2 Dagar kvar..ledig igen..för en dag!

Kallojsan!

4 dagar sedan jag skrev. Det har inte hänt så värst mycket. I torsdags var det dagen innan min lediga dag därpå, fredag. Då fick jag chansen att laga mat och det var super kul. För er som inte förstår så ska jag uttrycka mig mer. JAG, personligen Kan INTE laga mat. Inget jag skäms för, men jag har bara inte varit intresserad. Så då fick jag chansen att laga mat åt min storebrorsa och mammas fästman. Det gick jättebra och alla blev nöjda. Det var Giselas recept i köttfärssåsen. Hon kan laga en ur god köttfärssås och kokar spagettin på ett annat sätt.  Så det var kul och min brorsa nämnde senast idag att han skulle försöka göra likadan.

I fredags då på min ledig dag så var jag hemma bara. Skulle träffat min bror igen, hade tänkt äta ute. Fast det blev inte av för bara 5 minuter innan jag skulle gå så hittade jag inte mitt SL- "förbannade" Kort. Så jag blev jättebesviken på mig själv som inte kunde åka in och träffa honom. Han var redan inne i stan, MEN han var inne och hämtade sin mobil som var på lagning på samma gång. Så han åkte hem igen. Efter jag hade berättat för honom att jag inte hittade mitt SL-Kort, jag hade ringt honom på mobilen och sagt det, så bara 5 minuter efter vi hade lagt på så hittade jag det. Det var väldigt trist, men så kan det gå ibland. Istället så träffade jag hermanita linda och vi gick och hämtade hennes nya filmer och därefter så gick vi och köpte en var sin pizza.

Så igår då, lördag, så jobbade jag och även idag då. Imorgon så jobbar jag igen och även på tisdag. Mamma börjar även jobba igen imorgon. Hon har haft semester, skönt för henne..=)..! Har inte varit så mycket för semester för hennes del. Hon HATAR regn och grått väder!! Speciellt på hennes semester.

Om två dagar så får jag min lediga dag igen, fast sedan så är det fyra dagar till efter det och även en lååååååång söndag nästa helg. Då jobbar jag 12h och det suuuger. Fast jag får väl se det på den ljusa sidan, jag får BETALT!
Fast det är inte kul, men efter den söndagen så är jag ledig måndag och tisdag dagarna efter.. Vi får väl se det är kanske inte så jobbigt eftersom jag har bara två pass veckan efter denna som börjar imorgon. Jag har tänkt och berätta om en väldigt speciell person, men jag känner för att inte skriva mer idag, får väl bli imorgon eller något. Fast den här personen är väldigt speciell, hon är en oerhört trevlig och glad människa. Det är en kvinna som jobbar på samma jobb som mig. Hoppas hon och jag lär känna varandra ännu mer den här veckan som kommer. Jobbade med henne idag och ska göra det imorgon och på torsdag. Så vi får väl se..fast jag kan berätta om henne imorgon och varför hon är så speciell.

Ha det så bra allesammans!
Buenas Noches

Tiden går allt..fast inte så värst snabbt!

Go' eftermiddag!

Ja, nu var det några dagar sedan. Fast det betyder ju inte att det har hänt så värst mycket. Kan bara snabbt berätta lite vad som hänt. I lördags så färgade Gisela håret på mig, Svart! och jag blev jättenöjd. Så nu är jag svart igen. Jag har tidigare färgat håret svart, men färgen hade inte hållt kvar så jag gjorde det en gång till. Sedan på kvällen i lördags så fick jag träffa Angelica, hon kom över till Gisela på kvällen och även Giselas granne/barndomskompis Ann kom ner ett tag. Vi satt på balkongen och snackade en massa skit. Det var så j*vla skönt (ursäkta ordvalet) att få göra och tänka på annat än sitt arbete. Så vi hade väldigt trevligt. Haha..kom och tänka på..Gisela lagade SÅÅÅÅÅ god spagetti och köttfärssås så på fredag så ska jag få äran och laga den rätten hemma hos mig och mamma. Det var en såååå god köttfärssås och även salladen..mums..! Gisela är duktig på att laga mat. I söndags var det de gamla vanliga. Bara vilade och tog det lugnt hela kvällen. Jobbade ju kväll nu i måndags, gick ganska bra! Sedan så jobbade jag dag igår och idag så har jag också jobbat dag. Imorgon så jobbar jag dag igen. Sedan så är jag ledig..=)..

