Veckans

Är fortfarande inget fan av honom som person, men som artist gör han fortfarande grymt bra musik och den senaste låten tycker jag är grym. Det kanske för vågat av honom fortfarande när det kommer till texten, men att han har Busta Rhymes och Lil' Wayne så tar ju grabben priset. Denna musikvideo är både underhållande att kika på och låten är så ovanligt bra.

Chris Brown feat.Busta Rhymes, Lil Wayne - Look at me now


Onsdag 30:e mars

God morgon känns fel att säga. God dag!

Jag har varit riktigt seg idag. Låg kvar extra länge i sängen eftersom jag inte kände behov av att gå upp på en gång. Så jag låg och drog mig ett bra tag som slutade med att jag somnade om. Nu sitter jag här och äter frukost. Äter nyttig frukost också och det är super gott.



Jag vaknade tidigare av att jag fick ett samtal och det kändes skönt att få det avklarat, även om jag bara hade lust att lägga på luren. Jag såg att det var soligt idag. Kul. Det är ju så himla växlande väder hela tiden, vilket är jättejobbigt.

Nå dagens schema?! Hmm.. vet inte. Vill tvätta, men det känns så sent eftersom jag så gärna vill gå ut. Kanske kan avvakta med tvätten till imorgon istället. Okej, jag får se vad som händer. Återkommer.


Utmattad

Hallå igen!

Sitter just nu och kikar lite på CSI. Det var länge sedan jag kikade på det. Nå, jag var ju som sagt och tränade med Ida tidigare ikväll. Shit alltså, det var ju jätteskönt. Fast visst ska inte ljuga, vi var riktigt sega båda två. Nå, måste erkänna att jag gjorde liiite mer än Ida. Jag var på hugget just då. Jag ser fram emot nästa gång.



Neej, nu gäspar jag här som en tönt och jag är ganska utmattad och trött efter träningspasset. Ska väl förmodligen krypa ned i sängen och lyssna på min iPod. Har lite nya låtar jag kan somna till. Imorgon är det en ny dag och jag har inget speciellt jag måste göra, vilket är riktigt skönt. Ni får sova så gott!

God natt ♥

Tisdag 29:e mars

Tja! :)

Just nu ska jag kila iväg och träna. Jag ska möta upp Ida och vi ska försöka ta igen det vi har missat av vår träning nu den senaste tiden. Jag ska försöka få tillbaka livet jag började om på för inte så länge sedan. Just nu kände jag att det var dags att åtminstone ta sig till gymmet iallafall.

Härom dagen så köpte jag och R, C lite billigt godis. Nu så är påsen slut och jag ska träna bort det. Igår blev det en lång promenad med en vän som dök upp och drog med mig ut. Det var perfekt väder att gå i då det var sol. Kan ju inte säga detsamma för idag dock.



Nej, nu måste jag rappa lite. Min tvätt är klar. Så jag ska väl röra på mig.! Vi hörs senare!


Söndag 27:e mars

God dagens!

Just nu sitter jag här hemma hos Ida, hon står och sminkar sig just nu. Men ja, vi har precis färgat hennes hår OCH det blev så fiiiint. Hon är själv nöjd. Det värsta var att jag var såå rädd att misslycka.

Gårdagen var mysig. Var i Skärholmen med Malin och Ida. Det var kaos. Mycket mycket mycket folk. Tog en timme typ för stackars Ida att få en parkering fan. Det var rena cirkusen ju. Sjukt mycket.

Nå, nu ska Ida iväg och hämta sin karl på jobbet. Storhandling på G för det söta paret. Men jag skriver när jag kommer hem ikväll.


Hos storebror

Just nu befinner jag mig hos storebror. Lovade att ta en promenad med Romeo. Så det har jag nu gjort. Nu är det bara tag på sig jackan och knalla till bussen. Sedan ska jag iväg och möta C. Men, ja dagen har ju börjat si så där. Mycket man fick veta idag av en människa man trodde man kände.

Hur som helst!

