Lördag *God morgon*

Idag är det lördag och jag har bara för kanske några timmar sedan vaknat. Har inte skrivit på några dagar för att jag har jobbat sent och sedan sovit hos my good friend Karina. Så idag ska jag åka hem lite snabbt och fira mamma som fyllde år i torsdags. Bror min kommer också kommer över en stund och käka lite middag. Vi firade henne lite då i torsdags också med att gå ut och käka på en kinarestaurang i Zinkensdamm. Hennes present vart en fin liten kuvertväska i silver. Jag kanske kan lägga in en liten bild på den senare för den var verkligen jättefin.

Igår jobbade jag och efter det åkte jag in till stan och träffade kompisen Joakim. Vi gick först och käkade lite lunch och efter det knatade vi bara runt på stan. Jag köpte väl inget speciellt utan bara ett par nya mjukis byxor i stort sett. Har ju gubblat länge på att skaffa tatuering och nu har jag förmodligen hittat det jag vill göra. Ritade upp den igår på hur ett ungefär jag vill att den sak se ut. Vi får väl se. Tänkte lägga in en bild på den senare. Snälla Joakim kom på grund ideen så jag måste visa vad jag kom fram i slut endan.
 
Sedan åkte jag hem och hämtade datan och åkte sedan hit igen till Karina. Hon jobbade så jag kollade på en film då som heter Disturbia. Åter igen så är det med min nya favorit skådespelare Shia LaBeouf. Filmen var ju jättebra och den var lite små läskig på samma gång. Vi var och stor handlade igår på samma gång och vi lämnade C.Forum med 4 stora pappers kassar, plus att vi gick hela vägen hem med alla påsar. Jag höll på att dö det var som att bära tegelstenar för tusan.

Nu ska jag snart börja göra mig i ordning och röra mig hem. Ska nog se klart på Bring it on again som går på Kanal 5 just nu. Sedan ska jag hit ikväll igen och då ska vi köpa en mikrovågsugn till la princessa.

Ha en trevlig dag!
<3

Tisdag 25/11

Dagen har varit super. Vaknade utvilad imorse och mådde super. Som ni vet har det ju snöat som bara den och igår var det ju för tusan rena snöstormen och det var galet, men kul ändå att snön kommer. Fast jag vill att den ska helst komma till julafton. Nu på söndag är det ju första advent så det är ju bar på så vis ändå. Hur som helst idag så åkte jag in till stan med Karina och vi gick runt och kollade på en massa grejer, letade efter ett par speciella skor till hennes mamma. Sedan så gick vi bara runt och kollade en massa. Vi gick även och köpte en del saker som t.ex. spel till min X-BOX och hennes Playstation, så imorgon tänkte vi sitta hemma hos henne och spela. Det ser jag faktiskt fram emot.

Sedan gjorde lilla Karina en ganska sjuk sak. Vi var på Wedins och kollade in deras utförsäljning och jag gick därifrån med en ny väska. Den andra lilla tanten gick därifrån med ett par nya skor och ett par tofflor. Fast det sjukaste var att jag har många gånger nämnt att jag så gärna vill ha tofflorna som hon köpte. Alltså det är mina dröm tofflor. Har inte köpt dem för att det är märkes tofflor som kostar lite, men som lilla Karina gjorde var att hon köpte dem till mig för ingen orsak alls. Jag trodde dock det var en julklapp, men nej hon gav dem bara sådär till mig oc jag verkligen ÄLSKAR dem.




Vi var även och käkade samt därefter vart det en bio på det. Vi såg Twilight som faktiskt var en jättebra och rolig film. En rolig sak var även att jag träffade en klasskompis som jag gick tillsammans med på gymnasiet. Kul att se henne faktiskt. Pratade även med Joakim, ska träffa honom på fredag. I helgen kommer även storebror min för att fira mamma som fyller år imorgon faktiskt.

Nåja, det var väl allt just nu. Skriver igen imorgon!
God natt! <3

Några julklappar på G

Hallå!

Klockan är mycket och just nu bör jag egentligen sova. Fast självklart gör jag ju inte det. Idag så kom jag hem runt kvart över fyra eller något liknande. Har inte varit hemma på två dagar, sov hos en kompis som ni kanske vet. Det var kul och nu i helgen så är det jobb-jobb som pågår. Jag har jobbat idag till exempel och det har väl fungerat bra. Så imorgon är det dags igen och då slutar jag 20.00, fast jag får dock lite sovmorgon börjar nämligen klockan 9.00.

