Kort om veckan.

I tisdags så sov jag hos Karina fast tidigare så jobbade jag hela dagen, eller jag fick 4 timmars rast så jag passade på att åka hem och få något i mig så jag orkade med resten av dagen. I onsdag så jobbade jag också hela dagen och då jobbade jag överallt kändes det som. Nå, jag klarade iallafall att jobba hela dagen.

När jag kom hem och kollade på tv så fick jag ett samtal av min kompis Jennifer. Hon var på väg till Kungsholmen för att mata den där läskiga katten. Sedan frågade hon om jag ville sova hos henne och jag tänkte varför inte. Hon har ju flyttat så jag har ju fortfarande inte sett hennes nya villa så jag följde självklart med. Hon kom och hämtade upps mig sedan åkte vi direkt till Södertälje. Något lite läskigt var att några affärer vi passerad förbi för att kolla om dem hade öppet hade brunnit dagen efter.

Okej, men på torsdags morgon så åkte vi tidigt från Södertälje. Jag åkte direkt hem. Sedan hade jag en och en halvtimme på mig för att duscha och gör mig i ordning för att sedan rusa in till stan för att äta lunch med familjen - brorsorna, pappa och hans fästmö på Jensen - vasagatan. Det var jättetrevlig. Efteråt så gick vi runt och kollade på kläder. Min pappa fick handlat en kavaj och min lillebror en jacka på Zara. Min storebror som hade hittat en jacka på Zara köpte den aldrig för det var en strl för liten för honom vilket var väldigt synd.



Själv fick jag handlat ett par nya snygga Converse som jag hittade på Nilson vid biblioteksgatan. Dem var jättefina. Me like them very much. Dem är jättesköna så nu väntar jag bara på VÅREN. Den sabla snön kommer ju fortfarande, uscha..

På kvällen gick jag med några vänner och min bror till en Pub/restaurang för att lyssna på en kompis som skulle uppträda. Hans band är grymma och det var jättekul. Vi fick gratis mat och dricka, nica va?! Kanske borde gå dit och hälsa på lite oftare. Träffade även mina gudföräldrar där så det var jättekul. Jobbiga fulla gubbar bara. Det blev ganska sent, men vi hade kul. Igår var jag bara hemma, blev lite sent hemma i torsdags så jag ville bara slappa och sova.

<3

I måndags...

Två tjejer jag känt typ i 14 och 16 ÅR. Kul att mina äldsta vänner kunde följa med.
 

I måndags så vet ju de flesta av er att jag tatuera mig och många är väldigt nyfikna hur det gick och om det gjort ont etc. Ja, det gick bra. Direkt efter jobbet i måndags så mötte jag upp Malin (min gamla barndomskompis). Vi gick till apoteket och köpte salvan man skulle ha handlat in. Samtidigt passade vi på att köpa lunch för jag var så hungrig. Därefter åkte vi direkt till Flash Fighters (tatuerings studion - väldigt känd) och där mötte vi även upp Jennifer (min gamla barndomskompis *också*)


Här ockuperade vi oss i väntan på min tur..

Hur som helst som jag tidigare skrev så gick allt jättebra och nej det gjorde inte så ont som alla påstod, det kittlades t.o.m lite grann. Men jag antar att det beror på, vi alla känner ju olika. Nåja, ni är väl nyfikna på resultatet och jag är väldigt nöjd. Kan stolt säga att jag är glad att jag gjorde den för den betyder så himla mycket för mig.



Fyra stjärnor med en massa små runt om kring.

Okej, men efteråt följde jag med Jennifer till Kungsholmen för att hon skulle hjälpa till och ta hand om någons katt, mata den och så där. Jag lovar att det där måste nog vara den läskigaste katten jag någonsin har träffat. Stora ögon och svart som natten. Av ingen anledning alls så fräste den åt oss. Jätteläskigt. Efteråt tog vi en fika på Vasagatan Espresso House.

Det blev en super bra dag för mig och jag blev väldigt nöjd med allt.

<3

Oscarsgalan.

OKej, jag skulle skrivit igår, men jag glömde bara bort. Hur som helst. Jag vet att dagarna nu har gått, men jag måste ändå ta upp Oscars galan. Många fina klänningar och väldigt många välförtjänade oscars vinnare. Den bästa enligt mig var självklart Heath Ledger. Han var ett definitivt för mig, för så duktig tycker jag att han var. Det var ju hans familj som fick ta emot priset och det var ju bra. Priser går ju sedan till hans dotter när hon fyller 18 och det är ju bara det absolut bästa.

