Måndag den 30:e Juli (mobilblogg)

God dagens!

 

Dålig uppdatering? Jo jag vet. Jobbat, sovit, jobbat, sovit, jobbat, sovit i stort sett heeela veckan! Men så är det. Försöker jobba ihop lite pengar så jag har mot hösten. Bollar lite idéer i luften just nu med några kompisar. Får se vad det blir av det hela längre fram. Annars så är det faktiskt bra från min sida. Ganska trött bara eftersom jag jobbat så mycket. Däckade direkt igår när jag kom hem till brorsan. Ville komma hit ut så man kunde njuta lite av ledigheten.

 

Ska snart ned till vattnet och bryggan för att bara sola lite. Hundarna ska bada tror jag. Hem igen ikväll och imorgon ska jag jobba igen. Det blir min lediga dag. Sedan är det jobb 5 dagar i streck igen. That's life people.!

 

Då jag har varit ledig så har jag träffat Noelias lillebror. Jättesöt liten grabb. Skulle kunna äta upp honom för att han är så himla söt. Sedan så har jag och brorsan gjort i ordning balkongen hemma medan mamma var bort rest. Så himla skoj och jag blev sååå nöjd. :) Sedan har det som vanligt varit mycket hund bus också. ;)

 

 

 


Torsdag den 19:e Juli

Wiihoo! Det regnar inte idag! Och det har varit sol hela dagen idag. Kunde inte blivit bättre dag faktiskt. Har jobbat under för och eftermiddagen. Det gick bra. Blev ganska seg mot slutet, men jag klarade det. Så det har faktiskt varit en jättebra dag.
 
När jag kom hem så slängde jag mig på balkongen en stund, men det var inte länge jag orkade sitta, blev så varmt. Eftersom jag sedan bestämde mig för att gå in så passade jag på att testa nagellacket jag fick av min kollega på jobbet. Jättefint nagellack och kommer definitivt få sitta på under min lilla långlediga helg.
 
Faktiskt så måste jag påpeka igen att detta var nog första gången jag hade lite sommarkänsla i mig. Mysigt faktiskt. Hoppas såklart på fint väder under helgen, men enligt rykten så kommer det att regna.! Trist :(
 
Aja, det är ju såklart svensksommar!
 

Saknar min prins! ♥


Onsdag den 18:e Juli

Måste börja med att säga grattis till mamma M som fick en son klockan 16.28. Helt otroligt! Lilla Noelia har blivit stora syster. Gud vad roligt. Så stolt över min kompis som gick igenom yttligare en 9 månaders graviditet. Haha, förstår inte hur hon orkar. Men jag beundrar henne något enormt.
 
Malin; Du är en helt underbar mamma och vän! Är mycket mycket stolt över dig.♥
 
Meddelandet jag fick 20 min efter. Stört! :)
 
Just nu så pratar jag med brorsan och kollar på So You Think You Can Dance. Ska alldeles strax sova, upp tidigt imorgon igen. Sista dagen sedan är jag lång ledig till på måndag. Snart åker mamma också. Trist, men lite skönt ändå.
 
Nå, jag ska väl kika klart här på tv;n och sedan måste jag sussa. Jag är ganska trött och det är skönt att det är sista morgonen jag måste stiga upp vid 05.00. Sedan är det slut!!!
 
Vi hörs imorgon igen!
 
Godnatt ♥

Måndag den 16:e Juli

Hello!
 
Det är måndag igen. Herregud vad tiden går fort. Jag är chockad. Snart är det ju augusti. I helgen så fyller J år och snart kommer det ju en till bebisen i kretsen. Mamma M ska bli mamma för en andra gång. Noelia ska få ett syskon. Så det är mycket som händer nu för tiden. Det är faktiskt väldigt kul.
 
Nå, denna dag har varit bra. Jobbade på bra och sedan så bakade vi på jobbet TEAM WORK. Idag var det vi unga som ägde golven på jobbet. Det var helt underbart att jobba på det viset. Vi hade verkligen kul. Efter jobbet åkte jag förbi och träffa G och lilla syster C och hälsade på lite. Bara för att säga Hej innan jag skulle iväg en sväng för att träffa J. Fick träffa många fina människor på samma dag.
 
