Söndag den 27:e November (mobilblogg)

God kväll på er! :)

Vi kan börja med att Gratta Mor Min på födelsedagen. Grattis grattis Mami! Det har firats med middag idag. Nå, present får bli imorgon. Idag har min dag varit så fullspäckad att jag inte hunnit handla och igår så hämtade jag min prins. Han ligger här i sängen bredvid mig. Söt och lydig.

Idag var jag iväg och köpte en liten soffa till mitt rum. Det är en liten bäddmadrass till den också. Ja och det gick ju inte så bra när vi hade fått hem den eftersom vi då fick sätta ihop den själv. Typiskt IKEA produkt. Men självklart så händer det när vi ska sätta ihop den att det fattades saker. Fick vi åka tillbaka till IKEA och klaga. Men sedan visade det säg att eftersom vi fick åka tillbaka och berätta att produkten saknade grejer, så skulle dem inte bara skicka hem nya prylar utan vi fick även matkupong. Det var snällt! :)

Annars idag så har jag bara slappat. Det har varit fullt ös sedan 08.00 imorse. Skulle egentligen jobbat idag. Skönt att jag fick byta. Wiiiiiiiiie!

<3


Ny header på gång

Tja!

Har en ny header på gång, så här kommer den att se ut när den kommer upp. Och för er som inte är säker på när den är ny kan ju se den här då.




Ett måste se!

Jag visade tidigare två små tjejer som var ett stort fan av den nya artisten Nicki Minaj, då dem fick träffa henne och så. Nu såg jag att dem hade varit tillbaka hos Ellen Degeneres och dem är lika roliga och coola fortfarande. Jag kan inte sluta le efter jag sett detta. Så himla söta dem här små tjejerna.

Ni måste se detta klipp..


Hot Chelle Rae

Enda sedan dem spelade live på The Voice så har jag fastnade för deras låt Tonight. Jag gillar den så sjukt mycket eftersom det är så skön att sjunga till bara.



Onsdag den 23:e November

What's cooking people! :)

Som ni har märkt har jag skrivit väldigt uselt nu för tiden och det beror på att Twitter har blivit mitt nya ställe att hänga på. Älskar det. Får veta en massa saker hela tiden före andra. Det är ganska lustigt. Min twitter är www.twitter.com/marianachontal. Jag kan verkligen inte sluta skriva där.

Nå, hur har min dag sett ut. Jag har för det mesta kollat en massa julklappar på internet. Det är ganska skoj faktiskt. Först och främtst så har jag yttligare en födelsedag på ingång. Nämlligen min kära mors. Hon fyller år nu till helgen. Så det blir väl att planera den först och främst.

Börjar även att planera andra saker. Första advent sker även i helgen. Så nu börjar jag och några planera en glögg kväll. Kommer bli skit kul. Synd att min kompis L som är i Argentina kommer missa den :(

Jaha, vad har jag annars gjort idag.?! Jo tvättat, har typ inga kläder och det var på tiden att jag tog tag i det. Så kämpigt annars när man letar kläder och allt ligger i tvättkorgen. Jag tror vi alla har varit med om det och jag har varit med om det alldeles för många gånger så nu har jag äntligen fått igång två tvättar. Så jag ser fram emot att kunna vika ned en massa kläder i byråerna.

Hahaha. Min mamma har blivit lat. Nu skickar hon ett meddelande via What's App att maten är klar och en bild på maten såklart. Ska äta nu med andra ord.







Tisdag den 22:a November

God kväll!

Hur står det till med er?! Med mig är det hyfsat. Jag har haft ett par tuffa dagar sedan i fredags. Äntligen så är det jobbiga löst. Men det har varit väldigt tufft. Jag ska säga att igår var det min pappas födelsedag. Jag vill självklart därför skriva något.

Vi firar våra födelsedagar varje år efter år. Men det är första gången i år jag kan säga att födelsedagar handlar inte om tårtor och presenter längre för mig. Jag är bara glad att kunna ha mina nära och kära omkring mig hela tiden. Det jag vill hylla är att vi har varandra. Pappa såg aldrig en födelsedag vara något märkvärdigt utan att du som person ska kunna ta dig den tid att stanna upp och se dig omkring istället och uppskatta dina vänner och din familj. För dem är mer värdefulla eftersom du inte kan sätta något pris på dem, utan går inte ersättas.!!

Med det så vill jag gratta min älskade far på sin födelsedag (i efterskott). Han är ännu saknad och vi i familjen tog oss en dag och tänkte på honom samt hyllade honom i våra tankar.


Idag har jag haft den värsta av den värsta huvudvärken av alla tider. Så jag har mått piss hela dagen. Jag fick panik när jag sedan kom på att jag även skulle sitta på en utbildning i 3 timmar. Det var så sjukt jobbigt att jag trodde nästan att jag skulle börja gråta för att det gjorde så ont.

Nu ligger jag i sängen och bara latar mig. Har så fina vänner som uppmuntrar mig som Therese och Maria. Dem får mig att le hela tiden nu för tiden. Ibland undrar jag om dem är små tonåringar. Så himla sköna människor.



Nä, nu ska jag väl bara ta det lugnt. Har två dagars ledighet nu. Sedan blir det två dagars jobb och sedan är jag ledig igen :) Yeah!

Jag firar det med att lyssna på Daddy Yankee feat.Prince Royce - Ven Comigo (come with me girl) med den snygga och heta Elijah King som har en gudomligt bra röst.