Nå veckan har passerat nu och den har väl varit lugn, träffat Malin i tisdags - gått på en promenad in till Slussen med henne. I torsdags lunchade jag med Joakim. Sedan har jag umgåtts en del med Karina. Så idag träffade jag my good old friend Silvija som jag i stort sett aldrig träffar längre. Hon jobbar så sablans lite så. Sedan så har min pappa fyllt år också! GRATTIS PAPPA, FELIZ CUMPLEAÑOS PAPI!

Nästa vecka ska jag förmodligen träffa storebrorsan. Han ska lämna över min julklapp som jag har fixat åt honom, Karina och lillebrorsan, sedan självklart mig själv. Eftersom dem redan vet vad det är så ska jag inte avslöja för er vad det är. Ni får helt enkelt vänta till den 24 december. Med tanke på jul - idag kom ju första riktiga snön, vilket väder alltså. Sedan på vägen hem vart det ju glashalt. Tack och lov ramlade jag inte..!

Nå får kanske skriva imorgon om jag orkar!
Ha en trevlig helg!
Chao <3

Torsdag 20/11

God kväll!

Dagen har varit helt okej, lunchat med polaren och hjälpt syndaren (skoja).. Just nu sitter jag hemma hos Karina och tråkar. Är helt ensam och hon har verkligen ingenting här nästan, man har liksom inget att göra typ. Lilla fulingen själv jobbar just nu och slutar inte förrän 20.00 tror jag. Så jag bara sitter, hon har en tv fast inga kanaler så ja det är enda man kan se är bara blädder - blädder. Fast jag tog med mig min X-BOX som jag köpte från min lillebror så jag har suttit och spelat lite grann, men det är som min lillebror sa. Det är inte roligt att sitta och spela själv.

Hur som helst, träffade även Joakim. Vi gick och lunchade på Jensen's Biffhus och maten var som vanligt gudomligt god och det var trevligt. Sedan gick vi bara runt och strosade på stan och kollade lite i blandade affärer. Brukar i vanliga fall handla som en galning, men jag var faktiskt den som knappt handla. Jocke handlade väl bara två tröjor fast det fanns inte så mycket spännande. Hade dock hoppats på att få med mig ett par nya skor, men tyvärr så hittade jag inget som intresserade mig så himla mycket.

Nåja, ska se på en film tror jag..kan höra av mig lite senare!
<3


Bild jag fick på min mail!


Brukar ofta passera dessa spelande och dansande sydamerikaner. Fick denna bild bara för några dagar sedan på mailet. Vet inte riktigt varför jag fick denna bild? Har dock en liten "elak" kompis som brukar reta mig att jag är släkt med dem här. Brukar oftast svara genom att säga "Håna inte mitt ursprung och kulturen från sydamerikanerna" =) Dem brukar ofta hålla till utan för stora Åhléns inne i stan, kan vara coolt att lyssna på dem ibland också.

Nå, idag så har jag rensat och gått igenom mina kartonger som nu har "levererats" Karinas källare. Jag, mamma och hennes fästman körde ut dit och kollade samtidigt in lägenheten. Sedan åkte vi snabbt förbi Coop Forum och handlade lite grann. Nu sitter jag här med datan och kollar även på tv. Imorgon är det dags att jobba igen och det ser jag väl inte fram emot så där jättemycket, men det det blir inga långa dagar precis. Utan jag jobbar inte kväll förrän på fredag sedan lördag. Så jag har väl tur kan man säga.

Nu ska jag snabbt ut och snacka lite med mamma om några grejer. Men om jag inte skriver något senare så slänger jag in ett inlägg imorgon!

 Bye bye <3

Okej, fortsättningen...

Så imorse gjorde jag och lillebrorsan ordning furkost och kollade på en film. Efter det var det dags för mig att packa mina grejer igen för att åka hem. Fast på vägen hem åkte jag förbi Karinas lägehet för jag trodde jag hade glömt att släcka badrums lampan efter jag gick därifrån i igår. Hon sov ju hos sin mamma från fredags-lördags och sedan idag - imorgon. Så jag gjorde henne den äran för att åka dit och kolla bara om lampan var tänd. Den var inte det, men jag hämtade även lite grejer åt henne och åkte förbi jobbet med dem på vägen hem.

Nåja, nu är jag äntligen hemma och det är skönt. Sedan jag kom hem så har jag städat mitt rum och äntligen fått träffa min mamma. Vi har kanske sovit under samma tak, men vi har passerat förbi varandra. Har inte "träffat" henne sedan i tisdags. Ganska konstigt va?!


Just nu sitter jag i min säng i mina absolut skönaste pjamas byxor och en Ben & Jerry's glass och tittar på Sex and The City serien. Fick ju boxen av Karina så jag tänkte att jag kunde se några avsnitt nu för det finns ju inget annat att titta på. Skönt att inte behöva göra något bara få ta det lugnt.