Vi hörs.. ♥

Fredag 25:e mars

God morgon! Äntligen fredag!

Just nu har jag inte så mycket att säga förutom att jag ska iväg på ett möte nu kl.10.00 så jag har lite brådis. Annars ser dagen väldigt okej ut. Ska iväg hem och bråka med lillebror ikväll. Skoj. Imorgon hoppas jag på att få träffa min fina goda vän mamma Malin och kanske få se mitt busiga gudbarn. På söndag hoppas jag på att få träna med Ida.

Så ser min helg ut. Väldigt nöjd faktiskt. Men nu har jag lite bråttom! Ni får ha en trevlig dag!


Dance with my father ♥

Denna låt är definitivt tillägnad till min kära far. Varje gång jag kommer lyssna på denna låt så kommer jag alltid komma ihåg dem fina minnena vi fick. Jag minns den här låten när den först kom ut. Kommer ihåg att jag älskade den redan då. Minns musik videon till den då, en massa kändisar som var med och dansade med deras fäder.

Lyssna på den. Den är väldigt fin och ingen annan än Luther Vandross kan sjunga den så underbart vackert.

♬ Luther Vandross - Dance with my father ♬


Torsdag 24:e mars

God morgon!

Jag måste först få be om ursäkt för att jag inte skrivit på några dagar. Det beror på en sak som skedde förra veckan. Som de flesta av er vet så förlorade jag min far. Det kom väldigt plötsligt och just nu tar jag min tid och sörjer honom. Jag håller mig själv just nu ockuperad för att inte sjunka ihop och må dåligt. Det är inte lätt att förlora en sådan nära människa i sitt liv.

Min far var den bästa och klokaste någonsin. Alla som kände honom vet att han var den mest osjälviska, oegostiska, beskyddande och mest omtänksamma människa någonsin. Att ha förlorat en sådan människa går inte att beskriva i ord eftersom det är en alldeles förstor smärta.

Han var väldigt älskad av oss alla tre barnen, vi har lärt oss så otroligt mycket av honom. Han var så smart, så klok och vi allihop har en del av hans personlighet som kommer vara till nytta. Pappa var den starkaste människan på denna jord. Han behövde inte vara stolt för det, utan han var sig själv och då visste man det.


Storebror och far

Nu har ni en förklaring till vad som skett och pågått de senaste dagarna. Hur som helst jag ska börja sätta igång och blogga ordentligt igen. Så jag hoppas ni börjar kika in här igen. Nå, nu ska jag alldeles strax iväg på ett litet familje "möte" och planera en massa saker. Men innan jag drar nu ska jag försöka få i mig i smörgås eller något för att stilla min hunger.

Jag hoppas ni får ha en trevlig fortsatt dag!


African music

Jag älskar musiken från Lejonkungen. Bägge filmerna har ju så pass bra musik och nu hittade jag ett You Tube klipp med Lebo M där dem uppträder gamla godingar. Jag måste höra den fler gånger för att det är så pass mäktigt.


Fredag 18:e mars

Hej på er!

Det har gått några dagar och det beror på att jag förlorade en människa som aldrig kommer kunna ersättas. Just nu sitter jag hemma hos lillebror och spelar Chicago. Tidsfördrivning just nu. Senare ska vi smita iväg till affärer och handla lite käk.

Eftersom jag just nu inte mår så bra så ska jag och dem finaste änglarna följa med mig till min fridstad. Alla vet vart den platsen ligger någonstans. Dalarna såklart. Ska dit imorgon och få mitt avslut just nu och varför inte få det tillsammans med dem fina underbara guldvärda vänner jag har. Utan dem så hade jag fallit på mina knän och bara brustit i bitar. Självklart har min familj funnits till hands, men ibland krävs det mer.


En del av min fridstad..

Både jag och min moster kunde konstatera att jag har dem bästa kompisarna i heeela världen. Till och med min lillebror sa det idag. "Du har riktigt schysst och fina vänner, Marre" Det är ganska skönt att även familjen märker av hur underbara dem verkligen är. Så ni vet kompisar!! NI är guldvärda.

