Måndag (2 dagar kvar till 2009)

God kväll allesammans!

Har precis betalat mina räkningar så det är skönt att ha det avklarat. Så just nu sitter jag och kollar på Save the last dance 2 tillsammans med en kompis. Har ju jobbat helgen nu som var, så imorgon är jag ledig, tack och lov... Så vad som händer imorgon vet jag faktiskt inte än, men men. Jag är ganska sliten efter helgen och jag jobbar nyårsafton samt nyårsdagen (HELA dagen) så jag ser inte fram emot så mycket onsdag - torsdag.

Ja, idag så har jag bara jobbat och efter det så åkte jag och min kompis in till stan lite snabbt. Skulle köpa en sak, men det fanns inte. Gick sedan och käkade på kina restaurang. Det var gott, men som vanligt inte nyttigt. Nåja, nu ska jag vara lite social mot min kära kompis!

Ni får ha det så bra!

Chao <3

Sorry, söndag 28/12

God fortsättning allesammans!

Herregud alltså, jag har typ aldrig ork att skriva för jag är alltid så upptagen eller för trött och lat för att skriva. På julafton så firade jag med både min äldre och min yngre bror, min pappa och hans fästmö, sedan så var lilla Romeo (storebrorsans hund) med också. Vi hade faktiskt jättekul och det var väldigt mysigt. Fick fina härliga julklappar och det var bara helt underbart!. Allt var perfekt den dagen förutom en sak och det var att snön inte hade kommit vilket var lite trist.

På juldagen så åkte vi hem till mamma och firade. Det var också trevligt, åt god mat bägge dagarna. Så jag tycker absolut att julafton och juldagen vart två underbara dagar med familjen. Jag jobbade även på julafton tidigare som ni kanske minns, men det var ju bara till kl.12.00 så det var faktiskt ganska okej.

Nu har jag jobbat fredag, lördag, idag söndag och sedan imorgon måndag. Jag är helt slut, men jag får försöka hålla ut. Ska sedan ta itu med min räkningar imorgon. Jobbar inte så värst länge heller. Så det är ganska skönt. Hade faktiskt tänkt att gå och lägga mig nu. Måste först borsta tänderna nu. Tänkte lägga in bilder på julgranen som faktiskt mamma har klätt och sedan berätta vad jag fick i julklapp, men det kan jag ta imorgon! JAG LOVAR att skriva imorgon!

God Natt på er!

<3

Dagen innan Julen!

Idag så har jag gjort något som de flesta människor gör dagen innan julafton. Har sprungit runt och handlat de sista julklapparna. Jag trodde det skulle vara galet mycket folk som bara sprang runt och  stressade, men det var ganska okej och det var inte så jobbigt att handla som jag då trodde det skulle vara. Fick handlat det absolut viktigaste julklapparna i alla fall, men jag ska inte ljuga för det var inte allt. Har fortfarande lite kvar.

Imorgon ska jag jobba 7-12 så då blir det lite pengar på det. Sedan så ska jag fira julafton med familjen och det ska också bli jättekul. Kolla på Kalle Anka och bara fira, men jag antar att vi får stå ut med att det inte blir någon snö till julafton igen. Det är ganska synd med tanke på att det göra ju faktiskt orsaken också till att man längtar så efter julen.

Ska fortsätta slå in lite julklappar..men vi hörs kanske senare eller imorgon!

God Jul! <3

Snart är det JUL!

OH MADRE MÌA!

Jag är helt chockad nästan. Alltså som en kompis upprepar hela tiden. Det är snart jul om bara några dagar. Jag känner mig så himla stressad verkligen och det är skit jobbigt. Har varit i stan med två kompisar och både julhandlat och käkat. Det var faktiskt jättetrevligt och roligt. Träffade även en arbetskollega och en annan kompis. Fast det som var ganska roligt var att det faktiskt inte var så himla mycket människor som man trodde det skulle vara. Okej, men lönen har inte hunnit komma än, så man borde egentligen passa på att köpa nu när det inte är så mycket folk.

Jag har hittat presenter till några i familjen, men jag vill ge så mycket fast alla är så himla svåra. För man vet ju liksom inte vad dem vill ha. Nåja, annars idag då?! Jo jag och mamma försöker få upp granen, men det är väl lite grejer som vi måste fixa först. Jag skulle ha slagit in mina presenter också, men har ej hunnit det än. Vi får se jag kommer säkert göra det snart. Så jag blir av med det.

I veckan så har jag jobbat alla dagar och en massa extra pass. I tisdags jobbade jag hela dagen men på rasten så var jag hos en kompis. Passade på att käka och bara umgås då. Sedan var det bara att släpa sig tillbaka till jobbet igen.

Ska lägga in ett kort på granen om den hinner bli klar imorgon. Den är faktiskt ganska mysig, måste bara klä den. Mamma slängde ju den förra granen så nu har vi köpt en ny. Vi ska även upp på vinden imorgon och leta efter yttligare fler julpynt. Känns dock lite onödigt eftersom snart är julen här och snart slut...haha, men men spelar roll. Nå, jag skriver imorgon igen! Tills dessa får nu ha det så bra!

