Hej hopp!

Go' kväll människor!

Som sagt jag har mycket att berätta, har fått ett nytt jobb eftersom jag blev av med det andra. Det fanns människor som var intresserade av att anställa mig som sommarvikarie. Så jag ringde till dem och de ville ha mig. Som tur så har jag även bara 2 minuters promenad till mitt nya jobb, och det är underbart. Det nya jobbet är skitbra och personalen där är ännu bättre. Trivs något helt otroligt. Jag har jobbat nu sedan i onsdags då jag började där. I onsdags fick jag jobba kväll med en liten introduktion och sedan har jag även jobbat torsdag samma. Nu ikväll så har jag fått jobba lite mer självständigare och det kändes skönt. Fick ta hand om en hel avdelning helt själv sista timmen innan nattpersonalen kom. Fast det var ju inte svårt eftersom man lägger de som man behöver behöver vara dubbel bemanning vid innan klockan åtta då en ut av de två som jobbar kväll går. Allt gick i alla fall bra!

Nu är jag ledig i helgen så det känns skönt. Jag skulle egentligen inte jobba ikväll, men jag tog på mig ansvaret och sa ja. Så nu ska jag inte jobba förrän på måndag. Det känns otroligt skönt. Om de ringer så ska jag säga ifrån eftersom jag i stort sett ska jobba alla vardagar nästa vecka förutom onsdag också.

Aja de andra jobbet är borta och det nya är här, jag trivs och hoppas jag får stanna nu resten av sommaren. Det känns även skönt att få hoppa in där det behövs, så jag slipper hänga på samma avdelning hela tiden. Nåja, nu tänkte jag lägga mig, men nu har jag uppdaterat er lite grann. Fast ska berätta lite mer imorgon på min lediga dag! Ha det så bra nu allesammans!

Sov så Gott, det ska i alla fall jag göra!

Hallå..ett tag sedan antar jag!

Go'kväll!

Nu har jag inte skrivit på ett tag och det beror på att jag inte varit hemma. Sedan i fredags, midsommarafton, så har jag varit i Dalarna med min familj på pappas sida. Så det är därför jag inte har skrivit något i bloggen. Kom hem idag, jag hade inte tänkt skriva något jättelångt inlägg.

Jag har däremot jättemycket att berätta. Det är så mycket som har hänt och så mycket händer just nu. Det finns självklart en anledning till varför jag har varit borta ett par dagar. Kommer sakna Dalarna nu ett tag, för när jag reser upp dit idag så är det bara för att komma bort från röriga, jobbiga stockholm. När jag är där uppe så slipper jag tänka på allt här nere i stockholm. Självklart saknar jag mamma, men annars är allt jätteskönt. Det kändes skönt att slippa ALLT. Jag behövde inte tänka på någon annan än mig själv. Fick göra precis vad jag ville, slapp behöva anpassa mig för något eller någon.

Tiden tillsammans med min familj var underbar. Ville komma hem när jag väl var på väg hem, men hade gärna kunnat stanna kvar där ett par veckor till. Jag har egentligen ingenting att komma hem till, förutom mamma såklart. Skulle behövt tiden där uppe ensam med pappa och dem. Det var så underbart skönt.

Hur som helst, hem måste jag ju någon gång komma vilket jag också gjorde idag. Just nu är jag trött och vill bara sova. Det var kul att träffa mamma igen...Men jaja, ha det så bra!

(Ni får reda på mycket mer imorgon, ifall jag inte väntar till på torsdag)

Sov Gott..

Ja, det var det, det.

Hejsan allesammans!

Jag har dåliga nyheter att berätta, dvs. att idag förlorade jag mitt sommarjobb. Har mått dåligt hela dagen, men äntligen börjar jag nu repa mig igen. Det har varit tufft enda sedan imorse, men tack vare min älskade familj och två av mina närmaste vänner så mår jag mycket bättre. Orkar inte förklara just nu. På söndag ger jag ut det mesta i detalj.

Är otroligt trött nu och vill bara sova. Så, jag ska lägga mig.

Ha en bra Midsommar alla mina favoriter!

Pussar!

Varför måste jag bli drabbad för? =(

Halloj!

Oj, oj..jag har inte skrivit något igår bara för att jag jobbade kväll och behövde komma i säng tidigt...skulle ju upp klockan fem imorse igen. Ja, jag berättade aldrig helgen med min storebrorsa. Det var mycket trevligt att träffa honom, vi var och handla lite i Täby Centrum. Faktiskt inte så himla mycket folk, men jag köpte lite kläder och han bjöd på lunch och handlade mat. Jag sov ju hos honom sedan, vi umgicks och pratade lite om familjen. Vi kollade även på filmen *Stomp the yard*, dansfilmen med Chris Brown, Ne-Yo och Columbus Short. Den var jättebra! Det var även ganska sorglig, men den var jättebra.

Dagen efter så åkte vi hem till mig och mamma. Han följde då även med eftersom han var bjuden på middag, så han och Romeo (hunden) hänkade med mig hem då. Det var jättetrevligt och sedan dess så har jag inte sett honom..=)..

I måndags träffade jag my dear friend Gisela. Vi umgicks ett tag sedan så gick vi hem, jag skulle jobba dagen efter fast kväll.

Så igår jobbade jag kväll och det gick väldigt bra. Det var helt okej. Jag har ju fått gå dubbelt de här tre dagarna som nu har gått om vi räknar med den här dagen, onsdag. Det har gått bra, så nästa vecka så får jag gå själv och allt. Så det ser jag fram emot och ska även få börja ta eget ansvar.

Just nu är jag så himla förkyld och jag klarar knappt sitta uppe. Är jättetrött, men jag har förmodligen blivit smittad av min storebror som nyligen var förkyld. Fast varför måste jag bli drabbad för? Nåja, Ska lägga mig och kolla på tv. Ska försöka vila upp mig till imorgon. Imorgon ska jag även berätta om Midsommarfesten som Vi firade idag för de äldre. Det var faktiskt ganska roligt, men jag berättar det imorgon..!

Det är nu ni ska skriva..Krya på dig Marre!
Tack så mycket!,
svarar jag då

Byebye


God Morgon??

God Morgon??

Ja, vad ska man kalla det..klockan är mycket hur som helst! Ska sova nu..tänkte bara säga att jag skriver imorgon. Kom nästan nyss hem och jag måste sova, ska jobba imorgon. Så God Morgon på er och God Natt till mig då =)

Ha det bra!