Så för det mesta så har jag jobbat. Har inte gjort så mycket utom det! Vi får väl se vad som händer när jag är ledig. Ska vila upp mig i alla fall. Igår (tisdag) så var jag ute på kvällspromenad med mina grannar Malin och Frida. Det var ju trevligt, det gick ganska fort. Ville hem till *So You Think You Can Dance* ett sådant roligt och underhållande program. Såg även en liten bit av *American Idol*. Hur som helst det är väl det som har hänt i stort sett.

Ajuste! GRATTIS I EFTERSKOTT JENNIFER 19 ÅR!!!!!!!!!!

Nu ska jag gå och sällskapa min mamma!
ByeBye!

Mycket jobb, lite sömn!

Go' kväll!

Jag har inte skrivit något eftersom jag har jobbat en hel del. Det har inte funnits tid att skriva något. Fast nu kunde jag det eftersom imorgon är jag ledig, samt söndag. Jag skulle varit ledig i torsdags, men jag tog på mig ett pass ändå. Nåja, det var inte hela världen. Sedan jobbade jag ett extra pass idag också, så jag börjar 07.00 och slutade 21.00. Jag har haft väldigt svårt att sova på nätterna pga. någon konstig anledning. Jag vet inte vad det är, ber oftast mamma sällskapa mig en stund och prata med mig så jag inte är ensam. Det hjälper att prata om varför jag har svårt att sova. Vet inte vad det kan bero på egentligen, men det är väl något i alla fall. Känner mig så orolig eller får ångest innan jag ska sova ibland, men sedan dagen efter är jag pigg och redo att jobba. Så jag vet inte vad det kan bero på. Fast nu är jag ledig i två dagar och sova ut så mycket det går och bara ta det lugnt!

Idag är det faktiskt en liten speciell dag eller kanske inte så där jäääääätte märkvärdig, men det är så att idag så är det Colombias nationaldag.
image27
Det är lite kul faktiskt!

Vad ska jag mer berätta för er, det finns inte så mycket mer att berätta just nu. Jag är just nu bara trött och vill egentligen bara sova. Så det ska jag göra fast inte än, men det lär nog ske ganska snart känner jag. Min kropp är väldigt seg och mina ögonlock är ganska tunga. Samt efter den här värmen så är det jobbigt. Det var ännu jobbigare att jobba idag när det var så varmt.

Jaja, sägs att det ska bli fint väder i helgen så det hoppas jag väl på!

Ha det så bra allesammans, hoppas ni får en trevlig kväll samt en trevlig helg!
God Natt!

Inget nytt, inge roligt...

Go' kväll!

Regn, sol, regn, sol.. Idag så har det allt varit blandat väder. Igår så hade vi bara tur att det var vackert. Det roligaste var att självklart så kommer det vackra vädret när jag precis har börjat jobba igen, efter varit ledig en hel vecka. Under den veckan så har det ju  varit tråkigt och dåligt väder. Hur som helst inte mycket man kan göra åt. Som sagt nu har jag börjat jobba igen. Igår så var det faktiskt jätteskönt, jag jobbade bara till klockan två. Hade jobbat sedan klockan sju på morgonen, så det var underbart. Idag så började jag två och slutade åtta och det var grymt skönt. Fast imorgon är det lite längre. Jag börjar klockan åtta och slutar fem, fast på torsdag är jag ledig. Jobbar sedan fredag också, ledig helgen. Så nu vet ni hur resten av min vecka ser ut..hehe. Ja, jag måste ju passa på att ta det lugnt den här veckan och få vila ut. För nästa vecka och veckan efter så kommer jag jobba i ett streck nästan. En dag ledig båda veckorna, sedan så ska jag jobba ett eller två 12h pass. Jobbar egentligen tio och en halv timma, har en och en halv timmes rast då också. Jaja, jag ska inte klaga. Får tänka på att jag har nära hem och att jag kan gå hem och sova då samt ta det lugnt.