Måste tacka alla för ert fina stöd under just en sådan här svår tid. Telefonerna ringer i ett kör och blombuketter flyger in genom dörren från olika människor i hela Sverige och Danmark. Så vi uppskattar det så ni vet.


Tisdag 15:e mars

Det känns som jag har en kniv i huvudet. Känner hur illa jag mår hela tiden. Jag har aldrig haft den här känslan förut. Känner inge glädje, hopp, vilja, styrka.. det är bara tomt. Tomt som om allt bara vore den värsta mardrömmen jag någonsin drömt. Vill vakna upp och hoppas på att allt blir som vanligt igen.

....

Kan inte komma på någon vettig rubrik att skriva just nu. Är trött och ska snart sova. Det har varit en händelserik kväll och jag känner nu att jag behöver tid och samla mig. Tårar kanalerna är helt tomma nu. Torr i ögonen och bara trött är jag. Ska lägga mig alldeles strax. Det är en ny dag imorgon.

Är i soffan och bara myser, vi kikar på filmen Disturbia. Vi har en gosig, liten, underbar hund som ligger så fint vid en och bara myser och sover.

Okej, mina vänner nu drar jag mig tillbaka. Sov gott på er!






Bakar!

Vet ni vad jag och lillasyster C bestämde oss för att göra? Jo, vi åt ju rester till frukost. Det fanns inget bröd. Så istället för att gå och köpa så bestämde vi oss för att BAKA - Källarfranska. Super duper goda är dem. Vi äger i detta. Det tog lite tid att göra dem eftersom vi är ganska nya på detta. Men en smakprov på dem och dem var riktigt grymma faktiskt.





Som ni kanske ser i ugnen så står yttligare ett gäng och gräddar.

This is awsome.! :-D


Den senaste skräckfilmen.!!!



Såg detta klipp på The Voice härom dagen. Jag är inte så förtjust i katter och detta gjorde inte mitt problem bättre.

Söndag 13:e mars

God Morgon! :-D

Hoppas ni alla sovit gott.?! Det har jag. Inatt kom pobrecita Gisela hem efter en lååång dag på jobbet. Sov gjorde jag, men lilla C var vaken. Dem skulle kolla på film. Svårt att sova när man vet att andra är vakna. Hur som helst så slutade det med att vi alla var vaknade och beslöt oss för att titta på en film.

Nå, dagen ser inte så värst intressant ut, utan jag tar en lugn dag med lilla C. Bror ringde dock och frågade om vi skulle på bio ikväll. Får se. Det är ju upp tidigt imorgon bitti.

Nu sitter vi äter gårdagens rester av Wooken. Den är fortfarande lika god. SE! Jag kan visst laga mat. Den grymmaste kyckling Wooken med nudlar.



Vi fick även oväntat besök vid matbordet av den sötaste någonsin.





Så här ser min morgon ut.! Måste lägga upp ett roligt klipp som jag såg på the voice här om dagen!



These boots are made for walking





Dessa boots köpte jag får någon-ra veckor sedan. Invigde dem i veckan och idag då. Grymt sköna.. Ska sova nu min vänner.


Lördag 12:e mars

Go' kväll på er!

Hoppas allt är bra med er?! Själv sitter jag här med lillasyster C och kollar på Zumba. Okej, det där lät fel. Fast klockan är mycket och vi dansar inte eftersom vi kommer stå som värsta häffaklumparna och stampa till salsan och allt istället för att göra det snyggt. Sedan är vi båda nog sjuukt trötta.

Nå, dagen har inte varit så märkvärdig. Träffade lilla C runt två - halv tre. Drog en stund till centrum. passade då på att hälsa på min älskade underbara vän Gisela. Sedan gled vi bara runt i centrum. Nu ikväll så har vi lagat god Wook med kyckling, nudlar och massa gott. Det var underbart. Har suttit och kollat på Förortsungar och nu tar vi det bara lugnt. Sitter nämligen framför varsina datorer och bloggar om dagen.