Byebye

Sorry..men jag hade ingen ork..

Tjabba tjena hallå!

Som ni såg så lade jag in två bilder från min student. Det kommer fler senare, men det var dem jag kände för att lägga in. Jag skrev inget igår som jag sa att jag skulle göra så jag gör det nu istället. Igår så var jag hos min storebror och då kände jag inte för att berätta det jag skulle berätta. Fast jag gjordet aldrig, sorry..men jag hade ingen ork att göra det. Men som sagt så skrev jag att det hände en del i fredags, och det gjorde det också. Jag jobbade igen nu i fredags och det var kul. Många frågar; vad är det du får göra för något? Då vet jag liksom inte vad jag ska svara för det är en sådan fråga som man nästan borde veta vi det här tillfället. Alltså kanske inte i detalj, men i alla fall en del. Det är liksom ungefär samma sak som jag fått göra på mina tidigare praktiker och sommarjobba. Ta hand om de äldre, ge dem omsorg och vård. Se till att de mår bra och hjälper dem med deras hygien och hjälper dem med de fysiska saker som de inte klarar av själva, som t.ex. att klä på dem, tvätta och duscha, vissa behöver matas och sådana liknande saker. Alla tänker väl, hur klarar hon av det? Hur klarar hon av att byta blöja på dem och torka dem i rumpan? Jag kan ärligt berätta att det inte var lätta, men de här äldre människor har en gång i tiden varit i vår ålder och har säkert tänkt likadant. Men jag menar en vacker dag kommer vi också hamna där och vem ska då ta hand om oss, jo människor i min ålder och uppåt. Dessa människor har varit med om mycket, och de är inte vilka som helst. De har ju också en gång i tiden varit en stor del samhället. Någon målare, snickare, sångare, affärsman osv. De är ju även någons förälder och någons mormor eller morfar, farmor eller farfar. Jag tycker det är bra att det finns folk inom äldreomsorg och på mitt arbete så är man jätte noga med hur man bemöter dem och behandlar dem. På vissa ställen bryr man sig inte så mycket om sådant, utan då utför de bara sina arbetsuppgifter så fort som möjligt. Här tar vi den tiden som behövs och stressar inte, för då mår ju inte patient bra. Kan bli väldigt orolig. Hur som helst jag trivs och ser faktiskt fram emot imorgon, även om det betyder att jag måste gå upp tidigt som klockan 05.00.

Nå, vad hände mer i fredags? Ajuste jag fick ett sms av Malin (grannen). Hon hade skickat ett sms till mig vid halv tolv någon gång. Det här är liksom inge speciellt, men det är lite komiskt. Jag fick hur som helst ett meddelande som det stod: Vad är det för fel på din mobil? Jag har försökt ringa flera gånger men det kommer bara en röst som säger; "Abonnenten du söker kan inte nås vid tillfället, var god försök senare". Ja, det var det jag trodde i alla fall. Så jag skickade en massa meddelande till Malin och bad henne svara på sin mobil. Jag frågade även vad hon ville osv. Blev nästan arg eftersom hon skickade mig det där meddelande. Jag tänkte liksom varför svarar hon inte om det nu var så att hon ville få tag på mig. Sedan så skickade hon tillbaka ett meddelande som hon du skrev att hon inte fattade vad jag pratade om. Jag berätta för henne att hon tydligen hade försökt ringa, men att min telefon var avstängd och det var därför hon inte kunde få tag på mig. Fast sedan tänkte jag; Varför fattar hon inte vad för meddelande jag pratar om? Jag läste därför om meddelandet igen då det egentligen stod; Vad är det för fel på din mobil? Jag har försökt ringa flera gånger men det kommer bara en röst som säger; "Abonnenten du söker HAR SEX just nu, var god VÄNTA". Jag var inte så smart, jag läste meddelandet så snabbt så jag förutsåg bara innan jag ens läst hela att hon menade abonnenten du söker kan inte nås vid tillfället så jag förstörde i stort sett hela skämtet i det hela. Nej, det var ganska dumt av mig. Började liksom bli lite sur på Malin när hon inte svarade och ville berätta vad det var hon ville. Hur som helst det var inge speciellt.

Senare under den dagen träffade jag Gisela. Vi gick hem till mig lite snabbt och käkade och solade på balkongen. Sedan så åkte vi för att träffa hennes syster för att låna pengar till SL:s Sommarlovs Kort. Vi skulle träffa henne vid hennes jobb runt fyra. Därefter av slump följde vi med henne till hennes andra jobb (arbetsnarkoman?) och jag kanske har berättat innan att Giselas storasyster arbetar tillsammans med mina Gudföräldrars son. Känt honom han hans syster sedan jag själv var bebis. Fast vi har ju i för sig inte träffat honom eller hans syster sedan jag vet inte hur länge. Men då så fick jag träffa honom och det var helt sjukt. För jag kunde se ett ansikte på honom innan, det var helt omöjligt fast hans syster kunde jag komma ihåg mer ut av. Hur som helst så var det jättekul och mycket mycket trevlig att se honom igen. Världen är allt liten...=)

Det tråkiga var att några jag känner hade förlorat en nära vän till dem. Usch, det var jättetråkigt och hemskt. Självklart händer det saker i livet, att man dör osv, men det här var så himla oväntat. Så det var jättejobbigt för dem. Nåja, det var det tråkiga...men jag hoppas de snart kommer må lite bättre..=(..Vill helst inte nämna några namn!

Jag tänkte berätta om helgen hos brorsan, men det tar jag imorgon. Måste börja göra mig i ordning för att gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon liksom. Fast ni som är lediga får väl njuta av den underbara fritiden ni har! Så får ni väl tänka på mig, när jag ska upp tidigt...klockan fem på morgonen och allt.

God Natt mitt herrskap och damskap!
Så får ni sova så gott!
Bajs Bajs..=)..Hejdå rumpnissar

Nu pratar vi familj..!! Mina brorsor!

Min lillebror, jag och Storebror!

Nu pratar vi familj..!! Mina brorsor!

Detta är de absolut bästa människor i mitt liv. Vi kanske bråkar ofta och har
diskussioner, men ni båda två betyder mycket för mig. Det var en ära att ha
er där på min stora dag. Även om vi inte fick chansen att träffas så himla mycket!

Ett av de finaste jag fick, handgjort!!

STUDENT 2007 - Mariana

Ett av de finaste jag fick, handgjort!!