Hur ser det ut annars då för mig, förutom arbetsmässigt? Ja, det är väl lugnt. Gör inte så mycket. Är mest hemma eller umgås med mamma en del. Jag har inte behov att behöva göra något hela tiden. Rätt skönt att bara kunna koppla av också. När jag kommer hem från jobbet så brukar jag bara lägga mig i sängen och titta på tv. Om det är så att det skulle vara fint väder lägger jag mig i min solstol på balkongen och solar lite..=)..

Nåja, ska gå och göra mig i ordning. Ska gå och lägga mig, inte för att sova men jag hade tänkt att kolla på tv. Ska upp klockan sex imorgon bittig. Jobbar lite längre, så jag ska få lite extra sömn i natt då! Med andra ord så finns det inget nytt att berätta!

Ha det bra allesammans! Njut av er lediga dagar.
God Natt!!!
eller ha en trevlig kväll åtminstone

Vad händer efter sommaren?

God kväll!

Idag har det varit en ganska rolig dag faktiskt. Kan tyvärr inte klaga över något. Var på middag idag hos min brorsa tillsammans med Gisela, hennes brorsa och hans tjej. Det var faktiskt kul. Allt slutade helt annorlundare än vad jag hade förväntat mig. Min brorsa tycker jag har dåliga samtalsämnen vid matbordet, HA, då kan jag ju säga redan nu att det finns ännu värre. Se bara på vad som pratades om idag. Ja, det var ju inte direkt något samtalsämne vid matbordet i alla fall. Fast vi hade faktiskt kul ändå och det var väl det viktigaste. Vi fick ju även väldigt fint väder idag också. Så det gjorde så att man automatiskt blev lite på glatt humör.

Nå det har inte hänt så mycket jag har varit hemma de närmaste två dagarna, det har varit helt okej faktiskt. Imorgon får vi väl se vad som händer. Inte för jag har något planerat direkt. Man får ta dagen som den kommer.

På måndag börjar jag jobba igen, så det känns väl bra på sätt och vis. Kändes ändå skönt att få vara ledig dessa dagar. Skulle inte ha emot något att vara ledig ännu en vecka till. Det var som jag sa till Jocke idag efter vi hade lämnat Jenni. Jag träffade dem senare nu på kvällen lite snabbt. Det jag sa var att jag har liksom inte hittat något jag brinner för och det stör mig väldigt, väldigt mycket. För det gör samtidigt det svårt för mig att gilla det jag gör idag. I framtiden vill inte jag nöja mig med att jobba inom äldreomsorg även om jag sa att jag skulle kunna göra det förut. Jag menar, det är inget jag verkligen brinner för. Utan jag vill hitta något jag känner att jag skulle kunna jobba med för resten av mitt liv. Just nu är jag så orolig över att jag inte kommer finna något, är det för att jag inte söker det eller är det för att jag bara har fått ångest över att jag bara jobbar över sommaren? Jag förmodar att det bägge delarna. Min dröm är att börja jobba på ett sjukhus eller finna något annat utanför vården. Allt känns så jobbigt, jag måste ju hitta något. Fast vad för något? Hur hittar man det man verkligen vill jobba med? Jag skulle jätte gärna vilja resa, men hur ska jag kunna resa när jag inte ens knappt har pengar till det. Måste ju jobba och sedan börja resa. Det är sådant som är så svårt att sluta tänka på, tycker jag.

Hur som helst, det är väl det som är den stora fråga just nu. Vad händer efter sommaren?
Ska dra mig tillbaka, börja fundera lite vad jag skulle vilja göra om jag fick chansen!
Ha det bra allihopa! God Natt...

Torsdag den 12 Juli...

God kvällens!

Att känna sig uttråkad och seg gör så att man inte har lust att göra något, men att vara pigg och glad gör så att man bara vill hitta på något. Det som hindrar en är vädret och det är precis det som har hänt mig idag. När man ser solen lysa fram då och då bland dessa mörka moln gör en lite iriiterad på. Man undrar vad är detta för sommar egentligen, vad hände med vår sol.