Men när jag nu ändå håller på så kan jag väl lika gärna berätta om gårdagen. Var ju som sagt barnvakt och det var super skoj. Lite jobbigare än vanligt, men vi hade stört skoj ändå. Hon lär sig snabbt. När jag tog upp pekfingret och sa "Fy! Så får man INTE göra" så tog hon själv upp fingret och viftade med det. Herregud, värsta härm apan ju. Hahaha.. kaxig och busig tjej är hon.



Träffade på en gammal vän också. Det var jättekul, han blev tvungen att hänga med mig i centrum igår på kvälenl eftersom jag väntade på mamma Malin som kom från jobbet. Ser ju honom kanske en till två gånger om året. Gamla minnen är alltid roligt att prata om.

Nå, det var både fredagen och lördagen. Gäspar nu och ska väl lägga mig snart- Får se när kompis G kommer ikväll.


Lunch!

Är hemma en snabbis nu innan för att käka lite lunch och sedan ska jag iväg igen. Ska hämta mitt gudbarn på dagis igen. Slängde precis iväg till hennes föräldrar, den ena för att dubbelkolla hämtetiden och den andra för att se till att dem på dagis vet om att jag kommer den här gången. Som tur så är bägge sakerna avklarade.





Det var så underbart idag att få säga "Trevlig helg". Tiden går fort framåt, så jag hoppas nu att det tiden går långsammare under helgen. Jag vill få ett ärenden gjort i helgen och sedan vill jag bara slappa. Gud, få sova och bara ta det lugnt. Perfekt. Nå, jag har nog inga speciella planer på G just nu ikväll. Ska hämta N på dagis och senare ska jag täffa en vän. Vi ska bara ta en fika och så. Innan blir nog att vi går till en park och lekar.

Nej, nu ska jag äta klart och plocka ihop det sista! Vi hörs!


Fredag 11:e mars

God morgon på er!

Sitter här och ska alldeles strax börjar klä på mig och göra mig i ordning. Kan höra att det droppar på fönsterbrädan? Betyder det att det regnar eller att isen/snön smälter.? Nå, idag ska jag hämta lilla Noelia på dagis igen. Det gjorde jag igår också. Vi hade jätteskoj igår. Vi åkte till Gisela på O'Learys och hängde - käkade. Det var kul. Vi busade som bara den och åt godmat och etc.

Tack min älskade kompis för allt igår, vi hade skoj. Sedan var underbara Ida snäll och hängde med oss också. Hmm.. lite barnsugen tror jag?! Du var jättesnäll som kunde hänga med oss igår. :-)




Titta vilken cooling. Hon är gryyym..

Nu ska jag iväg och "jobba" om ett tag. Så jag ska väl börja klä på mig och göra mig i ordning. Ni får ha en super grym fredag. :-p 


Den hetaste Latino

Jag och mina latinoamerikanska vänner har kommit överrens om att denna kille är den hetaste latinoamerikanen, men så är han ju gay. Synd (eller inte för honom) men för oss som ser han som den hetaste och så han inte ens intresserad av tjejer. Fan. Dem som är bögar är oftast alltid dem som är snygga. Hur som helst så måste jag säga hur glad man har blivit nu när han faktiskt har kommit ut om att han är gay och berättat om sin nya bok som jag sååå gärna vill läsa.

Nyligen såg jag honom på Oprah tillsammans med en annan grym artis, och dem sjöng en härlig, gungig låt som jag genast fastnade för.

Ricky Martin feat.Joss Stone - The best thing about me is you


He is out

Han har bara varit ute ett tag och gör redan grym musik och det bästa är att han bara fortsätter också. Nu har han iallafall yttligare en ny låt med Chris Brown och juste med Christina Aguilera. Som alla vet så är det kul att det fortfarande går bra för honom trots att han har suttit inne och allt. Om ni inte vet vem jag menar så syftar jag på T.I.

