Måndag - 090330..guess who's back?!

Ska börja med kommentaren från tidigare inlägg, kan nästan ana vem som kommentera. Pizza Hut är skräpmat, visst det är super-gott fast det är så himla onyttigt och flottigt. Det är därför det är bläää.

Nåja vi går vidare, idag är det måndag och det har varit en helt okej dag faktiskt. Igår åkte jag och mamma och hjälpte brorsan med hans nya tv. Vi "leverera" den hem till honom. Sedan tog vi med oss Romeo hem. Han kommer bo här ett tag med oss, så det kommer jag se fram emot.

Idag har jag jobbat och efter det var det bara en snabbis in på affären, handla lite, och raka spåret hem. Därefter ut med Romeo. Han är så himla söt, och så glad när han får se en. Efter det blev jag upphämtad och sedan så var jag en snabbis iväg till Elgiganten för att titta på LCD-tv. När jag kom så hämtade jag bara väskan och sedan raka vägen in till stan för en liten träff och lunch med Jennifer och Joakim. Vart inge lång varit, men det var kul ändå.

Nu ska jag alldeles strax göra mig i ordning för lägg dags och sedan en snabb sväng ut med skrutten. Försov mig imorse så jag har inga direkt planer på att göra samma misstag igen. Så när jag kommer hem igen kan jag gå raka vägen till sängs.. smart va?!

Men, hörs imorgon! Good night! <3


Behov av gympa skor.


Skulle faktiskt behöva ett par helt nya gympa skor, mina andra är trasiga i stort sett. Hittade dem här på Nilson - hemsida. Jag gillade dem verkligen..

Kom igen, Sverige!


Det är nu pause i matchen mellan Sverige - Portugal och jag tycker allvarligt talat att Sverige har jobbat på riktigt bra den första halvleken. Det är grymt. Hoppas vi blir bättre andra. Lilla Ronaldo var lite kaxig under en intervju genom att säga "Sverige är rädda för att möta oss". Men hallå, vilken nörd. Vi har många bra spelare, speciellt Henrik Larsson, Källström och Elmander samt vår super målvakt Isaksson som ska se till att det fortsätter stå 0-0 under andra halvlek åt Portugal. Sverige få gärna göra en del mål. Så länge Portugal förlorar så.

Okej men kort om gårdagen. Träffa Joakim efter jobbet och vi åkte in till stan och kika på kläder. Passade även på att leta efter min väska, Don Donna, men den fanns ju inte i den ljusbruna färgen som jag vill ha utan bara i svart. Usch, det var tråkigt dem sa att jag får vänta och komma förbi lite då och då. Nå, får väl göra det. Aja men sedan så passade vi på att käka lite på Jensen. Det var väldigt gott.

Idag vaknade jag av att min kära kompis Dany skickade ett meddelande till mig kl.06.40 imorse. Tack Dany! Hon har barn och dem vaknar tidigt samt väcker henne då samtidigt så hon är alltid vaken tidigt även på lediga dagar..kul! Aja, runt 10.15 ringde min kära gamla kompis Malin och ville gå promenad. Så jag träffade henne och Frida (tvillingsyster) lite efter 11. Det som var kul var att promenaden slutade med en frukost/lunch på Pizza Hut (blääää) och sedan jakt på nya skor, sedan stress in på Systemet Bolaget. Men jag åkte hem med ett leende på läpparna eftersom jag fick träffa min goa och kära vänner. Saknat dem som bara den.

Okej återkommer strax igen..matchen är igång igen och jag vill inte missa något...HEJA SVERIGE <3

Don Donna


A girl can allways dream.. Jag har precis berättat för Jennifer som jag prata med i telefon för en liten stund sedan om hur mycket jag vill ha den här väskan och det jag fick till svar var - Köp den då! Har en tidigare Don Donna väska som jag älskar så. Nu har jag hittat en till. Gick in på hemsidan www.dondonna.se och kikade på deras väskor. Det fanns några som jag tyckte om, men jag fann favoriten.