Hur som helst, med andra ord så har jag bara varit hemma idag. Igår så fick jag och mamma umgås med varandra. Vi åkte till skärholmen och handlade lite. Det är kul att umgås med henne ensam ibland. Vi kollade på skor, kläder, väskor, mössor och armbandsklockor. Jag köpte faktiskt en jättefin klocka som jag är väldigt nöjd med. Köpte även två tröjor som jag också är väldigt nöjd med. Igår var det ju inte heller så där jättebra väder, det var ju inte direkt något super väder fast vi slapp ju i alla fall regnet som dök upp idag istället. Det roligaste var ju att det var soligt på morgonen imorse och som vanligt så kom solen fram en liten, liten stund. Lite trist faktiskt.

Nu börjar dagarna dra ihop, snart är det dags för mig att börja jobba igen. Känner att det känns skönt att fått vila ut dessa dagar som har gått.

Nå, det finns inte så mycket att berätta. Har inte hänt så mycket. De senaste dagarna har jag bara tagit det lugnt och allt är bra med familjen osv. På lördag ska jag tillbaka till brorsan igen och då ska även några andra följa med, som Gisela, hennes brorsa och hans tjej. Så det ska väl bli kul. Det är skönt att åka till honom och bråka lite ibland. Sedan så känns det skönt att åka iväg bara över dagen så slipper man sitta hemma hela tiden. För jag känner ofta av behov att hitta på något. Fast självklart kommer det sedan när jag börjar jobba de soliga dagarna och jag själv får jobba hela dagen så att jag inte kommer ha tíd att hitta på något. Så var det i alla fall förra veckan, och så lär det bli den här veckan som kommer också!

Aja, ska gå in och kolla på tv igen. Sedan ska jag väl krypa ner i sängen och hoppas att morgondagen kanske blir en bättre och roligare dag!! Så får ni andra ha en trevlig kväll!

Buenas Noches!

En tripp till Täby centrum!

Tjenixen!

Idag är jag pigg och glad, även lite trött. Igår så var jag, Gisela, Jennifer och Joakim i Täby centrum. Det var en väldigt rolig resa dit..hahaha..det gick inte alls som vi trodde det skulle gå. Det var fel på Roslagsbanan, fick vänta en halvtimme på bussen, hoppade av vid fel busstation osv. Jag kunde inte hålla mig vid skratt när vi väl kom fram efter nästan två timmars resa, när det egentligen skulle ha tagit 45 minuter att ta sig dit. Fast jag tycker det var ganska roligt. Hur som helst när vi väl kom fram titta vi i en del affärer, vissa av oss köpte och vissa hittade absolut ingenting. Jag själv köpte en del, men det bästa av allt jag köpte var två filmer igen. Jag blev jätte nöjd med dem. Så det var kul och det var inte direkt något vidare väder igår heller så att passa på att åka iväg lite längre och shoppa lite var bara trevlig och roligt.

Så på kvällen igår satt jag och kolla på mina två nya filmer. Jag berättade förut att jag hade sett Festival filmen, men det var något fel på skivan så jag kunde aldrig se klart hela. Så då fann jag den filmen igår för ett mesigt pris och passade på att köpa den. Jag tycker det är en helt "okej-svenskfilm". En annan film jag också köpte var Save The Last Dance 2, och jag säger bara tre ord Oh My God. Okej, som vanligt är alltid den första filmen bästa. Fast när jag såg den här filmen så var det inte som en uppföljare utan mer som en egen. Jag menar det var ju inte ens samma huvudroll, utan det var en annan tjej som har tagit över henne som spelade huvudrollen i första. Den här var jättebra, inte alls som jag hade förväntat mig. Hon som spelar huvudrollen i tvåan nu heter Izabella Miko och tjejen i första filmen var Julia Stiles. Även huvudrollen från den nya filmen, Stomp The Yard, Columbus Short är med och han är riktigt grym i den här filmen också Save The Last Dance 2, precis som i Stomp The Yard. Hur som helst båda filmerna är dans filmer och i den filmen jag köpte så gillade jag själva handlingen. Fast jag menar det verkligen, det var inte som en uppföljare eftersom den "orginella" huvudrollen inte var med.