Jag tror att detta var ett ut av de finaste jag fick på min student..
Det är handgjort av min pappa. Texten har han skrivit själv och allt.
Min pappa är en *konstnär*, kan man säga..inte riktigt kanske.
Fast han har talang som ni ser.

Trött..

Hello people!

Just nu är jag riktigt Trött.. och jag orkar verkligen inte skriva. Så jag tänkte bara berätta att det finns något att berätta, men jag orkar inte skriva det just nu. Det har hänt en del på bara en dag. Så jag ska sova nu, men imorgon bitti så kan jag berätta istället. Tro mig, inget av denna dag blev som planerat. En del sorgligt, roligt, komiskt, trevlig och överraskande. Fast allt det får ni veta mer om imorgon!

Måste bara säga...Welcome home big bro'!!!!!!!

Jag är riktigt trött, har varit vaken sedan sex imorse och jag har gjort så mycket roliga saker!
God Natt mitt folk!
Buenas Noches Familia <3

Kramar

Hemma dag..

Hello!

Blåsigt som bara den har det varit och det har även varit lite kyligt. Jag hoppas faktiskt på lite bättre väder till nästa vecka, om det inte redan till helgen blir lite finare och kanske en aning varmare. Idag har jag faktiskt bara varit hemma heeeeeeeeela dagen.Det har varit helt okej ändå, jag har inte behövt anpassa mig till något. Alltså jag har inte behövt träffa någon, göra något, städa, diska, plugga eller någonting alls. Så det har ju sina posivtiva sidor antar jag. Fast imorgon sätts det igång igen!

Det är helt sjukt att man små äter när man inte har något att göra. Jag äter mycket knäckebröd och frukt. Kan även gå och smyg äta på kakorna som fanns kvar från i fredags. Hur som helst det är väl det negativa med att inte ha något att göra. Fast man får väl sätta igång med att börja gå ut och promenera in till stan och så på kvällarna. Jag menar det kan ju vara riktigt fina kvällar ibland och det är jättekul och mysigt att gå in till stan då...Just nu så har det bara inte varit sådant väder och jag har jobbat de två senaste dagarna. Idag kan jag ju inte gå ut och gå eftersom jag ska upp tidigt imorgon, men om det blir fint till helgen så skulle jag nog gärna promenera in till stan.

Jag har inte så mycket att berätta om nu, ska gå och kolla på CSI; Miami alldeles strax. Det är sista avsnittet för den här säsongen. Reklamen verkade lite dramatisk och så, så jag tänkte varför inte?! Hur som helst, ska gå och även tänka på refrängen så jag inte somnar allt för sent.

Ha det bra allesammans!
Chao amigos <3

Blåsigt..

Hallojsan kallojsan!

Imorse var det lite kyligt ute tycker jag och det blåste en hel del. Jag glömde ta med mig en tjocktröja eller kofta ifall det skulle bli regn eller kallare, men jag överlevde. Alltså idag har inget speciellt hänt, jag var på sommarjobbet och det gick bra. Fått börja träffa patienter och så, så det gick bara bra! Personalen där är jättetrevliga och det är liksom blandat folk, om ni förstår vad jag menar. Det är liksom chilenare blandat med, iranier, syrianer, italienare, kurder, afrikaner och polska människor. Självklart svenskar också, men jag tycker det är kul att träffa på så många olika människor från olika kulturer osv. Alla där pratar ju svenska, för det är det enda språk man får kommunicera med patienterna och med varandra på. Du ska inte prata med någon annan från personalen ditt modersmål även om ni talar samma språk. Så man behöver liksom inte oroa sig över att folk ska börja prata spanska med en eller så. Träffade på en chilenare tror jag, och på sättet hon tittade på mig så var jag nästan säker på att hon skulle säga något till mig på spanska. Fast det gjorde hon inte. Aja, det här jobbet kommer jag nog trivas med. Det som också är så roligt är att det finns djur på det här äldreboendet. Hundar och kattar, vad jag vet i alla fall. Idag så såg jag till exempel två mopsar som brottades, hehehe...dem var ju jättesöta och hur snälla som helst. Det är liksom personalen som har med sig dem och får ha dem på avdelningarna. Så vad jag vet så finns det inga allergiska patienter där, som är allergiska mot hundar eller pälsdjur. Jag tycker det är skitkul att se hur öppet allt är också. Nej, där kommer jag nog trivas.

Annars idag så har jag varit hemma, det var en rättså kort dag idag. Men jag har varit hemma och tagit det lugnt. Det var jätteskönt och trevligt. Jennifer är i Finland just nu för hon ska på begravning, en av hennes släktingar har gått bort..*sorgligt*..Hoppas det blir en fin begravning för henne/honom. Min storebrorsa är fortfarande kvar i Bryssel och pappa hade pratat med honom igår och allt var tydligen bara bra! Min pappa är också bortrest, han är nu i Danmark på affärsresa, eller arbetsresa. Han ska vara i Danmark för att jobba några dagar eller något sådant. Själv så är jag hemma i stockholm och jobbar istället. Min storebror är på kurs i Bryssel så, lyllo honom liksom.

Nej, usch. Ska gå och lägga mig tidigt så jag kommer upp lite tidigare och inte sover bort hela min lediga dag. Hur som helst, jag hoppas på mycket bättre väder imorgon! INGET REGNA..med andra ord. Har inte kollat upp vad det blir för väder idag, men hur som helst vi får väl se imorgon helt enkelt. Eller jag får se imorgon.

Ha det bra, svett bananer!
Puss puss, Buenas noches familia
Marre <3

Första dagen på det nya jobbet!

Tjena, hallå!

Idag gick jag upp tidigt för att gå på den här introduktionsdagen. Det gick bra, men det var ganska tråkigt. För det jobbigaste av allt var att jag fick lära mig en hel del saker som jag redan kunde. Alltså det här var i stort sett som en helt vanlig dag i SKOLAN med rast och allt. De bjöd t.o.m. på frukost, lunch och fika. Så det var ju trevligt, men jag menar jag fick lära mig om flytt-tekning osv. Det gick bra, men det kändes lite onödigt och de sista 45 minuterna så var jag nog på väg att somna riktigt ordentligen för damen som prata om sekretess var riktigt tråkig. Jag vet att det är viktigt och det var ju inte meningen att "vara på väg" att somna.