Nåja, ska fortsätta kolla på serien. Ringde just Jennifer, hon var behov av ett samtal. Så ska prata lite med henne nu och så fast ni får ha en trevlig lördag kväll!

Buenas Noches <3

Förlåt?

Ja, det har gått 5 dagar sedan jag senast skrev ett inlägg. Har haft fullt upp och kommit hem försent på kväll för att ens sätta igång datan bara för att skriva ett inlägg. Jag har alltid jobbat tidigt dagen efter. Men okej jag kan berätta att jag har jobbat tre dagar den här veckan; måndag, tisdag och onsdag.

I torsdags så var jag på en smink kurs med två kompisar, Karina och Danyelee. Det var på Make Up Store på drottninggatan. Okej, det var lite flummigt... Fast okej det var roligt att gå ut med kompisarna och bara hitta på något roligt tillsammans. Hur som helst, efter kursen så åkte jag hem och hämtade lite saker sedan så sov jag hos Karina för dagen efter så skulle hon färga mitt hår. Hon skulle även börja jobba klockan 13.00, därför var det lättast så. Håret vart bra och jag blev nöjd.

Gick från Karina runt 14.00 tiden och smet hem för att packa en ny väska. Skulle till pappa och fira lite farsdag samt hans födelsedag. Har dock fortfarande inte köpt presenter än till någon ut av mina föräldrar, men vi får se vad det blir. Hur som helst jag hade jättekul med lillebrorsan också. Spelade X-Box 360 och bara hade roligt. Kul att kunna få ha roligt med lillebror med tanke på att vi ses så sällan. Saknar honom ganska mycket, men samtidigt fick jag veta att det går bra i skolan för honom.

fortsättning följer.... <3

Ska kortfatta mig..

Ja helgen då. I lördags träffade jag en kompis små systrar, dem skulle lika gärna kunna vara min egna systrar bara för att jag har den relationen med dem. Så i lördags gick vi runt på stan, gick på bio och såg Madagaskar 2. Den var faktiskt ganska bra, satt och skratta för det mesta under hela filmen. Hur som helst sedan gick vi och käkade Pizza Hut.


I söndags så var det städning. Håller på att gå igenom viktiga pappren och lite annat som jag har sparat och samlat på mig. Ska slänga en hel bunt med gamla tidningar. Vet inte varför, men det svider lite när jag måste kasta grejer jag inte vill bli av med. Annars har jag haft en riktigt bra helg.

Nu ska jag sova ska upp tidigt, men jag skriver mer imorgon. 
God Natt <3

Konstigt!

Okej, som ni ser så har det kommit in ett inlägg som har rubriken Onsdag. Inlägget var skrivet i onsdags, men hade tydligen in lagts upp så jag la upp det nu. Så läs gärna det innan om ni vill. Jag la upp det idag, men skrev det i onsdags.

Hur som helst, igår så jobbade jag kväll. Vilket då innebar att jag slappade och hade lite sovmorgon. Det var underbart skönt. Kvällen gick bra, jobbade med la princesa (Karina) också. Det var kul som jag alltid säger för vi har alltid kul när vi jobbar som ni säkert märker. Hon slutade 20.00, men väntade på mig som slutade 21.00 och sedan så var planen att vi skulle gå till henne och sedan skulle jag ta bussen hem. Fast det slutade med att hon lyckades övertala mig att sova över i hennes nya place.

Så vi landade hemma hos henne med våra nya pjamas byxor, chips och läsk samt Sex And The City The Movie. Det var faktiskt kul, jag började dock senare än henne idag fast jag fick gå upp lika tidigt ändå. Tack och lov behövde jag inte gå samtidigt utan jag åkte en timme senare. Annars så har dagen och allt annat varit bra! Imorgon är jag ledig och då ska jag träffa två personer. Ska inte säga vilka det är utan det gör jag när jag kommer hem imorgon.

Ha det så bra och en trevlig fredagkväll!
<3

Onsdag

Idag så har jag jobbat och det har varit mycket att göra idag som vanligt. Det kändes lite stressigt, men det vart roligare på kvällen innan jag gick hem. Jag och Karina hade lite "pennkrig", sprang runt och ritade på varandras armar och händer med svarta och röda märkpennor. Det var faktiskt kul, man måste ju få ha lite skoj ibland.