<3

Tredje advent och Lucia..wow!

Jag måste väl säga att tiden bara rinner iväg, det har redan varit Lucia i lördags och tredje advent i söndags. Nu är det tisdag och imorgon är det onsdag. Sedan ska jag jobba torsdag och fredag sedan är jag ledig. Men jag förstår verkligen inte vart tiden har tagit i vägen för allt bara försvinner och sker på en och samma gång. Det är väldigt lustigt.

Nåja, som sagt tiden rinner iväg och jag måste faktiskt tyvärr sova, men jag kan bertätta imorgon om helgen och dagen som varit!

Sov Gott! <3


Fredag

God natt måste jag först och främst få säga..!

Ja, nu har jag även läst ut den tredje boken av hela denna "serie" om man kan kalla den så. Stephenie Meyer är grym och hennes Twilight böcker är grymmare fan. Jag är stolt över mig själv, jag har läst 3 böcker med samman lagt 1418 sidor tillsammans. Bok nr 1 hade 442 sidor och den läste jag ut på tre och en halv dag. Sedan hade vi bok nr 2 som hade 449 sidor som jag läste ut på tre dagar och sist men inte minst bok nr 3 som jag läste ut tidigare idag och började i tisdags som jag också då har läst ut på tre dagar med 527 sidor. Jag är överlycklig över att ha läst ut böckerna, men det jobbigaste är att nu är dem utlästa och den nyaste boken kommer inte förrän i Mars 2009. Måste stå ut för tusan, det kommer bli jobbigt. Jag kan säga att det har varit låååååånga och sena kvällar som jag läst, men det har det varit värt.

Okej, vad har jag annars gjort förutom att ha läst? Nå, jobbat såklart och idag så valde jag att vara hemma för jag sov inte många timmar inatt pga. boken jag läste (självklart). Fick ett meddelande av lillebrorsan som ville åka in till stan och käka samt gå på bio. Så imorgon blir det bio IGEN för mig. Jag typer spenderar så mycket på det verkar det som. Kanske borde rycka mig i kragen och fundera på att ägna mig åt att köpa julklappar istället.

Nå, nu ska jag titta på en film och sova därefter om jag inte hinner somna under filmen =)

Sov Gott! <3

Ljudet av ditt hjärta - (bok nr 3)


Åter igen, jag upptäckte idag att det var andra advent i söndags. Alltså herregud vad tiden går fort. Okej, men idag så var jag snabbt in till stan och handlade boken nummer 3 till mig och Karina - Ljudet av ditt hjärta. Den har i alla fall börjat bra och det har varit roligt att läsa de första 33 sidorna. Men vi får se hur det kommer att gå.

Sedan har jag träffat min pappa, det var faktiskt jättetrevligt. Just nu så sitter jag och tittar lite på en film, men jag ska strax ta upp läsningen och läsa vidare. Om ni undrar varför jag skriver mycket mindre nu så har ni svaret. Den här boken har fångat min uppmärksamhet att jag blir tokig i den. Det står till och med på första bokens baksida att den här serien är - beroende framkallande. Den här boken har allt från humor, kärlek, action, drama och spänning. Jag älskar den och rekomenderar den verkligen till folk som har sett filmen Twilight.

Nåja, ska fortsätta se klart filmen bara och sedan kanske lägga mig och läsa ett tag antar jag. Imorgon är det dags att jobba igen så jag slänger nog inte ett inlägg imorgon igen!

God natt <3

Förlåt..! Gått ett tag nu..

Förlåt mig för att jag inte skrivit på snart en vecka, det har varit mycket och jag har gjort något som får nästan hela min omkrets att tro att jag kanske slagit i huvudet. Har även jobbat och umgåtts med kompisar. I fredags så jobbade jag kväll och efter det så sov jag hos Karina till igår. I lördags åkte jag bara snabbt hem för att hämta min data och duscha, plus hämta lite kläder. Okej, men jag ska berätta det här som får hela min familj att typ reagera. Minns ni kanske boken som jag köpte förra veckan? "Om jag kunde drömma". Den har jag nu i fredags läst klart och i lördags så tvingade jag min mamma att köpa den andra: "När jag hör din röst". Hon hade redan ärenden i Skärholmen så då passade hon på att köpa den åt mig.

Idag så har jag då läst ut boken. När jag började på den i lördags läste jag ganska fort 158 sidor. Hela boken har 449 sidor. Igår tog jag upp läsningen och blev klar runt 11.30 tidigare idag. Läste hela natten nästan och nu är jag änslig och vill ha den tredje boken som mamma nu påstår att jag kanske ska få till jul, men HALLÅ!!!!!! måste jag vänta enda till JULAFTON?!! Jag och Karina har nu upptäckt att det även finns en fjärde bok, fast den kommer inte förrän i mars-09. Hur ska jag orkade vänta på den också? Det som är roligt är att jag inte på flera dagar ens har tittat på tv, så nu när jag skulle sätta på för första gången på länge så hittar jag inte ens mina fjärrkontroller.

