Måndag den 30:e Januari

God kväll!

Gud, det har varit mycket den senaste tiden. Jag har jobbat som en galning med bara pappersarbete. Alltså jag förstår inte att det finns människor som håller på med sådant dagligen. Det är ju så sjukt mycket att hålla kolla på, men en sak kan jag säga att det är absolut inget jobb jag skulle vilja göra dagligen. Aldrig! Men de senaste arbetsdagarna har jag bara jobba papperarbete och suttit framför dator. KAOS!

Men jag har hunnit med att ha haft en otroligt lugn och fin helg. Det började faktiskt jättebra då jag fick umgås med dem mest underbaraste människorna. Fick umgås med mina små "systrar" och sedan fick jag träffa min barnbens vän Malin och mitt absolut coolaste gudbarn. Jag älskar den ungen. Dem kom och hämtade mig på jobbet. Folk fick träffa den söta ungen och hon är ju så charmig att man kan inte låta bli att bli glad så fort hon öppnar munnen.


Ungen älskar majs.. haha.. sötnosen då.

Sedan jag varit hos brorsan och varit hundvakt samt passat på att bara fått vila upp mig inför denna vecka då det sattes gång en massa.

Imorgon blir det yttligare en galen dag och sedan ska jag till ögonläkare för en galen undersökning då dem ska kolla bakom ögonen. Läskigt :S Tur att jag ska få sällskap så jag inte behöver oroa mig.


Tisdag den 24:e Januari (mobilblogg)

Idag är det ingen vanlig dag för det är T.Bs födelsedag. Hurra hurra hurraaa!! Grattis på födelsedagen kompis!

Men hallå på er igen!

Jaa. Helgen har varit fullt med saker att göra.! Har jobbat och jobbat en massa. Sedan så har bror min varit på besök med hundarna också. Även på jobbet så fick jag sällskap av Romeo som tassade runt och blev poppis. Älskar den lilla krabaten. Gjorde min dag då.

Annars har det varit lugnt. Just nu är jag så mycket jag kan med mina hundar för dem får mig att må så himla bra när det är mycket omkring mig. Hundar mig en lugnande energi när det är stressigt eller mycket att tänka på.

Nää. Det har väl varit min helg och vecka.! Nöjd. Nu ska jag snart lägga mig. Imorgon är det en ny arbetsdag!

<3


Onsdag den 18:e Januari (mobilblogg)

Yo yo!

Sitter på brors jobb och käkat lite. Idag har det varit jobb verkligen. Imorgon är det en ledig dag *whoop whoop*. Ska sova ut och bara vara med hundarna. Sedan så får vi se. Blir jobb på fredag igen.

Jaa. Nu är det dags att röra sig hemåt.

<3


Tisdag den 17:e Januari

Var ska jag börja?! Jag har brutit ett evighets löfte. Skaffade mig ett konto på facebook och jag tror (om jag ska vara ärlig) att jag ångrar mig lite nu. Har hört efter och man kan tydligen inte ta bort sitt konto (typiskt). Hur som helst jag har sagt att jag ska ge det hela en månad. Är lite glad över att jag kan prata med mina underbara vänner Danyelee (som jag aldrig träffar) och Laura (som är i Sydamerika). Det enda positiva..typ.. haha. :P

Nåväl, det var väl den nya nyheten. Det var en lugn och trevlig helg. Tog det lugnt. Mötte upp Jennifer i söndags. Tack för att du är en sådan fin vän.! Sedan så var det bara en avkopplande helg för mig. Åkte in till stan med bror min och kikade på kläder och skor åt honom.

Jaa, annars då? Jo, jobbar bara. Imorgon ska jag få lite avkoppling. Just nu är jag så uppe i varv och har för mycket tankar i mig. Så imorgon åker jag till bror för att umgås med dem som får mig att må som bäst och det är faktiskt hundarna. Den bästa terapin är faktiskt en promenad med hundarna. :)



Jag kan verkligen inte motstå dem alls. Se hur söta dem är.! Aja, efter ha tittat på Cesar Millan ikväll så ska jag och bror testa något nytt imorgon. Så jag ser fram emot det.! Bäst att jag får min sömn för imorgon kommer jag ha fullt upp.! Yeaah!

Ha det gott allesammans! Nu ska jag sova..