Här är trailern: http://www.youtube.com/watch?v=Qt82VIXuzwE
kolla in den.

Nåja, det som hände idag då. Ja, idag så var jag hos brorsan och det var helt okej. Han har varit så ivrig och velat visa sitt nya köksbord som han har köpt. Nästan alla gånger vi träffats så har han pratat om sitt himla köksbord. Så jag tog med kameran bara för att fota det. Träffade även pappa, lillebrorsan och hans mamma. Det var trevligt. Vi fick även lite sol idag, fast ändå ganska skumt väder. Nu ikväll så ska jag se på Save The Last Dance 2 filmen igen. Jaja, imorgon är det än ny dag och får se vad som händer då.

Jaja, ha en trevlig kväll ikväll allesammans!
God Natt och så!

En helt vanlig dag idag..!

God kväll mina med människor!

Idag har det varit en regning och ganska kylig dag. Fast det har faktiskt inte hindrat mig från att göra något. Jo, för idag så var jag hos Giselas storesyrra för att fira hennes födelsedag. Hon fyller 24, lika gammal som min storebror. Så det var trevligt, fick träffa dem och vi käkade, snackade lite och så. Jag har faktiskt inte gjort något speciellt annars idag. Vi var där hos henne ett tag sedan så åkte jag hem och kollade på tv.

Nu ikväll så har jag kollat på film igen, Big Mommas House 2 och den är ju så himla härlig den filmen alltså. Jag älskar den verkligen..hehe..den får mig alltid att börja skratta. Jag hade tänkt att lägga mig lite tidigare idag eftersom jag la mig så sent inatt. Det är dumt av mig egentligen att vara uppe så länge för jag förstör min sömnrytm nu när jag jobbar och allt. Visst, jag är ju ledig nästa vecka men det är dumt att vända på dygnen för då sover jag längre och går miste om mina lediga dagar. Sedan när jag ska börja jobba igen så kommer jag få svårt att sova vilket jag inte vill. Fast anledningen att jag var uppe så sent inatt var pga. den här Live Earth galan. Jag satt länge och vänta på mina favorit artister som var med och sedan var det så kul att titta på andra artister som man inte känner till, men som var riktigt bra faktiskt. Jag missade då min favorit, Shakira. Det blev jag lite besviken över, men det var ju så svårt att hålla reda på när vilken artist skulle uppträda eftersom de höll på att byta länder hela tiden. Fast jag fick åtminstone se Pussycat Dolls, men det var lite tråkigt. Jag förväntade mig lite mer ut av dem.

Nåja, det har i alla fall varit en helt vanlig dag idag..! Jag ska träffa Jenni, Jocke och Gisela imorgon. Vi ska till Täby centrum och kolla lite, förmodligen handla också..=)..

Ha det så bra!
God Natt!

Ingen höjdare alltså!

Go'kväll!

Idag så har det varit en speciell dag, för idag har det visats en gala som varar i 22 timmar. Det är helt sjuk för den började klockan 10 imorse och den slutar klockan 8 imorgon bittig. Fast det är en väldigt bra gala tycker jag. Det är väldigt många bra artister och galan sänds i 7 olika länder. Den här galan är speciell för dem vill inte att vi tittar ska göra något och då menar jag ringa in och skänka pengar osv. Utan det är bara en underhållning samt ett sätt för att få ut deras meddelande, vilket är att förbättra miljön. Hur som helst jag har sett det mesta av den galan och ska se mer ikväll nu då!

Jag har även sett två filmer igår och idag, Apornas Planet och Dreamgirls. Jag fick låna de båda två av Jocke. Dreamgirls är en riktigt bra film, även väldigt många bra låtar. Jag har fortfarande en film kvar att se som jag också fick låna Big Mommas House 2, oj oj oj det är en riktigt rolig komedi med Martin Lawrence. Har sett den förut och bara måste se den igen. Han är så j*vla skön i den filmen alltså!

Idag har det varit en lugn dag, vädret har varit väldigt trist och tråkigt. Ingen höjdare alltså! Får hoppas på bättre väder till veckan som kommer. Regnet gör så att man blir seg och får svårt att hitta på något.