<3

Hystersikt kul..

En kompis till mig visade det här förra veckan. Jag satt och skrattade som bara den..


Tänk om det hände en själv liksom..ska aldrig gå med på att göra något sådant där..haha..

Just nu..


Ligger i sängen och tittar på tv i mina rutiga klassiska pyjamas byxor och mina söta och ursköna får - tofflor.. älskar verkligen dem. Dem värmer bra må jag säga. Med andra ord så ligger jag och slöar i sängen ännu.. Ska titta klart på Ugly Betty och sedan ska jag nog försöka städa rummet. Med tanke på att det fina vädret så funderar jag lite på en promenad efter det.

Har precis även lagat lite lunch - pasta med lite makrillfilé..mums. Jobbet har ringt i mellanåt och undrat om jag vill jobba extra. Vi får se. Kanske något.  Fast just nu vill jag bara slippa jobbet i tankarna för ett tag.. Ska luta mig tillbaka och njuta av min goda lunch..

<3

Min Parfym = Slut

Upptäckte imorse att jag i stort sett tog de sista skvättarna i parfym flaskan.. Usch vad trist. Så jag måste handla en ny, sådan osis alltså. Det har blivit min favorit parfym - Sergio Tacchini. Jag använder även Beyonce's parfym - Star, och sedan DKNY. Fast S.Tacchini luktar mest fräscht om jag själv skulle välja mellan dem.


Ja, ni kanske minns flaskan (eller vad man kallar den?).. Slut! Får se om jag tar en tur till stan imorgon. På onsdag kommer ju lönen så det kanske inte är en dum idé att köpa den då.

<3

Måndag.. helt slut!

Tänker inte hålla det inne - Jag är helt slut! Helgen tog på mig mer än vanligt nu alltså. Har ingen aning vad det kan bero på, men hur som helst så är jag iallafall ledig imorgon och har ingen aning vad jag kan tänkas mig hitta på för skoja. Borde egentligen ta i tu med mitt rum nu igen. Har åter börjat se ut som ett rum som ägs av en slarvig tonåring - vilket jag ej kan förneka dock. Fast jag vill ha det snyggt, men jag orkar inte jämt. Man det är duktigt av mig att själv lägga märka till det när det börjar se hemskt ut. Kläder som byggs upp som på ett berg.

Nåja, idag har jag igen jobbat och det var lite stressigt på morgonen fast det ordnade sig sedan. På vägen hem tog jag sällskap av två av mina närmaste vänner på jobbet. En av dem ska sluta på fredag så jag är ganska ledsen över det. Okej, inte dramatiskt ledsen utan..ja det är ju inte direkt något jag ser fram emot. Kommer självklart sakna henne.


Typiskt så kom det minsann snö igår som jag trodde, men kanon väder på morgonen när jag gick till jobbet då. Aja, det var lite tjock snö imorse som låg kvar, men sedan på dan' så dök solen upp en stund och när jag gick hem sedan vid 14.00 tiden så hade en del faktiskt smält så det var ju bra. Vet ej morgondagens prognos, men jag hoppas nu på mer sol och mindre snö så hinner det smälta bort.... <3

God morgon!

Det är tidigt, men inte lika tidigt som igår morse..

Har 5 minuter på mig att skriva ett kort inlägg. Tänkte göra det med tanke på att jag ska jobba hela dagen idag så jag kanske inte kommer skriva något ikväll om det är så att jag inte har någon vidare lust. Jaja, vädret är toppen just nu. Det är halv blå (mest blå) himmel med sol. Hoppas på kanon väder dock. Går dock rycktes om att det ska börja snö, men peppar..peppar ta i trä - säger jag om det. Ska alldeles strax gå till jobbet. Idag börjar klockan 09.00 och slutar 20.00 som ni säkert läste igår.

