaste dagarna. Så imorgon blir det lite ledigt och då passar jag på att träffa mina bästa vänner. Ska bli jättekul. Träffas så sällan eftersom vi alla har ju vårt eget omkring oss och matcha in dagar då vi inte jobbar eller etc är ganska svårt. Men när vi väl ses så är det bland det bästa jag vet.
 
Nu ska det bli en natt promenad med hundarna innan det är dags att sova. Ser inte fram emot kylan, men det kan vara skönt att ta en natt promenad innan man lägger sig. Jag tycker faktiskt att man sover betydligt bättre då. Eller är det kanske bara jag som känner så?!
 
Men sov gott så hörs vi imorgon!
 
 
En bild från en promenad jag tog i helgen som var. Love the sunshine

Söndag den 13:e Januari

Hello! :)
 
Helgen gick fort, men det beror nog på för att man har varit hemma hela helgen. Har inte mått så bra, av någon anledning har jag mått illa. Har liksom inte hänt något utan jag mår illa ena stunden och sedan mått bättre några sekunder efter. Så jag vet inte riktigt vad det är. Men jag irriterar mig på att jag mår jätteilla och sedan plötsligt mår jag bra igen. Man vet inte riktigt då vad man ska göra.
Aja, skitsamma. Det var en riktigt fin dag idag. Jag tog en promenad med lillskrutten och bara njöt av frisk luft, men fan det är okej med att vara hemma den här helgen. Fick vila ut på mitt sätt. Kollat lite på serier och filmer för det mesta. Igår gick ju Sagan Om Konungens Återkomst på tv. Det var perfekt, med lite popcorn uppladdat. Kröp upp i min soffa med min teddyfilt. Dem är ju så sköna.
 
♥ :P
 

Lördag den 12:e Januari

God kväll!
 
Jag har suttit en stund nu och knakat och knåpat ihop en ny header. Alla bilder är inte utbytta men några av dem blev det. Har valt dem bilder jag anser passar och visar lite av mig. Saker som jag tycker om. Ölen är bara där för att jag har ett fint minne från den dagen jag drack den. Haha..
 
Annars då! Hur har helgen börjat för er.! Min har varit väldigt väldigt lugn. Jag har haft brorsan över en stund som berätta om en lägenhet han har varit och kikat på. Kul att han kom med så bra omdömen om den. Han gillade den verkligen. Så jag hoppas att han får den. Vi alla håller tummar och tår för honom.
 
Nej, jag ska ut med skrutt och ringa brorsan som får hålla mig sällskap nu när det är sent.!
 

Nytt på ingång!!

 
Ny header!! ♥

Fredag den 11:e Januari 2013

Well Hello Guys!
 
Vad ska vi säga om det nya året då? Är vi nöjda med hur det har börjat?! Jag tycker inte man ska klaga utan jag tycker vi ska vara tacksamma att vi äntligen kan börja med nya onödiga löften. Jag ska alldeles strax ta och gå ut en sväng med lill skrutt. Har tidigare varit ute på en skön långpromenad. Underbart att vara ledig lite.
 
Igår fick jag och A lite träning. Det var skönt. Fast jag ramlade nyligen, IGEN!!!! Så jag blev tvungen att hålla tillbaka lite pga mitt onda knä. Så typiskt. Köpte ju halk dubbar, men jag använde dem inte då jag var ute på promenad och det var ju väldigt klantigt av mig må jag tillägga.
 
 
 
Tidigare i veckan så fick jag besök av en ut av mina bästa vänner Ida och henne gudomligt söta lilla kille Thor som är så söt att man smälter. Han är helt underbar lite grabb. Han är så charmig och har nog dem finaste ögonen. Att se henne tillsammans med sin son är nog bland det bästa på väldigt väldigt länge.
 
 
 
Dagarna går fort och denna lilla sötnos kommer växa upp fort och han har så många som ser efter honom. Det är helt sjukt vad folk i min omgivning får barn nu. Dem bara poppar upp som popcorn. Men det är bra att veta att mänskligheten aldrig kommer dö ut. Haha..
 
Nå, jag har stor förväntningar på det här året och jag har min kompis att backa upp mig till att gå vidare i livet och lämna så mycket som möjligt bakom mig. Jag har lärt mig från många av mina misstag, jag har ser att jag har växt upp mer och mer. Tar ansvar för mina misstag och sne steg. Jag ber inte om ursäkt för mycket utan står rättare sagt för det jag gör fel och lär mig att bli en bättre människa.
 
För första gången på länge så känns allt så blandat, både bra och dåligt. Jag kan aldrig riktigt avgöra om det är något i mitt liv som fattas. Är omringad av fina människor, men jag vet inte riktigt om det alltid räcker. Måste göra något för mig själv just nu och tror då att man är beredd på att börja göra något annat i livet.
 

RSS 2.0