Tråkiga nyheter..

Jag läste just om Lasse Brandeby. Han var speciell. Men han gjorde min och pappas dagar ibland. Rena Rama Rolf är pappas och min favorit serie inom svensk komedi. Så himla skoj.

Jättetråkigt att läsa att han nu har gått bort. Rena Rama Rolf är iallafall en underbart bra serie!!


Från helgen.






Söndag den 20:e November

Hej hopp!

Jag hoppas allt är bra med er?! Det har varit en ganska full späckad vecka. Nu så tar jag det lugnt hemma. Kikar på Paranormal Activity 2. Den är ganska obehaglig. Tittar eftersom jag redan har sett den.

Nå, kan berätta att jag kom hem från Dalarna idag. Åkte igår och kom idag. Jag, mina bästa och fina vän Ida samt lillebror åkte en vända. Det var skönt. Vi åkte riktigt tidigt igår morse. Så vi hann vara där uppe ett tag. Ganska skönt faktiskt. Slippa Stockholm ett tag iallafall. Fick lite städat och chans att bara koppla av. Vi käkade god mat, grillade korv, elda, hyrde film och bara njöt. Så jag är nöjd med helgen.

Lite från helgen!


Söndag den 13:e November

Fars dag!

Idag är det fars dag. Jag hoppas att ni har givit er pappa en uppskattad dag. Att ni har talat om hur mycket ni uppskattar att han finns och allt han gör för en. För det är precis vad jag hade gjort idag om min pappa var här just nu. - Saknar dig pappa, grattis på farsdag! Jag hoppas jag kan visa min uppskattning trots du inte är här.

Jag hoppas er helg har varit bra. Min har varit lugn. Jobbat och slitit. Idag var jag  ledig. Har varit hemma och bara vilat ryggen. Igår träffade jag Ida ett tag efter jobbet. Det var en perfekt avslutning av lördagen, hänga med en av bästavännerna.

Nu ska jag borsta tänderna och sedan måste jag sova! Imorgon ska jag jobba igen. Ha en fortsatt trevlig kväll.


På jobbet (mobilblogg)

Sitter på jobbet och väntar ut tiden. Vill så gärna sluta nu. Tänker på alla spöksaker som händer här på kvällarna när man är själv. Det låter som något promenerar i taket. Låter jättekonstigt.

Vi hörs när jag kommer hem.


Garderob = need a makeover!

Min garderob som står i hallen behöver en rejäl Makeover. Jag öppnade den nyss och massa skor trillade ned. Detta kallar jag verkligen kaos. Så jag ska ta tag i saken förmodligen kanske redan ikväll eller imorgon kväll. För så här kan det inte fortsätta se ut. Sedan blir det stor städning till helgen i mitt rum. Riktigt behov av det.



Om jag gillar Converse?! Klart, vem gör inte?! :D

Fredag den 11:e November

God morgon på er!

Jag hoppas ni alla har sovit gott för det har nämligen jag gjort. Har haft en jobbigt ond rygg sedan i tisdag då jag på något vis reste på mig fel med ryggen efter att jag hade böjt mig fram och skule plocka upp något. Sedan dess har jag bara haft pain pain pain i ryggen.

I veckan så har det bara varit jobb och jobb. Det har varit ganska mycket av det. Sedan så ska jag bara jobba lördag och där efter är jag ledig på söööndag *YES*!!!

Nu ska jag alldeles strax klä på mig och göra mig i ordning. Iväg till jobbet igen och sedan blir det en lugn kväll ikväll. Imorgon ska jag jobba heeeeela dagen, men jag får tänka att på söndag är jag ledig.



Har precis ätit en underbart god frukost med Special K Red Berries. Mumma.!

Jag hoppas ni får en trevlig fredag kväll.! :)


Måndag den 7:e November

God dagens!

Håller på att göra mig i ordning. Kom precis ut från duschen. Ska strax iväg och jobba. Nå hur har er helg varit?! Min har varit helt okej. Igår var det ju EMA. Vem tittade?! Jag! Själva galan var ju faktiskt riktigt bra. Bra artister, men vem älskade inte slutet med Queens?! Grymt!

Jag ska bara slänga in en trailer på en film jag galet väntar på ska komma ut. Tror det blir nästa år den kommer ut. Men jag ser redan fram emot det.

This Means War



Filmen är med Chris Pine och Tom Hardy, heta killar bägge två. En annan grym cool och rolig skådespelerska är Reese Whiterspoon.

Nåväl, jag ligger här på sängen och måste rappa på lite om jag ska hinna. Vi hörs!




Söndag den 6:e November

Hallå på er! :)

Dålig uppdatering i veckan. I know. Men det har varit saker hela tiden att göra så jag passade på nu när jag har lite dö tid och ska iväg strax. Jo, som de flesta av er vet så blev det ju ingen Rihanna konsert för mig och de andra. Men det gjorde inget utan det blev som det blev.


Kan ju inte direkt säga att hennes ursäkt var något märkvärdigt eller speciell. Nu blir det bara pengarna tillbaka. That's life. Men lite extra cash är aldrig fel.

Jaha det är en ganska tugn helg denna helg. Igår var jag och besökte en minneslund där jag sedan la blommor och tände ett ljus för min pappa. Det var väldigt känslomässigt. Det kommer bli lättre med åren tydligare. Om det blir så vet jag inte.


RSS 2.0