Okej mina vänner, mina 5 minuter har snart gått. Men ni får ha en jättebra dag och om ni gör något roligt så tänk på stackars mig som måste jobba hela dagen!

Ha det så bra - vi kanske hörs senare!

<3

Från vita till skitiga.


Usch vad mina Converse skor har blivit smutsiga. Jag MÅSTE verkligen tvätta dem, för dem ser verkligen hemska ut för tusan! På vissa ställen på skosnöret så har det dykt upp svarta mörka fläckar. Skäms lite för att dem är smutsiga, ska försöka fixa det på något sätt! Hade på mig dem idag och jag tyckte inte det syndes så mycket då, men när jag väntade på bussen..så tänkte jag; Gud! Vad har jag gjort?!

Aja nu ska jag krypa i säng...Byebye <3

En halvdag på stan.

Trött som sjutton är jag. Har ju nämligen varit i farten sedan tidigt imorse eftersom ni vet att jag jobbade.

Dagen gick väl ganska fort antar jag med tanke på att det inte stort sett inte alls fanns så mycket att göra. När jag var klar för dagen rusade jag mig och bytte om och sedan rusade jag och en kompis till tunnelbanan. Själv skulle jag ju träffa min lillebror klockan 14.30 vid "spottkoppen" - Centralen.

Nå, jag kom iallafall in till stan några minuter tidigare än väntat. Det var bra för lillebrorsan eftersom jag alltid är sen och han alltid får vänta. Vi gjorde faktiskt inge speciellt utan traska bara runt i stan, vi köpte dock lite kläder åt honom. Han fick ju välja vad vi skulle käka också och det vart väl ingen höjdare direkt utan det blev Donken (mc donalds), men han är yngst så han fick bestämma.

 

Hur som helst, senare så tog vi oss en promenad till Gamla Stan. När vi kom till Espresso House så köpte vi en varsin mocha latte och gick en onödig, men lugnare väg tillbaka till Centralstationen. Detta kort (översta) togs på vägen tillbaka, ganska i närheten av rådhuset, och snett bakom oss så satt det en viss Björn Gustafsson (komikern) och pratade i telefon, i sin lilla silvriga bil (bubbla? såg det ut som). Jag tror han fattade att vi visste vem han var eftersom han undvek ögonkontakt och låtsades vara super upptagen i telefon.

Nåja, dagen har iallafall varit super och jag är helt nöjd med allt. Tänkte kolla klart på CSI: Miami och sedan göra mig i ordning för sängen och bara ligga och läsa en bok ett tag, kan tyvärr inte avslöja vilken... iallafall inte än. Men vi hörs imorgon igen förhoppningsvis om inte på måndag. Jobbar hela dagen imorgon 9.00-20.00... Blääää.

God Natt <3

Ny låt som fastnat i högtalarna..

Låten som fastnat i mina högtalare...Mario - I choosin' you
Det var ett tag sedan han gjorde musik som spelades här på radio i Sverige.


Lyssna här Mario - I choosin' you

Tidig morgon..

Ja, klockorna tjöt klockan 04.45 och då var det dags att stiga upp. Har nu fått i mig en super god frukost. Ska ut snabbt i köket och hämta mig ett stort glas mjölk också. Sedan är det perfekt. Jag skulle kunna ligga i sängen hela dagen känner jag nu. Det är så skönt att bara ligga här nu och inte gå upp, men jag får vara försiktig för jag vill dock inte somna om. Idag blir det jobb fram till kl.14 och sedan är det snabbt in till stan och träffa lillebror. Vet fortfarande inte vad vi ska göra, men det skulle vi bestämma då sa han.



Här får ni se min super 2 till nästan 3 meter långa halsduk, den värmer något enormt kan ni tro. Den går 2 gånger runt om halsen, går också med 3 fast jag vill gärna kunna se någonting när jag går också. Den här bilden är inte från idag, utan tidigare i veckan. Blev bara tvungen och visa hur stor och mysig den är. Mamma kallar den för boa orm och själv säger jag en lång orm med björnpäls. Tro mig, jag fryser i stortsett aldrig i den. Nej nu... *gäsp* ska jag fortsätta göra mig i ordning. Ska försöka slänga in ett inlägg senare när jag kommer hem från stan.