Annars har väl dagen bara varit bra! Mulet väder och så, ganska trist faktiskt. Ajuste jag måste berätta att när vi var på väg tillbaka från förflyttningstekniklektionen som låg i en annan byggnad så gick vi utomhus. Då såg jag en fet äcklig råtta som sprang mellan buskarna. Den var säkert runt 15 cm lång, inklusive svansen. Kanske lite mer, men fy det var ju så äckligt..usch..!!

Jaa, vad ska jag skriva idag om. Min bror har inte hört av sig, men det kanske han gör i veckan eller så får vi väl se om han ringer när han kommer hem istället. Han hade lämnat ett röstmeddelande igår på min telefon, han sa; Tjabba! Jag tänkte bara ringa och säga God Natt. Vi hörs till helgen! Hej på dig! Så det är bäst för honom att han hör av sig då också. Hmm, alltså det finns verkligen inget spännande som pågår längre nu när skolan har slutat. Innan kunde man ju berätta vad som pågick i skolan och hur många dagar kvar det var till studenten, men det kan man ju inte nu. Jag träffade en granne här nedanför där jag bor. Han ska börja gymnasiet nu till augusti och jag sa till honom att ta vara på de tre åren han har kvar i skolan för dem kommer gå snabbt om han har otur. Jag längtar redan tillbaka till skolan. För det var liksom något man kunde anpassa sig till och sysselsätta sig med. Du hade alltid läxor att göra, uppgifter som skulle göras. Nu när jag vet att jag inte behöver göra det så kommer jag känna mig uttråkad i höst. För det är ju då alla andra återvänder till skolan igen efter sommarlovet. Hmmm...får se vad som händer senare. Förhoppningsvis så får jag ett fast jobb.

Aja, ska inte uttråka er med det! Tänkte kolla på det här nya programmet på kanal 5, har redan börjat. Det här skvaller programmet om alla kändisar. Det skulle tydligen handla om Britney Spears. Kan ju i stort sett allt skvaller om henne, men det kan vara kul att se ifall det är något man inte vet. Har liksom ändå inget bättre för mig. Ska ju jobba imorgon igen så!

Ha det bra people!

Byebye angels!

Varmt, varmt ,varmt och VARMT!

Hello!

Igår så regnade det på kvällen, tydligen tidigt på morgonen med. Det är ju bara bra för all natur och så. Så soligt på dagarna och regn på kvällarna. Idag har jag bara vart hemma, var bara ute en snabbis men annars hemma. Har legat på balkongen och solat i solstolen..mycket trevligt. Käkade lite glass med jordgubbar och allt. Sedan så har jag varit i mitt rum och kollat på tv. Det har faktiskt varit underbart skönt. Jag menar jag valde själv att inte göra absolut ingenting idag. Hade egentligen velat gå på bio och åkt in till stan, men jag valde att hellre vara hemma. Jag gjorde det pga. att imorgon så ska jag på en introduktions dag på mitt tillfälliga nya jobb och det är en lång dag. Jag börjar kl.08.00 och slutar 16.00, så det kommer ta tid. Så jag passade på att bara ta det lugnt den sista minutrerna som är kvar.

Under sommaren känner jag på mig att det kommer hända en hel del. Man jag antog för givet att jag behövde göra allting nu eftersom jag kanske inte har all kommer orka eller ha tid i sommar att hitta på något kul. Fast då kom jag tänka på en person som sa: Om du har den inställningen så blir det ju så. Jag har ju själv planerat att hitta på saker även om det betyder att jag måste stanna här i stockholm för att jobba.

Nå, imorgon bittig (tidigt) så åker min kära bror till Bryssel ett par dagar. Vi får väl se om han tar med sig något hem till en..hehe..Nej, men det ska väl bli kul för honom att göra något annat och komma bort ett tag. En utmärkt liten resa! Han ska inte vara borta så länge, jag tror han kommer på lördag igen.

Jag hade inte tänkt säga så mycket eftersom jag egentligen måste gå och lägga mig. Ska upp klockan kvart över sex, men det är betydligt mer sovmorgon än vad det var när jag praktiserad på Karolinska. Vid kvart över sex på morgonen så satt jag på bussen till KS. Då gick jag ju upp tjugo över fyra, så det är ju inte så farligt då med kvart över sex. Hur som helst, jag måste lägga mig nu! Bara jag inte får svårt att somna pga. värmen. Det har jag fått förut, men vi får hoppas det. Annars kommer jag ju vara jättetrött imorgon!

Ha det bra allihopa! Ni får veta höra hur det gick första dagen imorgon!

Puss & Kram, y Buenas Noches familia..

Fin dag idag..

Go'kväll!

Ännu en underbart fin dag. Har varit hos pappa och umgåtts med min andra familj. Det var trevligt, det bjöds på god mat och allt. Pappa visade även en del bilder från i fredags som han hade tagit och filmat lite grann. Fint, fint..=)..

Idag så har jag varit lite snabbt i Skärholmen och skulle kolla på kläder. Det som var lite jobbigt var att jag skulle möta min mamma där och plötsligt dyker en lärare som jag hade förra året upp. Usch, det var så oväntat att så fort jag fick syn på honom så gick jag in i den snabbaste affären. Låter lite nördigt, men jag tycker det är skillnad att träffa på en lärare när man inte är i skolan. Jag menar jag pratade med honom senaste för två dagar sedan, och han är liten annorlundare lärare. Hur som helst, sedan så har jag bara varit hemma idag. Helt underbart!

Imorgon så ska jag förmodligen gå på bio med Gisela. Vi ska antingen se Stomp the Yard eller Freedom Writers. Jag vill se båda, men vi får väl se vilken det blir ut av dem. Imorgon är det även min sista dag innan jag börjar jobba. Sedan är det dags att börja arbete, vilket jag ska göra i stort sett hela sommaren. Det ska bli både kul, men ändå lite tråkigt.

Det var ju en del som inte var med i fredags och vill se lite bilder. Jag har fått min pappas bilder, men det finns fler. Ska försöka lägga upp bilderna så fort jag kan och har tid. Nåja, det finns inte så mycket att skriva idag. Men ni får väl ha en skön och trevlig kväll!

Hörs imorgon!
Puss o Kram


Studenten dagen kom och gick..

Tjabba, tjena, hallå!

Dagen igår var ingen vanliga dag, utan det var den dagen då jag tog studenten..=)..Det var en dag jag har väntat på så länge jag kan komma ihåg. Allt var pekfekt, allt gick jättebra. HELA min familj var där och även vänner som kom till utspringet. Det blev en dag jag aldrig kommer att glömma, utan alltid ha i minne.