Just nu ligger jag i sängen och tittar på fler avsnitt av Sex And The City. Ska försöka komma i säng i tid ikväll. Jag somnade alldeles för sent igår kväll. Så jag ska kika lite avsnitt och sedan titta på tv istället. Fan, annars kommer jag ju fastnade för den här serien igen ju.
 
 
Imorgon händer det också grejer. Jag ska på en lägenhetsvisning. Det kommer faktiskt bli kul och jag ser verkligen fram emot det. Ska ta med mig J också. Då blir det ännu roligare. :)
 
Later! ♥

Rain Drops On My Window

M.Chontal

Just one!

 
Älska NIKON ♥

REAL GOOD TIME


There is dark days too.

 
Pray for better days. Let's take a moment and think of the good things in life.!

Best friend soulmate!

Jag har vänner jag absolut sätter först i mitt liv och denna tjej är definitivt en av dem. Känt henne sedan jag var 5 år och vi står varandra lika nära fortfarande vilket är ett under med tanke på allt vi har gått igenom. Hon är guldvärd vän och jag vet att vi kommer hålla ihop tills vi blir gråhåriga.. haha.! Jag vet att jag alltid kommer ha dig i mitt liv.. Älskar dig kompis! ♥ :)
 
(äldre bild - lunchade)
 
Va igår och fikade med denna fillur, tog igen lite tid. Trist nog så var inte allt på topp! Men jag vet att hon är den starkaste människa jag vet och inte kommer sitta hemma och gråta över spilld mjölk. Utan sätta på sig klackarna och köra på järnet och leva loppan. ;) ♥
 
(från igår inne på söder)

Söndag den 15:e Juli

 God dag på er!
 
Hur har er dag varit? Själv så har jag varit på ett litet kort besök till Minneslunden för att "hälsat på" pappa. Har inte varit där sen i mars. Kände att det var dags nu igen. Tände ett ljus för honom och satte mig en stund för att be honom att se efter oss barn i familjen. Vissa behöver mer stöd än andra. Så jag hoppas han lyssnade. :) 
 
 
Saknar honom verkligen, men jag kämpar för hans skull. Jag gör det jag vet han hade velat att jag skulle göra för mig själv. Vad jag hoppas är att han vet att vi verkligen verkligen saknar honom till max. Om jag bara kunde få låna honom från himlen för en dag så jag och mina syskon kunde berätta allt nytt för honom. ♥♥
 
 
Annars idag så har jag varit hemma. Det har varit en lugn och skön söndag. Perfekt. Tänkte ha lite Sex & The City maraton avnsnitt.
 
 
Saknar att Sex and The City går på tv faktiskt. Vet att det brukar göra det, men jag vill ha nya avsnitt. Filmerna är ju i ju för sig bra. Men mer Sex and The City!! Detta får bli mitt Söndagsmys - häng. :)
 

Lördag den 14:e Juli (mobilblogg)

Sitter på Roslagsbanan på väg tillbaka till stor stan igen efter två dagars utvilad hos brorsan i Täby. Ganska seg är jag. Men jag är på väg tillbaka tidigare eftersom jag bestämde hastigast att jag ska träffa min bästa vän en stund. "When a friend I need needs you".. :( Brukar säga att mina vänner är mina "soulmates Friends".. Vänner man har livet ut.

 

Senare ikväll blir det skräckfilm på ingång. En film som inte blivit sedd på väldigt väldigt länge. Ska bli skoj. Minns den inte så bra heller. "The Ring". Den första skräckfilmen jag faktiskt blev så rädd för att jag inte kunde sova på säkert en vecka. Var rädd för flickan som kom ut från tv;n.

 


Värt resan hit!

Kan tycka det är ganska jobbigt att åka hit till brorsan ibland, men när jag väl kommer hit och blir bemött med så fina snälla hundar så blir jag glad. Speciellt Romeo såklart. Han är så go den söta. Men visst dem är söta allihopa, till och med katten Sigge :)
 
 
 
Dem är så goa. Har haft en lugn kväll. Ska passa på att vila ut för imorgon så är jag hundvakt ett tag och sedan så får vi se vad som händer. Vila ska jag göra iallafall.! God natt med er och tack för idag.
 