Lördag den 14:e Januari

Wiiiiie klarade mig ifrån fredag den 13:e. Moahahaha.! Men det kan bero på att jag vägrade sätta min fot utanför dörren igår. Lade allt åt sidan och var hemma heeeela kvällen. Idag däremot ska jag ut. Eller nja, inte ut - ut. Ska bjuda mor min på bio. *Whoop*.. plus poäng för att vara en snäll dotter.

Så länge sedan jag och mamma bara gjorde något. Jag är ju nästan aldrig hemma så jag hinner knappt träffa henne fast vi bor under samma tak. Så jag bestämde mig för att göra något skoj idag. Så jag ska städa lite nu och sedan hoppa in i duschen.



Men just nu så ska jag bara kolla klart på nya säsongen av Jersey Shore. Jag har sovit riktigt gott och är pigg som bara den trots efter vad jag såg igår så fick jag inga mardrömmar av variga rumphål och hemorrojder. T.B som får mig att kolla på så sjuka saker. Hahahaha.. Måste sluta lyssna på vad hon berättar och tittar på för sjukaprogram.. Hahaha.. usch tanken får mig att vilja spy.! :S

Hahaha, jaja.. Later!


Låten som spelas om och om..igen

Av en ren slump så har jag fastnat för serien med Jada Pinkett Smith, Marc Anthony och Michael Vartan - Hawthrone. I en av scenerna så hörde jag denna låt och var bestämd att jag skulle hitta den. Nu har jag det och kan inte sluta spela den.

Sarah Thiele - Ain't got nothing left


Fredag den 13:e Januari

Sitter här på sängen och lyssnar på en låt som jag bara spelar om och om igen. Jag bara tar det lugnt just nu. Har i ju för sig gjort det hela dagen. Skulle åkt och hämtat en av hundarna igår, men det var för snöigt och slaskigt ute. Jag tänkte göra det idag, men så tittade jag ut och sa till mig själv "NEJ ALDRIG!".

Grejen är jag kanske ska träffa en kompis, knas Maria, som är hundvakt i 2 veckor åt en tax. Så nyfiken på den. Vi får se, det kanske blir av till helgen. Ja, veckorna går snabbt fan. Kan fortfarande inte fatta att vi snart är inne på mitten av januari redan. Snart så är det dags för ett födelsedagsfirande. Min coola roliga vän T.B fyller år. *Whoop*!

Nåväl! Sitter här på sängen som sagt och bara läser en H&M katalog som dunstade ned i brevlådan igår. Så jag tar mig en titt bara för att. Senare ska jag kika på film. Eftersom alla mina planer idag fick läggas åt sidan eftersom jag absolut inte kände för att göra någonting så blev det en hemma kväll istället. Skit skönt faktiskt.



Nej, nu blir det lite käk och sedan film time. Men juste innan så ska jag titta på programmet som T.B har fått mig att gilla! Brottsplats USA. Yeeah!


Torsdag den 12:e Januari (mobilblogg)

God morgon!

Sitter och gäspar på bussen på väg till jobbet. Jätte trött och seg ut av mig. Sov inte många timmar i natt. Ser dock fram emot till att arbetsdagen är slut. Är lång ledig sedan. Ska bli jätte skönt.

Uscha vad det regnar. Nå snart är det helg. Vilket jag ser fram emot. Nåväl, dags för mig att kliva av.

Ha en trevlig dag mina vänner.!


Onsdag den 11:e Januari (mobilblogg)

God kväll allesammans! :P

Hur är det med er då?! Jag ligger själv just nu i sängen och planerar inför helgen. Pratar med bror min och messar med Therese och Maria samtidigt. Men det gör jag i stort sett hela tiden.. Hehe..

Igår var jag och träna med Gisela. Det är andra gången nu. Imorgon är det dags igen för att träna. Vi är så grymma. Haha.. Vi kör verkligen hårt. Det känns så skönt efteråt. Får vi se hur länge det här varar. Jag hoppas vi fortsätter så här.

Imorgon så ska jag jobba och sedan så får vi se om någon av hundarna kommer till helgen vilket jag hoppas. Saknar dem jättemycket. Önskade jag kunde ha dem bägge två, men det blir för mycket.

Nej, nu ska jag sova! Upp tidigt imorgon igen.


Make Up Store

Checka in mina nya produkter. Åh vad jag är kär i dem.!! Jag säger ju alltid att jag har dem finaste vännerna på hela denna jord. Uppskattar alltid så fina vänner. Tack igen T.B för dem perfekta produkterna du fixa åt mig.





Rekommenderar dem starkt till er alla. Nu ska jag sova med mint doft i mitt ansikte.