Uppträdandet med Beyonce och Hugh Jackman tillsammans med stjärnorna från Highschool musical och Mama Mia. Det tyckte jag var faktiskt ganska bra, vart dock lite rörigt fast dem lyckades ändå med det. Dansen och alla låtar det var jätteskickligt. Jag såg den aldrig direkt utan jag spelade in den och kollade dagen efter. Men det var roligt, fast av alla dem gånger jag har sett tOscarsgalan måste jag säga att jag tyckte bäst om när Ellen Degeneres var värdinnan. För hon var verkligen sig själv, hon är komiker och hon klädde inte upp sig extrem utan ja, var sig själv.

<3

Kort inlägg.

Jag tänker bara skriva ett kort inlägg. Är just nu inte hemma utan hos en kompis. Vi umgås inte så ofta nu för tiden så jag ska passa på och vara lite social. Sitter och kollar på Sex & The City och ska alldeles strax åka hem. Sedan ska jag träffa pappa och brorsorna runt 12.00, men jag skriver och lägger in lite bilder imorgon. Tänkte även dra lite från Oscars galan.

Nåja, ska alldeles strax gå och lägga mig. Har även jobbat hela dagen så jag är ganska trött.
Sov Gott <3

Kvällskvist..

Just nu har jag precis kollat klart på Miami Ink, killarna där..ojojoj.. För er som inte vet vad det är så kan jag fatta mig kort vad det handlar om. Det är en reality serie som man får följa med och se hur en tatueringsstudio fungerar och se när tatuerare jobbar. Den här serien har pågått väldigt länge, men jag har inte varit så intresserad förut. Fast jag har väl kollat nu i snart 2 år. Jag gillar att se när andra blir tatuerade för alla har alltid en historia bakom tatueringen, ett minne eller hedrar någon etc.

När vi ändå är inne på ämnet så, imorgon är min stora dag kan man väl säga. För er som inte hänger med. Imorgon ska jag tatuera mig. Jag visade tidigare vad jag hade tänkt att göra, men jag har gjort om den lite grann. Ska inte avslöja något än. Ni får se imorgon.



Okej in på något helt annat. Jag fungerar konstigt ibland, jag kollade ju förut på Batman - The Dark Knight. Dem flesta som har sett den vet ju att Heath Ledger gjorde bland sitt bästa framförande i skådespeleri i den filmen. Svårt att tro att det ens är hans som spelar Jokern. Hans röst och hans sätt, jag menar jag har sett ganska många filmer med honom fast man ser verkligen inte Heath.L i  den här filmen. För mig finns han helt enkelt inte med. Så bra är han.



Hur som helst, det där är gammalt. Det jag tänkte berätta var att jag fastnade för en annan skådespelare, själva huvudrollen själv - Christian Bale. Man har nog hört ganska mycket om honom denna vecka och hans utbrott. Han flippade ut under inspelningen för Terminator 4. Han skrek och svor som en galning på killen som hade hand om ljuset och var bara allmänt tokig. Gillar honom som skådis, men verkligen han överdrev nog en del. Okej, men han gör som sagt bra filmer och ja hans utseende säger väl också en del. =)

Lyssna här - när Christian får sitt utbrott.. Så överdrivet bara.


Aja, nu ska jag duscha och sedan hoppa i säng. Kanske sätta igång någon kul film. Imorgon ska jag jobba igen. Typiskt, men det blir en härlig dag på så vis att jag bara ska jobba i 5 timmar.


God Natt <3


Vi ser det snöar IGEN?!


Utsikt från mitt fönster..himlen är bara mörk och det snöar.


Det bara snöar och snöar just nu.

Jaha, nu är klockan 13.22 och jag sitter och tittar på tv. Har varit vaken ett tag nu, men inte gjort något speciellt utan bara legat här i sängen. Konstigt att snön bara vräkte ner som den har gjort nu hela morgonen. Nå vi har haft en del soliga dagar nu så det kan vi tacka och vara glada över.

 Igår som sagt fick jag ju en del gjort. Fick äntligen min lampa jag nu väntat på att få köpa. Som ni vet kom ju mamma hem i tisdags och då fick jag faktiskt lite presenter. En jag tidigare visste om och sedan en fin svartvit sjal som hon hade köpt.