Torsdag den 12:e Juli (mobilblogg)

Nu är det sommar, nu är det sol nu är det ko skit i hagen. :)

 

Sitter och tråkar i väntan på att bussen ska komma. Är på väg ut till brorsan. Han ska på en intervju imorgon och behöver lite hundvakt. Så jag ställer upp. Nu är jag lång ledig fram till på måndag. Såå skönt! Var precis inne på affären och handlade en Yalla - yoghurt. Behövde något medan jag väntar. Har även lite bubbel vatten i väskan. Jaha! Helgen är på gång och det ska bli helt okej väder vad jag förstod.

 

Nej. Nu kommer bussen snart! Så vi hörs senare!

 

 


I'm black and blue!

Älskar fortfarande mitt hår. Har så underbara människor som hjälper mig med det och det är jag extremt tacksam för och det hoppas jag dem vet. Det jag kan tycka är jobbigt är att det är frissigt OCH kan vara varmt på sommaren. Men annars är jag nog nöjd :) ♥
 

Onsdag den 11:e Juli

Dags att krypa i säng för min del som ska upp tidigt. Är det bara jag eller är det inte lite varmt just nu. Fan, jag svettas ju. Helt stört egentligen. Men men. Okej idag har jag jobbat, stannade över bara för att. Haha stört det med. Varför gör jag det? Kommer liksom aldrig ifrån jobbet i tid. Alltid något som håller mig kvar. Men okej, jag åkte sedan hem och tog det lugnt Fortfarande lite problem med knät.
 
Sedan under kvällen så har jag legat och kollat på filmen John Carter. Sett den någon? Den är bra faktiskt. Jag gillade den iallafall. Äventyrsfull och lite sci-fi, action och bra helt enkelt. Blev nyss klar med den. Dock har jag pausat en hel del och gjort lite små saker i mellan, men jag såg den trots allt.
 
 
Juste idag invigde jag mina nya gummistövlar och jag är skit nöjd. Dem var ju kanon sköna ju. Jag storm trivdes verkligen i dem. Det bästa är väl att dem matchar "regnjackan". Haha..
 
 
En rolig grej är ju att det har liksom inte regnat lika mycket sedan jag köpte dem. Det är ju så typiskt såklart. Man köper något för man känner att man är i behov ut av det och sedan får man knappt någon användning ut av det och det är ju faktiskt irriterande. Men okej, jag fick inviga dem idag istället :P
 
Oj, tiden går. Måste gå och borsta gaddarna nu. Vi hörs!
 

Måndag/Tisdag den 9-10:e Juli

Ska alldeles strax sova. Hämtade precis in min lilla fläkt. Fan känner att det är kvavt inne i rummet. Men jag kanske bara inbillar mig. Min lediga dag har passerat och jag tog en egen dag och bara städade upp rummet. Det började dyka upp klädhögar lite här och var så jag hindrade det innan det blev till stora högar. Så har min underbara dag sett ut. Vet att jag missade en fin dag, men det gör inget. Är lång ledig snart så jag tar igen det då.
 
Har precis kollat på The Big Bang Theory.. Jag älskar verkligen den serien. Så j*vla rolig, haha.. Vill också ha en vän som Sheldon som är över smart.
 
Jim Parson som spelar Sheldon Cooper.
 
 
Nej, jag ska väl sova. Trots jag har sovmorgon så måste jag ändå upp i hyfsad tíd. Så ska stänga och släcka ned. God natt på er! :)
 
 

My Time

What makes me smile? What makes me glad? What makes me feel good?
 
Låten som får mig att må bra och glad.. ♥♥ :D
 

Bad Hair Day!!

Allvarligt, är det bara jag som har sådan fruktansvärt hemska hår dagar hela tiden. Mitt hår står allt på något sätt varje morgon och kväll. Ibland känns det till och med som om jag har stoppat handen i ett el uttag eftersom håret verkligen står. Massa hårnålar krävs för att hålla mitt lilla "afro" på plats. :(
 

Söndag den 8:e Juli

Go'kväll!
 
Vad har ni för er?! Själv så sitter man och zappar på tv;n. Inget att titta på direkt. Funderar på om jag ska köra en Sex & The City maraton. Finns ju verkligen absolut ingenting att titta på just nu.. Men okej klockan är ganska mycket och om jag är smart så passar jag på att lägga mig i vettig tid. Men är jag smart?! Det är frågan.
 