Sov gott allesammans!


Måndag den 9:e Januari

God kväll på er! :P

Ska alldeles strax släcka lampan. Känner mig just nu konstig och behöver sova. Hoppas jag inte börjar bli sjuk. Haft ont i magen hela dagen. Nåväl. Hur är det annars då? Jo, det rullar. Idag på jobbet så var vi utan värme och det var svinkallt. Jag frös hela dagen. Gjorde lite pappersarbeten hela dagen så jag satt ju still på kontoret hela dagen. Trodde jag skulle tuppa av. Mina fingrar var svinkalla. Fick hämta te efter te efter te efter te hela tiden för att få upp värmen.

Nå, helgen var mysig. I fredags hjälpte jag lilla syster C med sin header till sin blogg. Kika in vet jag www.carolinerojas.blogg.se. Sedan var dem andra knas systrarna där också så vi hade trevligt hela kvällen. I lördags så träffade jag mitt underbara Gudbarn och min barnbensvän Malin. Vi hade kul, trevligt. Alltid lika skoj och träffa Noelia. Hon bara växer och växer. Pratar mer och mer. Älskar den ungen. Gav henne en liten bonus julklapp bara för att hon är mitt enda gudbarn :)

Men efter jag hade varit med dem så åkte jag in till Medis för att möta upp min bröder. Vi gick på bio och såg Lejonkungen i 3D. Jag tror inte jag har gråtit så mycket pga en Disney film. Saken var väl den att min första biofilm jag någonsin gick och såg på bio var just Lejonkungen år 1994. Och det gjorde jag tillsammans med min pappa också. Så det var extra speciellt för mig. Mina bröder och jag kunde ju såklart relatera oss till filmen. Inte handlingsmässigt, utan att filmen har vi sett 100 tals gånger med vår pappa uppe i vår lilla stuga på landet. Så många minnen kom tillbaka och vår pappa var i våra tankar under hela filmen. Vi alla önskade att han kunde varit där med oss.



Okej, efter filmen drog vi och käkade för att snacka lite om filmen och allt. Så vi hade en trevlig syskonkväll med bio och middag. Tack mamma G för att du bjöd på middagen. Nå jag och lillebror roade oss i väntan på efterrätten med att vika servetter.. eller jaa. Äsch, jag visar istället.





Nåväl, igår - söndag så var jag och mamma iväg och storahandla med storebror. Det var skit skoj. Skämde ut bror och mamma lite, samt mig själv. Jag var så uppe i varv igår och jag bara agera som en knäppskalle. Men vi hade skoj så det gjorde inget. Är så sällan jag får hänga med bara mamma och storebror. Vi tre är ju en speciell liten familj.

Mot kvällen så drog jag iväg och tränade med Gisela. Fan vad skönt det var. I loved it.! Sjukt alltså. Vi stretchade ett bra ta så vi kunde kolla på Australia medan. Men jag är stolt att jag äntligen tog mig tillbaka dit för det var as skönt att få sätta igång igen.



Okej mina vänner, that's it for today.!


Sötaste!

Jag tror jag är kär i den här lilla söta underbara vargungen. Åh vad söt den här lilla rackaren är. Blev rädd när den hörde vargarna yla. Hahaha.. ett MÅSTE kika på.


Battleship

Har ni sett den nya trailer för Rihannas och Alexander Skarsgårds nya film?!


Torsdag den 5:e Januari 2012!!!

God morgon allesammans!

Sitter just nu och käkar lite frulle. Har sovit så sjukt dåligt i natt eftersom jag var så uppe i varv efter dagen. Jag somnade tidigare under kvällen när jag kollade på ett förlossningsprogram, hur det nu kom sig?! Dem gapade ju och grät, skrek och hela paketet. Så jag fattar inte varför hur man kan somna till sådant. Själv så somnar ju T.B till mordutredningar etc. Hahaha, stört! :)

Ja, vad hände under Nyårsafton då?! Jo, jag var med nära och kära. Riktigt nöjd faktiskt. Det var fullt upp den kvällen med hundar och människor. Men vi hade trevligt ändå. God mat och allt. En perfekt kväll på det sista året och en perfekt start på det nya året. Kunde det bli bättre.?! NEJ.


Mumma med ordentlig frukost!

Snart ska jag iväg och jobba. Måste in tidigare för lite pappersarbete. Så jag ska väl börja göra mig i ordning.!


RSS 2.0