FÖRE
  EFTER --> 

Nu har jag utökat mitt på börjande bar skåp. Måste hitta lite snygg glas nu också och förmodligen något snyggt litet skåp som jag kan förvara allt i. Nå, nu väntar jag på att mamma ska meddela om vi ska ta oss en tur till Coop Forum eller inte. Ska passa på att bädda sängen så länge och sätta mig i min ursköna fåtölj och läsa en bok. Låter knäppt, men jag läser den andra boken av Twilight böckerna på nytt igen. Ska bli klar med dem två sista till Mars för då kommer den 4:e boken ut nämligen och då har man fortfarande färskt minne av de tidigare.

<3 See you later..

Rugby på IKEA



Igår var jag med Joakim på IKEA, självklart var det mycket folk eftersom det är helg och allt. Det var kul, men det som var jobbigt var att alla människor bara går in i en. Jag fick människor som bara gick in i mig kanske 10 gånger. Även barnvagnar som bara kör på en. Helt otroligt, dem går som om dem ägde gångarna.

Hur som helst så fick jag ändå lite köpt tycker jag. En otroligt grym och röd färgad lampa (grymt NÖJD) och en ny svart väckarklockan från stenåldern, samt annat smått och användbart.

    

Så det vart väldigt bra fynd. Och efter IKEA syndade jag något rejält, men det skyller vi Joakim på. För efteråt åkte vi och käkade och vad tänker jag inte säga för min träningskompis kan få reda på det och det vill jag inte. Haha.. Hur som helst så på kvällen var det ju Melodifestivalen och det var ju klart jag tittade för att det fanns en viss grupp som jag ville skulle gå vidare som faktiskt var nära på att gå vidare och det var...

Rigo & Topaz Sound feat.Red Fox - I Got U 



Älskade att de hade lite 50-60 tals tema i det hela med lite Jamaican touch. Sa till mamma att det är kul att man använder lite av äldre melodier och blandar lite med dagens. Jag tyckte mycket om just den här låten och tjejen Molly som gick vidare var faktiskt också grym, hennes röst är helt otrolig.

<3

Dumma blogg sida.

Jag har försökt många gånger den här veckan att skriva, men ibland så blir det något knasigt med sidan vilket gör det svårt för mig att ens kunna publicera något alls. Hur som helst nu är jag inne och skriver. Jag ska inte skylla allt på sidan för jag har ju faktiskt varit ganska upptagen också. Se sanningen kommer smygandes fram hära nu.

Okej, men i fredags för en vecka sedan så jobbade jag kväll och helgen jobbade jag också (t.o.m på Alla hjärtansdag) och sedan har jag bara vilat mig för det var en tuff helg. I måndags så var det en bra jobb-dag med tanke på att helgen som var så jobbig, allt gick bara smidigt. Senare på kvällen kom en kompis hem till mig vi kollade på tv och snacka en massa. Eftersom vi båda hade jobbat så la vi oss ganska tidigt. I tisdags var jag ledig och då passade jag på att städa eftersom mamma skulle komma hem senare på kvällen (Spanien resan om ni minns). Så det var kul att få hem henne också, brun som en pepparkaka nästan. Hon hade iallafall fått färg.

I onsdags så sov jag hos en kompis och vi har ju börjat tränat nu de senaste dagarna så jag håller på att dö av träningsvärk just nu. Fast det är ju som ordspråket säger - Vill du vara fin så får du lida pin! Just idag så har jag slarvat lite. Hur som helst på morgonen igår gjorde vi något "olagligt" som går emot våra "träningsregler", vi gjorde pannkakor (icke bra) och kollade på When A Man Loves A Woman med den snygga Andy Garcia. Så igår och idag jobbade jag kväll och dag, det kändes bra och nu är jag ledig helgen. Vilket jag ser väldigt fram emot.

Jag fick en Alla hjärtansdag present när jag kom till jobbet av en snäll person.
Det är en ljus "lykta?" med ett gulligt hjärtljus med glitter på. Väldigt gulligt. =)



Ska ut och hämta något att tugga på... <3

Storebror på besök.

Igår så tvingade jag hit min storebror så jag kunde få lite sällskap och sedan få lite god tillagad mat. För vissa kanske jag har glömt att berätta att min kära mamma åkte till Spanien i tisdags, så nu är det bara jag och jag och jag. Fast som jag precis nämnde hade jag storebror på besök och vi lagade god mat.

  

Jag måste säga, min bror är grym på matlagning. Väldigt nyttig må jag säga, det var kul och se honom laga mat och ta ansvar. Det han gjorde var bus enkelt, men det var bara så mycket saker han gjorde samtidigt. Hur som helst så följde en annan lite filur med också på besök, den enda Romeo för familjen.