Idag har jag jobbat kväll. Tog en utvilad sovmorgon. Men när jag kom till jobbet så blev jag ganska hängig och seg. Kan det bero på att det var varmt ute, men ingen sol utan bara moln. Så typiskt eller hur. Men okej, det var faktiskt värre igår än idag. Men fortfarande, kände mig så kletig bara och klibbig.. dock så känns det mycket bättre nu iallafall. Det gick faktiskt väldigt bra på jobbet ikväll så jag är nöjd. Nästa vecka är på gång och jag ska endast jobba tre dagar och sedan lång ledig.. *Wooohoooo* Så himla skoj.!
 
Igår hade jag tråkigt på kvällen så jag satte mig en stund på balkongen och tänkte; Shit, man har ju faktiskt en helt underbar utsikt från balkongen. Älskar den!
 
 
 
 

Lördag den 7:e Juli (mobilblogg)

Sitter just nu och tittar på en timmes intervju med och om Pitbull. Så himla intressant. Han har verkligen varit med om mycket. Dem är i Miami där han visar var han är uppväxt och var allt började för honom. Kul att få se hans syskon och hans mamma. Alla verkar så öppna med allt. När dem visar Pitbull på bilder som ung så log han aldrig.

 

Annars idag så har jag jobbat. Det har verkligen varit jätte kvavt i luften och i och med det varmt. Blir jobbigt att jobba när det är så varmt. Men jag överlevde.. Hahaha. På min rast smet jag ned till parken och träffade mamma M och guddotter Noelia och hennes kusiner tillsammans med farmor. Dem kutade runt och busade och badade. Så himla skoj att träffa dem allihopa.

 

Eftersom jag har haft lite jobbigt med knät nu under dagen så har jag passat på att vila bara. Jätteskönt. Men jag måste ta det lugnt och vila det. Har konstig perioder då jag får ont i knät. Men det blir nog bra.!

 

Hörs senare.! ♥

 


Fredag den 6:e Juli

Åååh, det är fredag och man ska jobba helg. Det är väl inte något man ser fram emot direkt. Ont i knät har jag också. Så typiskt, men eftersom jag ska upp tidigt så måste jag sova. Måste lägga upp en ny låt som lilla syster C visade mig igår. Så fort jag hörde dem första 10 sekunderna så vart jag kär i låten.
 
Owl City feat.Carly Rae Jespen - Good Time
 
 
God natt med er! Ska gå och borsta gaddarna och sedan sussa.!
 

Designar kläder till hundar!

Har hittat det jag brinner för.. haha. Jag ska börja designa kläder till hundar. Hur coolt är det inte att ha en regn/bad mössa till hunden. Ziggy är min första modell. :)
 
Sötnosen själv

Torsdag/Fredag (natt) den 6:e Juli

Ska alldeles strax krypa ned i sängen. Kikar lite på en serie innan. Har haft en riktigt mysig dag idag.. Det var varmt och skönt idag. Ännu bättre igår. Kände mig lite blommig idag :)
 
 
What's cooking good looking?! Looking good Ziggy, snällaste ziggy!
Dagen var perfekt, tog det lugnt samt gjorde lite ärende tillsammans med lilla syster C. Imorgon är det dags för jobb igen. Ska in tidigare och jobba lite administrativt. Sedan så jobbar jag vanligt till kvällen. Okej sedan så ska det faktiskt bli min första helg jag jobbar sedan i maj. Så det kommer kännas konstigt att jobba helg igen. Men jag ser fram emot det lite grann. Sedan är jag ledig måndag igen. Så himla skönt.!
 
Hur som helst så ska jag få lite skönhetssömn nu!
 
Vi hörs imorgon igen! God natt på er!

Värdekupongen blev till en tjugolapp

Komiskt grej som hände idag på jobbet, jag och tjejerna på jobbet gick och handlade på rasten. På vägen tillbaka så hittade vi en värdekupong som liknade en riktig tjugolapp. Då fick jag plötsligt en flashback och tänkte på när jag var liten då jag och mina kompisar tog en leksaks peng som liknade en riktig. Så vi kunde ta en 50 lapp och vika den så pass bra att folk kunde luras ut av den.
 
Vi band fast den i en lite tråd som inte syntes så bra. Det var bra för då kunde vi dölja den. Vi placerade leksakspengen utanför porten, och så fort någon gick förbi satt vi där beredden på att dra i snöret ifall någon skulle plocka upp den. Vi hade verkligen jättekul. Man skrattade varje gång då man drog i snöret när någon gick förbi och skulle plocka upp pengen.
 