Ha en trevlig dag! <3

Fredag, 20/3

*Gäsp*....

Usch, dags att sova antar jag. Blev bara tvungen att se vem som åkte ut i Let's Dance. Började som vanligt att kolla på jobbet och nu ville jag se vem som åkte ut. Så nu är jag nöjd, för nu slipper jag vänta. Ska börja gå och borsta tänder och tvätta ansiktet, sedan måste jag sova med tanke på att jag ska jobba tidigt imorgon bitti igen. Hemskt nästan, ingen vila alls här alltså.

Fast imorgon ska jag träffa lillebrorsan igen. Han ringde när jag var på jobbet och fråga om vi skulle träffas och jag tänkte; varför inte?! Ska faktiskt inte göra något speciellt efter jobbet heller, slutar tidigt - kl.14.00. Måste bara visa mina nya grymma solglasögon jag köpte i stan förra helgen då jag var med lillebrorsan i stan. Jag gillar dem verkligen och skulle vilja använda dem, men jag får vänta ett tag.


Ja juste, tack kompis för tipset av webbsidan du gav mig. Har faktiskt kikat lite på cyklar där, men vi får se. Nå..tiden går fort nu och jag ska sova! Men vi får se imorgon vad jag och lillbrorsan kommer på för skoja att göra. Hoppas dock på lite sol kanske. Sägs att det ska vara för det mesta bara molnigt.

Sov gott iallafall!
<3

På jakt efter en cykel.

Prata med en kompis nu på kvällen, då drog hon upp mitt löfte till att köpa en cykel. Jag har lovat att köpa en cykel till våren nu så vi kan ut och cykla. Det som är jobbigt är att jag har totalt glömt bort det och ja, som sagt man skulle lika gärna kunna cykla nu. Så jag har varit duktig nu och kollat lite på nätet efter en bra cykel och om jag ska vara ärlig så visste jag faktiskt inte att cyklar var så dyra, men vi får se. Ska försöka hitta en, har inte cyklat på säkert mer än 5 år.

Det som också är roligt är att cykel, tycker jag, ska passa till ens personlighet. Kan ju inte ta vilken som helst. Folk som känner mig t.ex. tror jag inte skulle känna igen mig om jag kom cyklandes med den här t.ex.

 
Så det blir ett svårt beslut. Jag vill liksom INTE ha värsta "tant" cykeln eller någon "flick" cykel. Helst inte en typisk "dam" cykel heller. Men vi får se, jag får väl snart bestämma mig antar jag. Jaha, men åh..såg nyss tv4:s nyheter och det verkar som att vi kan få en riktigt fin helg också. Hoppas det för då kanske man kan gå promenad eller något.

Idag har jag iallafall inte gjort något spec. Jag sov ganska länge idag, så när jag vaknade så kändes det lite sent att hitta på något. Hade faktiskt tänkt och åka in till stan, men det vart inge av. Sedan tänkte jag göra ett ärende åt en kompis som hon bad mig om, men det kom jag på så sent att jag bestämde mig att jag får ta det nästa vecka istället. För imorgon ska jag jobba och helgen ska jag jobba.

Nåja, ska glo lite på en film jag köpte förra veckan.. Se trailer - The New World
God natt <3

Torsdag 19 mars

Vi har verkligen fått tydliga tecken på att våren är på G. Soliga dagar och blå himmel. Vi får hoppas att det nu håller i sig ett tag. Okej, det märks att jag blivit uttråkad nu sen jag läste ut den sista boken. Det var ganska skönt att slippa tv tittadet på kvällarna. Behövde bara min älskade IPod, mobilen ifall någon ringde och störde. Usch, nu väntar man på filmen som kommer till oktober - november. Vänta så länge jobbigt läge...