Hur som helst, nu ska jag gå tillbaka till Galan som går på Svt2 vid tillfället. Kanske skiftar till Svt1 också, för det har det gjort lite då och då. Aja, ni får ha en trevlig kväll!

God Natt och tack för mig!

Dåligt väder, eller tråkigt i alla fall.

Tjabba, tjena, hallå!

Allt är bara bra, med jobbet går det jättebra! Det är väldigt Dåligt väder, eller tråkigt i alla fall. Inge regn ännu, men det är väl bara en tidsfråga. Det har varit en lugn vecka annars, har jobbat måndag, tisdag, ledig onsdag, jobbat även torsdag och fredag. Är ganska avslappnad nu. Det känns skönt att komma igång, och jag arbetar med underbara människor både personalen och patienterna. Känns verkligen som om jag har hamnat rätt den här gången. Det har varit en del skratt den senaste tiden. Självklart har jag väldigt mycket kvar att lära mig, men som min mamma sa till mig.."Du är en nyutbildad undersköterska, ingen förväntar sig att du ska kunna allt". Jag älskar när hon säger så till mig. Nej, men jag trivs och det har varit kul att arbeta där.

Som ni vet har jag inte skrivit mycket, men det beror på att jag inte har haft någon stor känsla över att börja skriva något inlägg som jag egentligen inte har något att säga i. Nåja, jag var i alla fall ledig i onsdags och då var jag på Bio med Jocke och Gisela. Det var faktiskt riktigt kul! Vi såg Transformers. Jag säger bara det, den där filmen är värt var enda krona. Den var hur bra som helst och jag har jätteroligt. Satt och skratta hur mycket som helst. Michael Bay gjorde ett jättebra jobb, mannen som gjorde filmen, och det gjorde även skådespelaren och komikern Shia LaBeouf, huvudrollen.

image25

Haha, ojojoj..bilden nedanför är den ABSOLUT bästa scenen i hela filmen. Haha Jocke och Gisela vet nog varför scenen är så rolig, med tanke på att de nog ser och vet varför de två första är så glada och den tredje mer "skäms" av någon anledning. Det är Shia LaBeouf som står längst till höger av bilden. Hur grym och rolig som helst! Jag tror nog han kommer att bli väldigt framgångsrik längre fram i tiden.
image26
Jag säger bara det. ni som inte sett den..hyr den när den kommer ut. Själv så ska jag köpa den när den kommer ut, men det är ett bra tag tills dess. Fast den var jättebra!

Jag har även sett World Trade Center filmen som jag köpte och den var jättebra den med! Jag lovar även om jag är själv, eller speciellt när jag är själv så kommer tårarna mycket oftare än när jag är med andra och ser sorgliga filmer. Det var många gånger jag fick tårar och blev tvungen att pausa. Eftersom man själv känner till den här händelsen från 11 september och det är en händelse som jag själv även var medveten om vad som hände. Det har varit många gånger de gör en film som är baserad på en verklighändelse, fast man har inte vetat något om det pga. att man för t.ex. var för liten, inte varit född ännu eller något liknande. Men den här händelsen vet jag var en och blev en riktigt stor händelse. Även idag sker saker och ting pga. den händelsen. Nämns även väldigt mycket i filmer och tv-serier. Så det är lite svårt att glömma bort det!

Jag tycker även den här filmen är värd att se, men glöm inte näsduk. Min granne, Malin, sa att de borde ha visat mer bilder från händelsen. Fast jag tycker den var bra som den var, eftersom det handlar nog inte om hur det såg ut när allt hände utan vad som hände med dem som offrade sina liv och hur dagen för dem startade innan allt hände. Fast även så förstår jag vad hon menade. Om jag ska vara ärlig så har jag max 15 minuter kvar av filmen. Jag såg på den i onsdags, samma dag som jag gick och såg Transformers, så tiden räckte inte eftersom jag började så sent att börja titta på den.

Jag ska vara ärlig, de två filmerna är inte de enda jag har sett. Jag har även sett Festival, den svenska filmen. Såg den många gånger när jag var lite yngre för typ fem till sex år sedan. Så jag frågade Malin om jag fick låna den och det fick jag. Gillar den, det är en väldigt underlig film också.