Det är bara henne jag kan göra sådana här saker med och en annan kille som sällan jobbar nu för tiden. Så himla roligt alltså, vi har tidigare haft "mjölkrig" då vi bakade pepparkakor förra året runt julen, i somras så hade vi vattenkrig runt den stora fontänen på jobbet, "målarfärgkrig" när vi målade för några veckor sedan. Brukar ibland låstas brukar, rufsar till varandras hår och kan hända att jag dra i hennes hår också. Men vi skojar iallfall en massor och det är roligt.

Okej igår så var jag och betalade en sminkkurs som jag, Karina och Danye ska gå på. Det ska faktiskt bli jättekul, ser fram emot det. Jag träffade ju Jocke så han var med mig och betalde kursen. Sedan så gick vi runt på stan och köpte grejer. Därefter var det middag på Jensen's Biffhus på Sveavägen, mycket lugnare än på Vasagatan. Fick en väldigt rolig gubbe brevid oss som gärna vill dela med sig om vad han fick och inte fick äta för att undvika att bli dålig i magen. Herregud alltså.

Senare så vart det en lite snabbt fika på Åhlens och sedan vart det bio. Vi både ville gå och se Max Payne med Mark Wahlberg. Filmen som ni säkert har hört är baserad på ett data-spel eller var det kanske ett tv-spel. Filmen var väl lite till och från märktes att den inte var skriven till en riktigt filmhandling. Fast okej, den vart iallfall godkänd.

Måste sova! Natti natti <3

En fin present!


I fredags så jobbade jag med Karina och vi hade roligt som vanligt och det var trevligt. Slutade även samtidigt vilket aldrig heller händer. Hur som helst jag fick en jättefin och söt nalle ut av henne. Nu när hon flyttade i helgen så gick hon igenom alla hennes grejer. Då fann hon den här söta nallen som hon har köpt i England för ganska länge sedan. Den var iallafall jättefin och hon ville att jag skulle ha den. Det var snällt av henne.

I torsdag så köpte jag en liten present till henne som tidig "inflyttning present". Hon fick en sådan här plåtgrej som man har sina visakort, id-kort och liknande kort med rosa glitter på. Den var iallafall jättefin, passar även henne perfekt.

<3....

Helgen + Halloween..

Puuuh...*pustar ut*

Okej, helgen har varit intressant. Har både varit positiv och lite negativ. Kan börja med det positiva, jag har haft roligt på jobbet och det negativa var väl att det har dock varit lite för mycket för mig att göra. Fast hela helgen gick bra ändå tycker jag.



I lördags så var jag och besökte min mormor och morfars grav. Det var faktiskt ganska bra, man fick på något sätt göra något fint för de döda. Vi la lite blommor, köpte ljus och 3 rosor från mig, mamma och min bror. Antar att det är mest känsligast för mamma, men jag tänkte mer på min morbror som gick bort för inte så länge sedan och min farmor som gick bort år 1999. Den enda önskan hon ville få uppleva innan hon gick bort var att hon skulle få leva till år 2000. Som sagt gick ju bort 99, oktober - november någon gång. Jag tyckte det var så trist. Hon var så nära sin sista önska.

Anledningen till att jag tänker mest på dem två (min morbror och farmor) är pga. att jag har mest minnen av dem. Så mycket skratt och roligheter samt mycket lärodomar och visheter. Minns ju bara dem nästan också. Var så liten när de andra gick bort.

La primera palabra es el principio de la poema.
La primavera es el principio del año.
La playa es el principio del mar.
La semilla es el principio de la flor.
El fin es el principio del principio.


En dikt på spanska till min familj..! (ska översätta den senare)

Nu vet ni vad jag har gjort i helgen..bara jobbat och slitit.. <3

Sorry

Jag ber om ursäkt, vet att jag inte skrivit på ett par dagar, men jag har varit så lat. Har dels jobbat under helgen och har bara inte haft ork att ens sätta igång datan. Igår tänkte jag skriva ett inlägg, men jag satte aldrig igång datan ens. Kom hem senare än vad jag trodde jag skulle göra och sedan var jag så himla trött att jag inte orkade.

Nu är jag också trött, vaknade tidigt och kom hem runt halv tio ungefär. Plus jag ska upp tidigt imorgon (lite sovmorgon dock). Fast jag ska försöka skriva lite om helgen och vad jag har gjort idag och igår. Faktiskt lite spännande saker, det har ju även varit Halloween och vad gjorde jag då? Nå, sådant tänkte jag berätta om imorgon..! Känner mig inte så pigg för att berätta allt just nu. Tänkte ta fram min iPod från väskan och lägga mitt huvud på kudden och ligga och lyssna på musik och därefter sova.

Hoppas ni iallafall har haft en trevlig och rolig helg! Kanske hittat på något roligt till Halloween?!

God Natt <3

RSS 2.0