T.I feat.Chris Brown - Get back up


She did it again

Fattar inte fortfarande inte att hon bara är tio år och så sjukt bra. När jag först hörde den här låten så funkade de inte först för mig, men efter ett tag nu. Så kan jag stolt säga att detta är en av mina favorit låtar. Självklart så är det Willow Smith.

Willow Smith - 21st Century Girl




Onsdag 9:e Mars

Just nu har jag en assistens vid namn lilla C. Är allderes för lat att skriva själv. Dagen har varit väldigt lugn, började med två timmar på jobbet. Efter drog jag hem och bara tog det lugnt. Som jag kanske nämnt så har jag mitt egna lilla O.C maraton.

Jag känner mig lite dum eftersom att jag egentligen skulle ha tränat just nu med kompis Ida, men eftersom jag hade glömt att Gisela och lillasyster C skulle göra pannkakor så blev jag tvungen att ställa in träningen. Fast imorgon ska jag hämta mitt gudbarn N på dagis. Efter ska jag möta upp Ida och ta en promenad istället. Vi ska nog träna till helgen. Med tanke på fettisdagen igår så blir det dubbel och extra hård träning.

Hur som helst eftersom jag inte är hemma just nu så kan jag tyvärr inte lägga upp några bilder just nu. Istället ska jag nu lägga upp tre veckans låt som jag har missat.


Tisdag 8:e mars

Go'kväll.!

Just nu klockan 22.23 så mår jag bra och är glad över vad jag har åstadkommit samtidigt som mycket onda saker inte bara kan försvinna. Det har hänt ganska mycket dem senaste 7 månaderna. Jag önskade och hoppades bara att när det började bli bättre för mig så skulle det bli det för oss allihopa. Idag så var det en tuff dag för mig och min bror. Det gjorde så ont i våra hjärtan när vi såg den människa som vi älskar så ska behöva lida. Vi har hopp och vi ber till herren där uppe att allt kommer bli bättre.

Det som uppmuntrade mig lite grann var faktiskt att mina änglar samlades. Fan, det var riktigt länge sedan och jag har saknat det. Tror nog tusan att vi alla hade det. Mötte upp Jennifer, Marie, Ida och Gisela. Ha gänget samlat betydde så mycket för mig och för dem. Det bör ske oftare. Vi fikade och snackade skit, sedan drog vi till Liljeholmen där vi alla sedan skiljdes åt.





Hur som helst så har det varit en bra dag. Jag är nöjd och hoppas det blir fler sådana dagar. Nå, jag ska försöka sköta mig och slänga in lite inlägg oftare. Jag ska försöka lägga upp låtarna för dem senaste veckorna. Hur som helst ska sova.

God natt!




Söndag 6:e mars

Go'kväll!

Jag kikar på gamla avsnitt av The O.C. Egentligen ska Malin ha dem här 4:a boxarna, men jag knyckte dem. Hon ska få första och andra säsongerna först, är själv inne på tredje. Har precis kommit ur duschen och ska sov alldeles strax. Ska upp tidigt imorgon bitti. Hur som helst så har jag haft en trevlig helg.

Igår var ju jag med lillebror på någon pingis tunering som pågår. Det var faktiskt ganska kul, om jag inte hade planerat in träning idag så hade jag nog gått dit igen. Men träningen behövdes. Nå, vad jag tänkte säga var att det var kändisar på plats igår under tuneringen. Dem spelade och det var lite kul eftersom dem inte var på samma nivå som resten av spelarna.









Som sagt träningen gick bra idag. Vi var väldigt sega, men det gick bra ändå. Skönt att vara seg nu för då sover jag mycket bättre i natt.



Ska sova nu! God natt.


Passade N, gudbarnet.!

I veckan nämnde jag att jag passade mitt söta gudbarn. Hon är som sagt så go och söt. Snälla föräldrar som litar tillräckligt på mig att hämta henne från dagis och passa henne. Hon är så duktig och snäll, men busig när hon är med mig.

Från veckan..

Första gången var vi hemma hos Gisela och busade..