Med andra ord, jag har blivit helt inne i dessa böcker att jag kopplar ifrån mig allt annat. Jag bara väntar hela tiden att få läsa dem när jag väl inte gör det. I lördags hittade jag även en låt som skådespelaren Robert Pattinson (huvudrollen i filmen Twilight) sjunger. Den är så bra att jag håller på att spricka varje gång jag hör den. Den heter Let me sign, den kanske inte är jättelång och har värsta texten som vanlig musik har, men rösten få min hud att rysa till fan. LYSSNA HÄR!

Nåja, nu ska jag strax åka in till stan och köpa den tredje boken till Karina, hon kan inte köpa den idag för hon jobbar så jag tog på mig den uppgiften. I utbyte ska jag få något annat, ska berätta sedan var det är...
 
Tills dess - See ya! <3

Glädjen försvann..

Ja, idag har jag haft en ledig dag och som ni vet köpte jag en bok i söndags. Har läst den boken hela dagen idag. Så nu har jag kommit jättelångt och jag är jättestolt över mig själv. Människor som verkligen känner mig vet att jag ALDRIG läser, men de här boken fångade min uppmärksamhet. Har inte kollat på tv förrän nu och kolla vad klockan är. Boken har gjort på mig på gott humör och att jag fick sova ordentligen från måndag till tisdag så jag var utvilad igår (tisdag). Fick även komplimanger för att jag var så glad på jobbet igår.

På kvällen vart jag ännu gladare för då kom Giselas lilla syster hit för att få hjälp med att skriva sin första CV, för att kunna söka jobb och det hjälpte jag henne mer än gärna med. Under tiden hon skrev den höll jag på att rita min blivande tatuering. Fick lite tatuerings tidningar av Danyelee (en kompis som jag ska tatuera mig med) från jobbet igår. Så jag köpte lite smörpapper och satt och ritade ihop lite grejer. Vart jättefint.

Som sagt var ledig idag, och nu på kvällen så tog jag mig ett varmt bad och fortsatte att bara läsa. Har läst över 150 sidor och jag började på sida 35. Boken innehåller lite mer än 400  sidor. Så jag tycker jag var duktig i alla fall. Okej jag har varit på väldigt gott humör och sedan ikväll hände en lite grej bara som fick mig att bli lite av allt; sur, irriterad, besviken och ledsen. Jag hade gjort ett fel jag var medveten om när jag blev påmind. Försökte att gott göra det genom att fixa det, men det slutade med att jag fick en "smäll i ansiktet" (ett uttryck). Så kändes det som i alla fall vilket gjorde mig arg och sa en massa saker.

Men när folk förstör när jag försöker gott göra det jag gjort fel så blir jag besviken och arg. Jag försöker hjälpa och glädja alla omkring mig, men som vanligt blir aldrig folk nöjda. Hur som helst, ska bara strunta i det just nu för jag har inge lust att haka upp mig på en sådan sak. Tänkte kolla lite på tv nu innan jag ska sova, mitt hår är fortfarande lite fuktigt.

Ha det bra! <3

Måndag

Jaha, då var det måndag igen. Helgen har varit super, firat mamma och gått på promenad in till stan. Okej, i lördags så åkte jag hem och firade mamma och åkte sedan tillbaka till Karina. Så jag fick träffa mamma lite och bror min samt mammas fästman. Vi åt en god middag och sedan så pratade vi och hade trevligt. Efter allt så gick jag och Karina och handlade en mikrovågsugn bar den hela vägen hem till henne... Jag hade så fruktansvärt ont i min arm dagen efter, men nu har hon i alla fall en mikro.

I söndags som vi alla vet var det ju första advent. Gjorde inget speciellt, tvingade Karina att promenera in till stan bara. Det tog en tag, men vi stressade inte utan gick i normal takt. Sedan när vi kom in så gick vi direkt till Åhlens för att köpa en bok. Som ni vet var vi ju och såg filmen Twilight. Nu köpte vi båda boken, fast lilla Karina köpte båda böckerna ettan och tvåan, så jag funderar på att köpa tredje boken pga. det.

         

Efter det gick vi och käkade och det vart Taco Bar där killen som tog betalt var lite skumt. Han stötte nog lite på Karina och det var kul eftersom hon inte alls brydde sig: liten pojk bara. Enligt henne då. Vi skulle beställa dricka och han sa öl kanske och vi svarade: Nej! Då försökte han med vin och vi svarade: Nej! Vi sa Coca Cola, men han var envis och frågade igen om vi inte skulle ta en öl eller ett glas vin. Hur som helst, maten vi var i alla fall jättegod.

Nu är jag i alla fall hemma igen och det är underbart. Har inte sovit hem på 4 dagar nu så det ska bli skönt att få sova i sin egna säng. Det har dock varit lite skönt att vara borta också, man har fått vara lite för sig själv kan man säga. Sedan så kan jag säga att det är dags för att tända det första ljuset. Vi skulle fira första advent igår.

Ska sova nu, har jobbat idag och ska jobba imorgon igen!
God natt!

<3

 

RSS 2.0