Men i lördags hade jag en hel dag tillsammans med lillebrorsan, vi var på bio och sedan så var vi och käkade på restaurang. Det var jättekul, ni kanske minns vilken film vi såg nämnde det i tidigare inlägg - Benjamin Buttons. En film jag verkligen rekommenderar till alla som vill se en bra film. Den var nog den bästa hittills. Så gå och se den people

Oj, ska snart iväg..men skjuter in ett inlägg senare när jag kommer hem igen!

<3

Så länge vi båda andas.


Förra veckan i torsdags så åkte jag raka vägen in till stan för att handla den sista Twilight boken - Så länge vi båda andas. Det tog inte lång tid innan jag började läsa den. Hann väl släppa väskan och påsen på golvet i hallen och hängde av mig ytterkläderna och sedan satte jag mig i vardagsrummet och bara försvann... Nu kan jag säga att jag läste ut boken igår och jag är jätteglad. Jag har ju väntat på den sedan i början på december - 08. Har alla fyra böcker nu eller en kompis har den första. Har iallafall läst mer än 500 sidor och jag är nöjd. Rekommenderar hela serien, det är som en film - varje bok är en fortsättning från den första till den fjärde.

Jaa, samtidigt så passade jag på att köpa en film och en jättefin och bra vår jacka, men jag har fuskat. Har faktiskt använt den tillsammans med min evighets och kanske längsta halsduk. Nå, jag var väldigt glad när jag äntligen hittade en jacka.

Okej jag ska fortstätta skriva och berätta mer om förra veckan imorgon igen för nu är klockan så mycket och jag ska upp tidigt, men ni får sova så gott!!

<3

Förlåt..

Jag skulle skrivit igår, men det gick inte för jag hade inte tid. Skulle skrivit i lördags men då var jag upptagen. Och nu, ja nu är klockan så mycket att jag inte ens borde fundera på att skriva något. Men imorgon så tänkte jag skriva några inlägg + lägga in lite bilder. Grejen är det att jag är inte hemma har inte varit hemma sedan i lördags. Var dock snabbt hemma en snabbis igår för att hämta och lämna lite grejer.

Just nu är jag hos min kompis nämligen. Har varit här sedan i lördags. Men jag ska hem imorgon så. Jag ska berätta för er om filmen jag och lillebrorsan såg i lördags - Benjamin Buttons. En bland de absolut bästa filmerna någonsin. En film jag lugnt kan rekommendera. Sedan har jag köpt två nya filmer också. Underbart! Ska även berätta lite om vad jag gjort de senaste dagarna.

Okej, nej nu är det lägg dags ser ni. Som sagt imorgon - Håll utkik!

<3 God Natt


The Curious Case Of Benjamin Buttons


Bestämde idag med lillebrorsan att vi ska gå på bio i helgen. Hade först lite svårt att välja film, men efter lite om och men så kom vi fram till The Curious Case Of Benjamin Buttons. Jag är så himla nyfiken på den filmen så det äter upp mig nästan. Så nu äntligen ska det bli av, men filmen är något enormt lång - 2 timmar och 45 minuter.

OKej, idag så jobbade jag bara fyra timmar och det var helt okej. Som jag tidigare skrev igår. Jag skadade mig nog en del efter att jag ramlade. Har något grymt ont i svanskota, det jobbigaste är när jag går för jag går som en gamling ser det ut som. Hur som helst, imorgon är det en ny dag och jag jobbar bara  fem timmar då tack och lov. Samma sak på fredag. Sedan är jag ledig helgen.

Imorgon ska jag åka in till stan och se om den sista Twilight boken har kommit ut. Den ska nämligen göra det imorgon, så vi får väl se! Men ni får ha en trevlig kväll! Ska faktiskt kolla lite på den här filmen Stealth - det osynliga hotet som går just nu på tv6.