Lika söt och knasig. Har varit kul att ha dem på besök. Just nu sitter jag och kollar på Batman begins, har inte sett den. Jag tycker väl att dem gamla filmerna har alltid varit Batman för mig. Nåja nu kollar jag iallafall den och det funkar väl. Den duger. Okej, ska inte vara uppe för länge nu. Imorgon ska jag jobba igen fast kväll och sedan på lördag lär jag förmodligen få ett yttligare besök. En av mina närmaste vänner kommer på besök för första gången sedan jag flyttade.

Nåja, ska väl gå och borsta mina tänder och gå och lägga mig alldeles strax.
Chao <3

En chock..

Idag så vaknade jag runt kl. 06.00 imorse och satte på tv. Kollade på The Voice som brukar gå på Kanal 5. Jag fick höra av något tillfälle bara att dem nämnde Chris Brown (för er som inte vet vem det är så är det en jätteduktig R&B sångare). De sa någonting om misshandel och att han hade blivit arresterad + satt i fängelse vid tillfället. Jag vart jättenyfiken. Är inte direkt hans absolut största fan men visst jag var på hans konsert och jag älskar ganska många av hans låtar. För han är en grym underhållare och en av dem absolut bästa dansare jag någonsin sett.

Hur som helst så på vägen hem från jobbet smet jag in i en affär i närheten för att handla lite mat och då passade jag på att köpa Aftonbladet och Sofis mode, antog att det borde stå något i tidningen. De nämnde ju även R&B sångerskan Rihanna. Var inte riktigt med på vad som hade hänt så jag blev nyfiken och fick mitt svar. Blev ganska chockad över resultatet. Jag HOPPAS tidningen har fel.


Det som gjorde mig så chockerad var att det stod att han misshandlade Rihanna, knäckte näsbenet etc. Visst tidningen överdriver ganska mycket kanske, men verkar man inte lite skyldig om man skaffar advokaten som fick Michael Jackson fri från barn-sexanklagelserna (inget ont om Mr.Jackson) fast ni fattar. Äsch, jag vet inte fattar bara inte att han skulle vara kabel av att misshandla en tjej med tanke på hans familjs förflutna. Andledningen att jag tar upp det också är att båda två är i min ålder och jag diggar de båda två. Helt underbara sångare. Lilla Brownie risker upp till 9 års fängelse.

Synd att de inte dök upp på Grammy galan. Båda två skulle ju uppträda.

<3

My own shoes..

Okej här kan jag visa skorna som faktiskt är mina egna, Converse. Jag använder dem nästan jämt nu, men idag så valde jag att använda ett annat par som har legat i garderoben i en av skolådorna jag har. Ganska lika dessa faktiskt.


Irriterande att jag fortfarande vill ha ännu mer skor, jag nämnde ju att jag hittade ett par skor som jag såg sist jag var i stan då jag mina Converse. För dem var nämligen också Converse, tyg fast i svart och låga dessutom. Fast vi får se länge fram, mycket man vill ha fast inte alltid kan få.


Minns ni dessa skor, Fred Perry? Kanske inte, men jag köpte dem någon gång i oktober. Så jag har inte använt dem så där jättemycket, men jag passade på att gör det idag faktiskt. Underbart sköna att gå i precis som med Converse-n. Nå, en tjej som älskar handla skor är väl inte ovanligt. Ibland önskar jag bara att jag hade mer pengar så jag kunde handla yttligare fler skor.

<3

New Shoes..

Som jag tidigare nämnde så hade jag köpt nya skor. Bilden är inte på mina skor, men dem ser exakt likadana ut. Jag är super duper NÖJD. Jag älskar dem och det var första gången jag var ute med dem igår.


Det tragiska var att det regnade som ni vet igår och när jag och min kompis gick från Coop Forum så gick vi vid trottoaren och på vägen så gick vi förbi en grop som hade fyllts med vatten precis nedanför trottoarkanten. Ni kan väl då tänka er vad som hände. Det kom en bil i full fart och körde rakt i vatten pölen som sedan bara SPLASH stänkte rakt på oss, min kompis bara skratta fast jag använde nog nästan alla svordomar jag kunde komma på. Jag blev rasande verkligen. Sabla gubbe, verkade nästan som han gjorde det med flit. 

Nu sitter jag och väntar på att min kompis ska komma hem för jag har verkligen ingenting att göra. Sitter och kollar på tv - Canadas Next Top Model. Visste faktiskt inte att dem har gjort någon i Kanada. För dem gör ju så många Top Models nu att man knappt hänger mer. Fast jag kollar för det mesta på orginalet med Tyra Banks.