Så idag ville jag testa en grej. Jag vek värdekupongen så pass bra att inte någon skulle märka att det inte var en riktigt tjugolapp. När vi sprang ut senare och tittade så var den borta. Hahaha, då hade någon stackare plockat upp och trott att det var en riktigt. Hahaha.. :D:D I'm Evil.
 

På väg till jobbet..

Just nu traskar jag till jobbet. Är på strålande humör just nu. Vi får se hur denna dag slutar. Men jag är glad iaf.
 

Tisdag den 3:e Juli

God morgon!! :D
 
Hoppas allt är bra med er?! Med mig är det bara bra. Är jättelycklig just nu. Ska alldeles berätta varför. Igår så såg jag en av dem absolut obehagligaste filmerna på väldigt länge - Grave Encounters. Se den. Eller inte. Haha, nej men den filmen var rätt obehaglig.
 
Annars så var det jobb igår och sedan tog jag det lugnt för övrigt. Planerar lite saker längre fram. Just nu så fick jag reda på att jag ska iväg till Göteborg i augusti för att se FC BARCELONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ni anar inte hur stor min lycka är för det. Jag är så jävla glad över det. Ser verkligen fram emot att åka och det ska bli så kul. Vi är ett litet gäng so ska åka och jag är så himla peppad. Hahaha..
 
Biljetterna var snabbt slutsålda på ticnet, men vi fick äntligen tag i biljetter efter en massa krigandes över dem. Haha. Fan vi SKULLE HA BILJETTER.. till all pris!
 
Nu ska jag gör mig i ordning för att snart åka iväg och jobba!
Ha en trevlig dag.! Jag vet att jag kommer ha det iallafall.
 
 
Fin bild från igår kväll.. Älskar bilden.

VM och nu EM. SPANIEN ÄR BÄST!!!

Jag är så obeskrivligt glad att jag inte kan förklara det. Det pirrar i magen av glädje och jag är så himla trött på att behöva övertala andra att Spanien är bäst. Dem är värdiga vinnare och jag är så glad bara. Dem har vunnit VM och nu tog dem hem EM också! Dem vet hur man underhåller och dem kan spelet med sina egna taktiker. Det är inge snack om saken ens. Ni som hejade på Italien får nu äta sina ord och stå där och se dumma ut. Det gäller att heja på rätt lag och det gäller att kunna fotboll. Fan, man är ju inte dum. ;) :P :D
 
♥♥♥
 

SPANIEN TOG VM OCH TAR EM!!

VAMOS ESPAÑA!!
JUEGO ESPAÑA!!
GOLAZO DE ESPAÑA!!

Söndag den 1:a Juli - EM FINAL

Tjabba tjena!
 
Sitter just nu helt fast klistrad i matchen mellan Spanien - Italien. Självklart så leder Spanien och man kan inte säga att det är fuskt att dem leder med 2-0 eftersom dem gjorde mål med 11 i vardera lag. Fast från och med nu så är det ju jobbigt för Italien eftersom dem har en spelare mindre. Som ni märker är jag ganska insatt i det här.. haha.. Mamma kan nog höra mig skrika och klappa lite då och då. :)
 
Grabben sträckte sig..
 
Okej, jag har inte suttit och kollat på fotboll hela tiden. Som ni ser håller jag på att göra om sidan lite då och då. Känner bara att jag måste vara nöjd om jag ska fortsätta skriva. Så jag kämpar på ändå. :) Idag så har det varit storhandling med familjen och en massa diskussioner angående en viss flytt kanske till höst ;)
 
 
Älskar hur solen försöker tränga sig igenom molnen, så himla vackert!!
 
Har haft en riktigt mysig dag med mor och bror. Brorsan var ju här med hundarna i helgen och vi hade kul. Men nästa helg så blir det ju jobb för min del. Första arbetshelgen på väldigt väldigt länge.
 
Jag kanske har en skit rolig grej i augusti som jag verkligen verkligen och verkligen ser fram emot.! Håll öronen och ögonen öppna så får vi se! Nu ska jag fortsätta se matchen! Spanien leder med 4-0!!! Vamos España!
 

RSS 2.0