Natten som var från torsdags till fredags (igår) var riktigt hemsk. På kvällen efter mitt lilla besök hos Gisela var jag jätte trött och ville bara gå och lägga mig. Fast när jag väl kom i sängs så fick jag det jättesvårt att sova vilket ledde senare till att jag var vaken ett bra tag. Jag minns att sist jag kollade på klockan så var den 03.00, sedan så hade jag ju ställt väckar klockan på 06.00. Så det blev tre timmars sömn dåra. Fast jag gick upp även om jag var trött eftersom jag visste vad som skulle göras och allt gick bara bra. Självklart var jag ju trött under dagen, med värmen som låg på så som den gjorde hela dagen så blev det ganska jobbigt.

Hur som helst, på morgonen så var det ju champangefrukosten kl.09.00 och då träffades vi i en park vid min skola. Där satt vi allihop till tio tiden kanske, sedan begav vi oss upp till skolan. Det var ju så att vi trodde att vi skulle fotograferas inomhus, men det visade sig senare då att vi skulle vara ute och fotograferas. Ni kanske inte förstår det jobbiga i det hela. Vi blev först tvugna att gå upp till skolan för att vi skulle fotograferas. Fast sedan så blev vi tvugna att gå ner igen till samma ställe som vi precis var på. Och i de skorna man hade på sig så var det inte lätt kan jag ju säga. Man fick ju skit ont i fötterna när man behövde gå så mycket och snabbt. Hur som helst det blev i alla fall bra i slutändan. Vi signerade även i varandras mössor och skrev en liten hälsning. Vi är ungefär 33-34 elever, så alla förutom jag skrev i min mössa. Det såg så klottrigt ut när jag fick tillbaka den igen. Haha, jag bad även min mentor att skriva i den och det gjorde hon också.

Senare vi studentlunchen så samlades ju alla treor och lärare. Då delades även en massa diplom ut till en del elever i klassen. Jag kan ju säga att maten var ju inte direkt något vidare. Usch, den var inte alls god. Först och främst var den kall, det var kykling med små potatis med skal på och någon rödsås som var ganska stark. På sidan av tallriken så var det fullkornsbröd till. Nja, jag tycker att de kunde gjort bättre. Tårtan däremot var väldigt tjusig och mycket god. Det var bara synd att de delade ut fikat klockan tjugo i två, bara tjugo mintuer kvar innan vi skulle springa ut. Så man kände sig ganska stressad. När jag och Gisela då bara skulle skynda oss att gå på toa så sa dem att vi skulle mötas om ungefär tio minuter. Så vi skyndade oss, men när vi kom ut så hade alla gått ut redan och vår klass hade redan börjat tåga mot parken. Haha, så jag och Gisela fick springa efter de andra. Vår klass var den mittersta, det var två klasser framför och två bakom. Vi hann precis fram innan det var vår tur. Så vi kunde pusta ut ordentligt. Jag fick jättemycket grejer runt halsen, hade redan tre grejer när vi kom ut och därefter så kom det bara mer och mer. Allt var i alla fall jätte bra och det var bara kul.

Flaket dåra, jo det var väl intressant. Vårat flak tog ganska lång tid på sig innan det åkte. De va jättenoga med alla säkerhets grejer osv. Det var ju tur, men det var mycket kontroller innan vi kom iväg. Fast det som var lite kul var att stereon inte funkade. Så en del blev ganska sur, men när vi åkte runt och kom till Mariatorget så sprang då Angelicas (en kompis) pappa in på affären Expert och köpte en sladd, sedan längre fram så stannade de vi en annan teknisk affär och köpte en hel ny stereo. Angelicas pappa kände lastbilföraren så han åkte också med då. Men det var jättesnällt av Angelicas pappa att han verkligen ansträngde sig och tillslut så fixade det ju sig och vi fick igång musiken.

När jag kom hem sedan till mottagningen så fanns mina gudföräldrar där. Har inte sett dem på evigheter och det var helt underbart. Mammas gamla klasskamrat var även där. Det var kul att träffa människor som man i vanliga fall inte träffar. Jag fick även jättefina presenter. Av mamma, hennes fästman och min moster så fick jag en resa eller det är mer så att de ska bjuda mig på att flyga till Barcelona. Jag har tjatat om det så länge och jag SKA åka, det är liksom ett MÅSTE för mig. Så det var jag jätteglad över. Ska försöka fira min 19 års dag där nere med några kompisar. Så det blev jag jätteglad över. Senare så kom Jenni, Ida och Jocke. Vi satt på ballkongen och käkade lite och hade trevligt. Var så glad över att se dem när de kom..=)..jag är väldigt nöjd med hela dagen. På kvällen senare så gick vi aldrig ut och firade med klassen, men däremot gick vi upp till Gisela och hängde ett tag. Träffades hennes familj osv. Så det var kul det med. Jag kom väl hem runt halv fyra och somnade runt hlav fem, fem någon gång. Vaknade runt tio imorse bara för att min bror ringde och därefter blev det varmt.

Är glad som bara den eftersom jag nu äntligen har tagit studenten. Får faktiskt tacka er som gjorde den dagen till en ut av de bästa dagarna i mitt liv. Jag kunde inte ha önskat mer. TACK SÅ MYCKET!

Just nu är jag hos min pappa och imorgon ska jag till min brorsa. Det är varmt, men jag överlever. Är ganska lättklädd nu, inga överdrivna tröjor eller byxor. Hur som helst gott folk. Det där var en liten uppdatering om gårdagen! Ha det så bra allesamma!

Nu kan jag äntligen kalla mig själv för Undersköterska.

Ha det gött! Goa kramar
Marre..

Nu är den STORA dagen nära!

Hej hopp allihop!

Timmarna bara räknas ner just nu och jag känner fortfarande inge stress eller klump i magen. Jag känner mig helt normal, trött och slö. Hehe,,nej men jag har inte haft min nervösitet ännu..=)..utan det kommer väl när vi ska promenera ut imorgon. Jag har förberett det mesta och i stort sett är allt klart. Fast det jag tänker mest på är när vi ska springa ut, alltså hur allt ska gå till och så.