Nej, nu vart jag sugen på frukt. Ska smita ut i köket och hämta en banan!
Later <3

Mina små fyrkantiga lampor.

  

Detta är mina två nya lampor jag köpte på IKEA som just nu står i mitt fönster vid varsin hörna. Jag verkligen gillar dem och nu fattas bara yttligare en lampa på mitt rum, ska försöka fixa den på tisdag eller onsdag vi får se om jag hinner. Hur som helst, så här brukar det oftast se ut nu när jag har städat rum och bäddad säng...


Jag har varit duktig och hållt mitt rum rent och fint hela veckan, men det är ju som mamma säger det kanske beror på att jag inte har varit hemma någonting utan sovit borta den största delen. I måndags - tisdag och torsdag - idag (söndag). Har inte haft tid att stöka ner något än.

<3

Veckan som gått!

Veckan har varit bra faktiskt, jobbat, träffat kompisar och träffat mina brorsor. Det har väl varit en del den här veckan, men det har varit okej ändå. Jag har ju kommit igång nu och det känns faktiskt jätteskönt.

I måndags var jag på bio med en kompis och såg *Bröllopsduellen* och den var faktiskt både bra och rolig. Innan sprang vi runt på nästan varje Nilson affär bara för att hitta mina nya skor som jag har köpt, ganska tragiskt va?! Men tillslut så hittade vi dem på Nilson vid "plattan". Jag blev ÖVERLYCKLIG och grymt nöjd med mitt köp. Hittade också en massa andra skor också, men jag avvaktar nu ett tag innan jag börjar shoppa vidare. Det finns så mycket jag vill handla nu. Måste ta vara på pengarna. Sov sedan hos en kompis efter hela den låååånga dagen. Vi kollade på *This Christmas* innan vi somnade. En ganska bra film.

Sedan i tisdags var jag ledig, och då gjorde jag inget speciellt låg på en soffa HELA dagen och bara kollade på tv/film. Jag såg en film med två legender Al Pacino och Robert De Niro - Righteous Kill. Köpte filmen samtidigt i måndags. Super duper bra faktiskt, annorlunda fast rolig och jag kan nog säga att den består av väldigt mycket svordomar.

I onsdags har jag bara jobbat och torsdags samma sak, men på kvällen sov jag borta igen. Jobbade dag i fredags och träffa den äldre brorsan i stan och tog en fika på Åhléns. Kollade även på kläder åt honom och vi hittade massor. Gillar leta kläder till storebror, ibland behöver han en extra hand för att se vad han kan tänka sig behöva och vad som passar. Hittade en jätte, jätte, jättesnygg jacka som skulle passa utmärkt. Vi får se, det är ju en födelsedag som är på ingång snart. Senare åkte jag hem till lillbror hos pappa och hängde med honom hela kvällen. Det var kul, vi la oss ganska tidigt för jag hade inte fått mycket sömn den natten till just fredag.

Igår åkte jag hem snabbt duscha hämta lite nya kläder och datan, sedan åkte jag hem till en kompis. Vi lagade VÅR EGNA middag och det var jättegott. Vi lagade kyckling wok med jasmin ris och grönsaker. Det var något grymt gott. Eftersom vi missade melodifestivalen eftersom det tog sådan tid att laga mat så kollade vi på *Rush Hour* (första filmen). Den andra hade precis gått på tv, vi hann se 5 min i slutet. Ville se den första efter det.

Detta var min vecka! <3

Imorgon = gamla rutiner!


Denna bild är to my friend Jennifer, this is for you dude. Jag sa ju att jag SKA HA ett mini barskåp i mitt rum och detta är väl en börja iallafall. Man måste ju ha alkoholen först, sedan ska jag bara nu hitta ett fint litet vitrin skåp och ett par schyssta glas.

Nå detta var väl inte ett jättebraa inlägg utan mer som ett skämt. Hur som helst jag mår mycket bättre och imorgon ska jag jobba igen och det känns lite konstigt, men okej antar jag. Kan inte säga att jag längtar och saknar fast det ska bli ganska skönt att få igång "gamla rutiner" om man kan beskriva det så. Helgen har varit jättebra faktiskt, var ute på en liten promis idag för att bara få igång kroppen och det var schysst. Har även städat rummet och tagit en del bilder så man kan se hur det ser ut på ett ungefär. Lägger nog inte upp dem idag för jag har inte så mycket tid på mig. Måste i säng tidigt och ska hinna duscha och så. Fast bilderna finns på datan så imorgon om jag hinner så gör jag det kanske.

Ha en super duper trevlig söndag kväll! <3

RSS 2.0