Den andra gången mötte jag upp Ida och Marie, tog en fika och busa med Noelia..





Hon var såå söt. På O'Learys var hon sötast. Så himla busig.

Måste rusa.! Hörs!


Lördag 5:e mars

God morgon!

Har som vanligt varit dålig med att uppdatera. Ska alldeles strax hem, ta en snabb dusch och iväg igen. Jag ska nämligen iväg på bordtennis SM (?) om jag nu säger rätt med lillebror. Men just nu kikar jag på lite weekendresor till London. Ska iväg i maj med en av mina bästavänner och hennes mamma samt med min egen kära mor. Det ska bli sååå himla skoj. Ser verkligen fram emot det.

Nå, dem senaste dagarna har jag tagit det lugnt. Fick träffa en god vän som jag inte sett på länge. Hon jobbar tillfälligt på jobbet just nu. Saknat henne och min andra fina vän som flyttade för inte så länge sedan. Men dem två är så roliga att prata och hänga med. Har ju även varit barnvakt åt mitt underbara guddomligt söta gudbarn. Underbar hon är alltså. Har haft så skoj med henne och jag har haft turen att få träffa Marie och Ida också. Fikade med dem i torsdags eftermiddagen och Noelia var så rolig och så söt. Vi besökte även Gisela på O'Learys och gissa vem som stal uppmärksamheten där.

Jaa, har sovit borta i två dagar också. Har haft svårt att blogga då också. Men jag ska som sagt iväg alldeles strax. Ska få på mig lite kläder och kila hem. Åker sedan till pappa ikväll. Imorgon blir det nämligen träning!


Torsdag 3:e mars

Hallå!

Jag är på väg ut igen. Har varit hemma en stund och vilat upp mig. Nu ska jag iväg igen och hämta mitt gudbarn Noelia på dagis. Sedan tar jag med henne till min pappa så han får träffa henne tänkte jag. Igår hämtade jag henne också, det är ganska kul att se hennes min när man kommer. Hon är så blyg av sig först, men sedan så är hon igång som vanligt. Gapar, skojar, skrattar och busar. Så typiskt henne.

Jag måste tyvärr röra på mig, kan skriva när jag kommer hem och lägga upp foton även från helgen och veckan. Nåväl. Ha det så bra så länge!


Tisdag 1:a mars

Tjenare!

Snacka om att jag har saknat min säng och mitt hem. För första gången på väldigt länge sitter jag i min säng och gör det jag vill göra. Tittar på tv och tar det lugnt. Så underbart skönt. Har inte tittat på tv på väldigt länge. Ska alldeles strax ta kvälls promenaden med Romeo och sedan ta en dusch. Eftersom jag ska upp tidigt imorgon igen så ska jag sova direkt efter det.

Ja ni, helgen och dagarna har det varit så mycket att jag inte har haft tid att sitta vid en data nästan. Men det är skönt att få en lugn och fin kväll hemma. Imorgon åker min lilla buse hem. Han blir hämtad av storebror som ska komma hit och käka lunch med mig. Senare så ska jag vara Barnvakt! Wiiie.

Idag så har jag varit och hängt på jobbet. Därefter så gick jag förbi Gisela och hämtade mina påsar och mina nya skoooor. Eftersom jag var hungrig så beslutade sig jag, Gisela och lillasyster C att luncha. Senare mötte jag upp Malin som skulle fixa Noelias barnvagn, så vi åkte en tur till Sickla och grejade det.

Det var min dag och i helgen har jag varit hos Gisela och hennes familj. Ganska kul faktiskt, har busat med hundarna och sedan så har det varit massa skräckfilms tittande. Så jag är nöjd med min helg och ser faktiskt redan fram emot nästa också :-)


Förlåt!

Brist i bloggen. I Know.. har inte berättat någonting.. Nu måste jag sova, men imorgon kan jag skriva till er. Hoppas ni får sova gott.! Lovar att skriva imorgon.

God natt på er ♥

RSS 2.0