Idag så har jag varit snabbt i skolan och lämnat en bok i Idrottsskador & Massage. Jag pratade med min lärare och hon sa att jag skulle få ett VG. Jag blev självklart nöjd, det har varit mycket VG:n de senaste tre åren. Hur som helst jag träffade även Gisela på samma gång så vi umgicks ett tag och så, sedan så gick jag hem och solade i min nya solstol som jag fått på balkongen. Blev faktiskt jättebrun och väldigt svettig, men det är lugnt =).. Efter jag blev klar med solningen så "pyntade" jag hemmet med en massa ballonger och serpentiner. Det blev rättså fint faktiskt. Sedan så gick jag upp till Gisela ett tag och fixade mitt hår, så nu är det platt som en gris..hehehe...=)..

Ja, jag vet liksom inte om det finns något mer jag ska berätta eftersom jag inte har tänkt att göra något mer nu. Det jag ska göra är imorgon är att.......TAAAA STUDEEEENTEEEEEEN!!!!!!!!!!!!! annars ska jag väl bara ta det lugnt..hehe.
Hur som helst gott folk dags för mig att tänka på refrängen, måste vara pigg och glad imorgon på morgon kvisten. Hoppas ni kommer sova gott för det ska jag göra i alla fall..Sov Gott Och God Natt

Chao amigos! Nos vemos mañana!

P.S 1 dag kvar..15 timmar kvar

Nedräkningen har börjat..+ 5-0, otroligt!

Halloj människor!

Oj oj oj idag har det varit kanon väder och även igår. Solen har ju varit framme och det har varit jättevarmt och skönt ute. Gud, det är skönt att det är så här fint väder. Igår så var det lite och göra, jag var i skolan snabbt och gjorde typ ingenting fast alla i klassen fick någon slags skoltröja från skolan. Den är vit och är förmodligen den tröjan som vi alla kommer att ha på flaket på fredag, vi får se. Ajuste igår så tog även mina vänner Joakim, Ida och Isabel studenten...GRATTIS, NI HAR TAGIT STUDENTEN! Så det firade vi igår också. Det var dock ett konstigt utspring må jag säga. Man hängde liksom inte med vart de skulle springa ut någonstans. Fast jag ska ju inte säga något eftersom jag själv inte fattar hur vi ska springa ut på fredag. Hur som helst det var kul och man längtar själv till sin egen stora dag, vilket är väldigt snart. Senare var det mottagning och allt, så då gick jag, Jenni och Suzana till Idas mottagning och senare kom Gisela. Fast när jag var hemma i mellan åt efter vi var på utspringet så gick jag hem i mellan åt och då mådde jag inte alls bra. Jag fick huvudvärk och blev plötsligt jättetrött, då visste jag att jag hade blivit drabbad av solsting. Och det var såååå jobbigt, hade ont i huvudet i stort sett hela kvällen. Fast det roligaste var efter vi hade varit hos Ida på hennes mottagning så skulle vi senare vidare till deras slutskiva som var på Hard rock café och senare på kvällen så hade jag egentligen ingen större lust att gå ut. Men nu var det så att jag gick ut ändå eftersom vi reda hade biljetter och det blev väl helt okej för min del ändå. Så det var kul och jag kom väl hem runt kvart över tre, halv fyra. Jag minns bara att jag somnade runt fyra någon gång. Det var jag, Jocke och Gisela som gick till slutskivan...Hur som helst, det var den kvällen.

Då ska vi ta dagen dåra. Idag så klippte min kära granne Malin mig, Tack Så Mycket! Jag blev riktigt nöjd faktiskt, hon vet i stort sett hur jag vill ha det. Det har varit en underbar och skön dag igen. Mycket varmt och solig, med blå himmel tillagt också. Fast jag kan inte säga att jag utnyttjade dagen eftersom jag var trött pga. att jag kom hem så sent och därefter så gick jag till Malin. När jag kom hem sedan så städade jag mitt rum riktigt ordentligen och därefter så kollade jag på tv. Jag blev klar rätt sent med städningen, men det luktar gott och det är rent! Ajuste jag måste berätta min lilla present jag fick av min mammas fästman och hans mamma. Hehe, det var en studentpresent. En solstol med ett parasol..hehe. Det var en helt underbar solstol och man kan ju både sitta och ligga i den. Så när jag var klar med städningen så satte jag mig i solstolen och kollade klart på Sverige-Island matchen. Vilket förresten var en helt underbar match ju, även om Zlatan inte fick spela länge. Fast den enda anledningen jag ville se honom spela var bara för att få se hur mycket han skulle angagerade sig på plan. Jag tycker han gjorde ett bra jobb. Hur som helst så vann vi ju med 5-0 vilket var skitkul ju.

Nu börjar dagarna att sluta räknas ner, utan det är dags att räkna ner med timmar istället. För nu är det snart mindre än 48 timmar kvar. Jag vet att Gisela är nervös, men jag själv har inte hunnit bli det än. Fast det kommer väl. Jag är inte orolig över att inte kunna sova eftersom jag har varit trött de senaste dagarna och det är pga. värmen..inget jag klagar över dåra. Fast imorgon ska jag ju inte sova hemma utan hos Gisela och då får jag i ju för sig se hur allt går. Men men, jag väntar bara till jag får gå och lägga mig den dagen. Kommer vara så trött..räcker liksom bara att gå på mina kompisar student och jag personligen är helt slut efter det. Aja vi får väl se! Ser i alla fall fram emot dagen, självklart!

Nu har jag tänkt att lägga mig, ska första byta lakan i sängen fast efter det. Sedan så ska jag sova och sova och sova och sova, tills mamma väcker mig! =)..hehe Imorgon ska jag lite snabbt till skolan för att lämna en bok och få reda på mitt betyg i Idrottsskador och massage.

God Natt min kära familj, släktingar och vänner!

P.S 2 dagar kvar, igår var det 3 =)

what's cooking good looking?!

Halloj skeppohoj!

Oj vilket fint väder vi har haft idag, och igår också. Det har varit helt underbart och jag blir bara brunare och brunare. Igår satt jag och Jennifer på fotbollsplanen i stort sett hela dagen i det fina vädret och vi blev lite bruna. Fick lite ränder på sig, men det får man ta hand om i sommar..=)..Hur som helst så var det en helt underbar dag och vi fick se ett par fotbollsmatcher på samma gång vilket var ganska underhållande. Låt oss bara hoppas på att det kommer vara så här fint imorgon! Senare mot tio tiden på kvällen så träffade jag Gisela ett tag för att fixa Joakims och Idas (en annan kompis som jag inte har berättat om än) present. Det tog lite tid, men tillslut så fixade vi och gjorde klart dem. Haha Jocke du får veta imorgon (tisdag 5/6)..(för er som inte vet)

Idag var jag snabbt i skolan och lämnade tillbaka min trafikkunskapsbok, haha jag klarade trafikkunskapen i sista sekunden. Var så glad när jag lämnade in den där boken och var samtidigt medveten om att jag hade klarat av kursen. Fanns ju däremot andra människor som fortfarande inte hade klarat av det än. Tycker synd om dem!