Nåja, nu är jag i alla fall ledig en vecka fram! Ska ta det lugnt och spendera lite tid med min mamma för det mesta. Vi har planerat lite grann hon och jag. Fast jag ska väl även kanske träffa resten av familjen och kompisar. Aja, idag är det fredag och jag har inga planer fast jag ska sitta hemma och koppla av. Får se vad som händer till helgen!

Ha en trevlig fredagskväll!
Go'kväll på er, gamlingar! =)

En tur till Coop...

Hello människor!

Dagen har varit bra och gjort väldigt mycket ändå. Nå, i fredags kan jag börja med så träffade jag lilla hermanita =) *Gisela* med andra ord. Det var trevligt, vi satt och käka och träffades en stund, hon kunde inte vara ute allt för länge bara för att dagen efter så skulle hon åka till Kolmården med sitt jobb. Hon jobbar ju på Mc Donalds, så då skulle det tydligen vara en Mc Donalds dag på Kolmården. Ja, hon skulle upp väldigt tidigt och åka in stan och grejer, men jag hoppas hon fick en bra dag och hade skoj.

Igår så var jag i stort sett hemma hela dagen, gjorde absolut ingenting och det var faktiskt skönt. Satt och kolla på en film på Kanal 5 med George Clooney och Jennifer Lopez. Har sett den förut, men den gillar jag *Out of sight*. Senare så gick jag ner till mina grannar, tvillingarna för att spela ett spel. Ja, vi spelade ett spel som jag inte var så förtjust i Monopol, usch. Alltså det är så tråkigt och jag tycker inte att det är något roligt spel alls, det är lång tråkigt och ett evighetsspel. Fast vi skiftade till kort sedan. Kollade även på en film *Säg att du Älskar mig*. Ja, ni som har sett den vet ju att den är lite obehaglig och man blir rätt arg och irriterar sig mycket på de flesta människor. Alltså, jag hade svårt att vara tyst under filmen bara för att jag blev tvungen att säga vad jag tycker och tänker, för man blir så himla arg. För ni som inte vet vad det är för film så är det en film om en tjej som blir misshandlad och våldtagen. Det ska handla om tjejor i 15 års ålder, och huvudrollen i filmer är 21 år egentligen idag. Den spelades in förra året då hon var 20 år. Hon gjorde i alla fall ett jättebra jobb. Det som händer i filmen är ju väldigt lik vårt samhälle idag, och det stör man sig på väldigt mycket. Allt kanske inte är precis som i verkligheten, men en del i alla fall. Jag tycker filmen är värd att se och jag hoppas att tjejerna i den åldern kanske lär sig något eller åtminstone har det i tanken på hur illa det går.

Idag i alla fall så har jag och mamma varit ute i Täby och handlat på Coop med brorsan. Han jobbar ju där, men vi hämtade upp honom hemma hos sig. Sedan begav vi oss till stora mataffären. Vi stannade till många gånger med kundvagnen pga. att han skulle ju hälsa på var enda person från personalen. Det var ju hans lediga dag också. Hur som helst det var kul, fast det tog lång tid att gå runt där. Jag passade även på att handla en film också! En film jag har väntat väldigt länge på att få se *World Trade Center*. En film av Oliver Stone och en av huvudrollerna Nicholas Cage. Sägs vara en jättebra film och den hade även fått ett väldigt bra betyg. Är väldigt nöjd med mitt köp. När vi var klara så åkte vi till brorsan en stund och fikade, träffade lilla Romeo också..=)..alltid lika glad att träffa honom. Aja hur som helst, har tagit det lugnt sedan jag kom hem efter vårt storhandlande och så. Ska kolla på filmen på 3:an klockan nio *Miss Secret Agent* med Benjamin Bratt och Sandra Bullock.

Jaja, ni får ha en trevlig söndagkväll. Ska lägga mig tidigt också, ska upp och jobba imorgon! Rätt sen dag, 8 - 16.
Äsch det fixar jag..=).. Hur som helst, ha det gött allesammans!

Byebye

RSS 2.0