Hur som helst, idag så promenerade jag och Gisela hem från skolan. Jag tycker det var duktigt gjort med tanke på värmen. Fast vi tog sedan bussen tre stationer för vi gick sedan hem till Gisela. Okej, men vi gick i alla fall den jobbigaste delen av hela vägen. Det var ju fint väder och varmt så.

Imorgon så ska Ida och Joakim ta studenten och även Issa, Giselas brorsas tjej. Hon går i samma klass som Jocke. Ska först till skolan och därefter ska jag vidare till deras utspring. På kvällen så ska jag och några andra på deras slutskiva, det ska väl bli lite skoja! Det är så kul att sådant här händer nu när jag själv snart ska fira min egen student som är på fredag. Jag längtar såååå..så faktiskt en del flak idag när vi promenerade hem! Så Självklart har man ju känslan i magen att tiden snart är inne för en själv.

Måste även få ge en hälsning till Ima som fyllde år igår!
image22

På födelsedagen i efterskott! Hoppas du fick fina presenter och
fick en underbar dag.

image21Massa kramar Marre

Hur som helst, nu ska jag gå och STÄDA mitt rum. Det ser riktigt hemskt ut så det inte är sant, måste ju vara fin slipat till på fredag! Aja ta det lugnt people!

Byebye, Chao!

P.S 4 dagar kvar..oj oj nu är det nära! 5 dagar var det igår..=)

En liten sak till Jennifer, my homie, bara!

what's crackin' b*tch! what's up DS!..hehe =)

Jennie my homie..!!

God kväll!

Yo People! Idag har det varit en underbar dag, jag har varit med Jennie my homie..!! Vi har varit i stan idag och kollat på lite grejer. Idag upptäckte jag att jag har använt så mycket pengar så jag knappt har något kvar. Alla pengar har gått åt till inför studenten, det är så mycket som kostar! Jag menar man ska betala flaket som vi ska åka efter utspringet, kläder till studenten, inför mottagningen, köpa presenter till kompisar som tar studenten och även kunna göra något för mig själv som gå på bio eller något. Fast jag får väl spara det sista jag har kvar nu så får vi se! Idag har jag och my homie Jenni även kollat på fotboll, vi såg en match på fotbollsplanen här där vi bor. Det var rätt kul faktiskt! Hur som helst annars så har dagen varit lugn!

Ikväll så har jag kollat på Sverige - Danmark matchen. Hahaha herregud värsta koset. J*vla supportrar, varför kunde dem bara inte lämna matchen ifred! Aja det blev 3-3, fast sedan 3-0 till Sverige. Självklart blev man glad att dem vann, men det blev ju inte direkt någon rättvis match. Jag menar nu förlorade Danmark för det pga. den där puckade supporten.

Alltså ärligt så har jag inget speciellt att berätta, dagarna börjar räknas neråt och jag blir allt mer spänd. Mamma och jag planerar för fullt hära alltså. Jag önska bara att min moster skulle kunna kommer ner och vara här! Jag ska i alla fall tänka på henne!! Aja ska gå och träffa min kära söta granne Malin..=) Hon har erbjudit sig att kolla på film med mig så det tänkte jag faktiskt göra.!

Ha det bra allihop, familj och vänner!
Massa goa kramar, och God natt!

P.S 6 dagar kvar

..en massa nytt och snart är allt över.

Halloj allihop!

Jag har tänkt mycket på allt som har hänt alla dessa 18 år. Jag menar jag har inte tänkt på saker som har skett på jättelänge, saker som man liksom har glömt. Hela mitt liv har allting varit en lärdom. Det finns så många saker som har hänt som jag har lärt mig så mycket av, saker som jag hoppas jag kan ha nytta av när jag blir äldre.

Nu är det inte långt kvar innan jag tar studenten och tiden har verkligen runnit iväg, jag menar det här har nog varit tre av de absolut jobbigaste åren i mitt liv. Det har hänt så mycket och jag har klarat av saker som jag aldrig trodde att jag skulle klara av. Att jag ens stannade och aldrig gav upp är ett ut av de underligaste saker jag någonsin gjort. När jag var yngre så var skolan inte alls på min lista av saker jag ville göra. Fast jag har märkt att under alla dessa tre år så är skolan som har gjort den till jag är. Alla som har känt mig länge tror jag vet vad jag menar. Inte ens jag själv trodde att jag skulle vilja bli något inom vården. Jag har en speciell dröm som jag önskar mer än allt i världen idag och det är att bli kirurg på ett ut av de bästa sjukhusen *Karolinska universitets sjukhuset*. Fast jag vet att det är något som aldrig kommer hända, för jag har inte den orken att ta itu med det. Att behöva plugga så mycket som krävs. Om det hade varit en lätt utbildning så hade det varit något jag verkligen satsat på, men jag får nog nöja mig med att plugga till sjuksköterska om jag ska plugga överhuvudtaget till något i framtiden. Idéen kom när man nu har varit ute på praktik på ett sjukhus och sommarjobbat på en kirurg avdelning. Att se hur de jobbar och vad de kan göra för de människor som verkligen har drabbats av alla olika sjukdomar som t.ex. cancer. Jag har sett mycket under de tre åren som jag gått i gymnasiet, något som inte händer varje dag, månad eller år. Vi får väl se hur framtiden kommer se ut!

Snart är det dags för en massa nytt och snart är allt över. Jag ska snart lämna mitt ungdomsliv och börja ta ansvar och leva som en vuxen, jag ska även lämna de 13 åren jag lärt mig så mycket saker. Det är helt sjukt att en människa kan lära sig så mycket på 13 år, men sedan så gör man ju ett val ifall det är något man behöver lära sig mer av för att få göra det man vill. Själv så har jag hittat något jag vill jag göra under tiden tills jag vet om jag vill fortsätta på de 13 åren till 17 år. Med andra ord, ifall jag ska plugga vidare fyra extra år till sjuksköterska. Det är mog många som undrar hur det kommer se ut efter sommaren, kommer vissa av oss "ungdomar" ens finna något jobb. Jag själv är ju bara en sommarvikariat fram till augusti-september, men sedan då. Vad händer ifall de inte längre behöver mig. Ska jag fortsätta leta då eller blir jag tvungen att ta något utanför vården? Något vi alla oroar oss för. Vi alla har ju någon slags utbildning, men kan vi få jobb lättare då?

Hur som helst, det är vad jag har tänkt på hela kvällen i alla fall. Kan berätta lite kort om dagen. Har umgåtts lite med Gisela och Jennifer hemma hos Gisela. Jag fick även ett samtal från ett ut av de sommarjobb som jag har sökt. Hade inget val än att tacka nej till det med tanke på att jag redan fått det sommarjobb velat ha från första dagen jag var på intervjun där. Sedan så har jag och mamma även pratat om min student och om min mottagning. Hon planerar så mycket just nu, hon är så söt. Det är inte lätt för henne med allt som måste fixas just nu, fast jag tycker hon gör ett jättebra jobb och jag är stolt över henne..=)..Tack mamma! Älskar dig!

Ikväll har jag tagit det lugnt, men imorgon ska jag träffa Jennifer och åka in till stan för att kolla lite på saker som jag ska köpa. Hur som helst ha det bra och hoppas ni haft en trevlig fredag kväll!

Massa kramar från Mig Marre..=)

P.S 7 dagar kvar..*nästa fredag för mig dåda*

Det har varit en underbar dag!

God kväll alla kära vänner!

Låt se, jag skrev inget igår för hela dagen var full packad med saker att göra. Jag hade ingen tid, samma idag NÄSTAN. Först måste jag säga GRATTIS TILL STUDENTEN JENNIFER MIN LILLA ÄNGEL OCH MIN KÄRA GRANNE MALIN!! Som sagt, de flesta kanske vet om att igår tog då Jennifer och min granne Malin studenten. Jag är jätteglad för deras skull och det ökade även sin egen känsla till fredag nästa vecka. Det ska bli skit kul! Jag ska berätta kort min dag igår. Igår vaknade jag tidigt för att gå till skolan och ha betygssamtal i 5 min, urtrist. Sedan så rörde jag mig hemåt och träffade Gisela en liten stund. Därefter åkte jag och Jocke ut till Nacka och skulle kolla på när Nackagymnasium sprang ut. Det var sjukt mycket folk där så det var inte sant alltså. Fast det var kul, och därefter så gick jag, Jocke och Gisela till Donken för vi blev hungriga efteråt. Egentligen skulle inte Gisela komma dit för hon hade lektion, men den slutade tidigare så jag sa till henne att hon kunde åka dit. Ajuste, även en gammal klasskamrat kom dit också. Emilia heter hon, och hon var där för att se Jennifer springa ut precis som oss andra. Fast jag var ju även där för att Malin också skulle göra det. Det var som två flugor i en smäll..=).. Hur som helst efter vi då hade varit på Donken, så köpte vi blommor till Jennifer. Vi skulle till hennes mottagning och då passade jag även på att köpa en ros till Malin som jag lämnade innan vi begav oss till Jennifer. Sedan så hade jag, Gisela och Jocke bestämt oss för att gå och kolla på *Pirates of the Caribbean 3, vid världens ände* så vi gick lite tidigare från mottagningen. Så efter det åkte vi in till stan och gick på bio helt enkelt och det var en helt underbar och rolig sak samt ett bra slut på kvällen.

Pirates of the Caribbean 3; är en väldigt bra film, den kanske inte har lika mycket komedi i sig den här gången. Fast ryckterna om att den inte var någon bra för att den var rörig var inte sanna. Jag tycker att man kanske borde se de två första filmerna innan man dömer den här och om man har sett dem så tycker jag att om man ändå inte fattar något så är det ju en själv man har att skylla på för att man är trög helt enkelt. För den här filmen var bra och jag hängde med hela tiden. Den var självklart inte lika bra som den första som man alltid säger, och ja jag vet att det är sant också. Fast i den här tredje filmen så var det mer allvarligare, även den mest komiska huvudrollen som vi alla vet vem, kunde vara rätt allvarlig IBLAND. Nej, men filmen var grym och den var värd att se. Fast det tog ju då ett bra tag att se den, tre timmer. Den började 21.00 och slutade 00.00, så det tog ju ett tag och man fick lite ont i rumpan.=)

Jag måste ge en liten hälsning till ännu en person som tog studenten idag (070531). Hon låg och sov när jag träffade henne lite snabbt ikväll, men hon hörde att jag var där. Malins tvilling Frida, som även har förlorat rösten stackarn!

Grattis till studenten! Idag var det ingen vanlig dag, för det var Din stora dag.
Men även den dagen då du blev arbestlös, med andra ord söka bidrag!
ha det bra! *Krya på dig!

Kan berätta kort om den här dagen då. Idag så har jag, mamma och Gisela varit och kollat lite på studentkläder. Äntligen så har jag hittat något...tänker tyvärr inte avslöja något utan ni får antingen se eller läsa det  på lördagen, dagen efter studenten. Fast jag blev jättenöjd med mitt köp och jag hoppas nu Gisela kommer hitta sitt på lördag tillsammans med sin syster Valentina. Självklart tar det ju tid att hitta det man verkligen vill ha, men med sin envishet och vara lite kräsen som jag kan vara så fixa det sig så som jag själv ville. Det är många som känner mig väl som kommer blir väldigt chockade kan jag ju säga. Jag är nöjd och mamma är nöjd, så vi båda är nöjda. Jag har även idag klarat av TRAFIKKUNSKAPEN!!!!!!!!!!!! Alltså det är helt sjukt att jag klarade det, mamma hjälpte mig fast det är så j*vla skönt att jag klara det och jag är så glad! Just nu så är allt bara bra, allt går som på en räls! Fick även reda på att mina gudföräldar som jag typ inte sätt på kanske ca 14 år eller något kommer på min studentmottagning och jag är så glad! =)

Imorgon är det fredag och jag ska njuta av min lediga dag. Måste även få säga *Grattis till min duktiga skolan som vann Didaktuskampen*. Har vunnit den två gånger nu sedan jag har gått i den skolan i tre år. Hur som helst jag är trött och klockan är mycket. Jag tänkte avsluta lite annorlundare den här gången med lite bilder som är tillägnat åt Jennifer och Malin!

   Jennifer                      Malin
     

     
   

Så där ja, Ha det bra nu alla gotte grisar och sov så gott!
Byebye, god natt!

P.S 8 dagar kvar

RSS 2.0