God natt! <3

I did it again..

Måste bara berätta en rolig grej. Jag skulle in till stan tidigare idag och då gick jag i hyfsad tid ner till tunnelbanan pga. all snö. Har nämligen en backe ner som då var osandad. Upp för backen kom en man med kassar och precis när han äntligen kommit upp höll han precis på att ramla och jag kunde inte låta bli att le fast under halsduken med ner dragen luva..stackarn.  Men inte nog med det, i backen tar jag risken och går i mitten med tanke på att det var is på sidorna. Ändå kände jag hur jag sakta började glida ner för backen och sedan hamnade plötsligt *smock* rakt på rumpan. TACK OCH LOV såg ingen mig, men nu har jag lite lätt ont i sidan av höften för det var dock ingen mjuk landning.

Ja, jag har tidigare ramlat fast inte riktigt ramlat så. Utan jag gled ner i frieri ställning typ. Fast det var bara min kompis som såg mig då, men hon är van. Har ramlat oerhört många gånger med henne så hon börjar bli van vid det nu. Fast som sagt I did it again. Andra gången jag ramlar nu, sablans bananer till snö och is som inte kan försvinna. För sjutton gubbar vi vill ha vår nu.

Ska iallafall sova nu. Men vi hörs!

<3


Kort dag, men trött.

Dagen har varit lite till och från om man säger så. Jag är glad över att jag slutade tidigt trots jag inte alls hade någon lust att ens gå och jobba efter en lång och jobbig helg. Var även trött och bara ville hem. Men sedan på vägen hem så gick jag förbi affären och köpte mig lite käk samt en massa andra varor + aftonbladet med Sofis mode.



Så jag hade lite och läsa när jag sedan kom hem. Stod ju som vanligt om vårens mode, har dock inte hunnit läsa aftonbladet än. Gör nog inte det nu ikväll utan det får väl bli imorgon till frukosten. Glor just nu på Project Runway, tv3. Finns inte så mycket annat att titta på, men det är ganska kul faktiskt. Se hur deltagarna designar sina egna kläder från grund och botten. De flesta är ganska duktiga.

Imorgon är jag ledig, TACK OCH LOV. Vet inte riktigt än vad jag ska göra. Skulle faktiskt vilja åk in till stan. I lördags var jag i stan, mötte upp brorsan efter jobbet. Vi gick runt och tittade, träffade en gammal kompis till honom. Hon jobbar på ett café vid PUB huset. Så vi tog en fika där. Senare träffade jag två andra legender Joakim och Jennifer. En liten återträff - med middag + sång och dans (melodifestivalen). Med tanke på att jag tidigare på dagen var lite arg och hade smärtor i ryggen så var det en perfekt avslutning på kvällen + att jag kom hem med lite inköp från stan.

Som sagt annars har jag jobbat i helgen. Nu ska jag titta på tv en stund och sedan ska jag väl krypa ner i sängen. Behöver ju inte vara uppe onödigt länge bara för att jag är ledig imorgon. Aja Vi ses!

<3

Fredag..sov dags

Ska sova nu när som helst eftersom jag ska jobba imorgon. Efter det ska jag förmodligen träffa storebror på dagen, senare på kvällen ska jag träffa min kära vänner och så. Och efter det så ska jag till en annan kompis och sova.

Men, idag så har jag bara jobbat och tidigare var jag ju hos en kompis. Det gick bra natten som var, är ju allergisk mot katter och hon har en just nu vid tillfället. Det hände en ganska rolig grej imorse dock, okej inte roligt för mig då da. Vaknade upp imorse klockan 05.20 av att en hårig svans drar sig i hela ansiktet på mig, kring mina ögon och näsan och bara överallt. Öppnade ögonen och fick se kattens rumpa, med tanke på att svansen var i luften såg jag lite mer än nödvändigt. Kul morgon jag fick då. Jobbade kväll så jag började klockan 15.00, men vaknade 05.20 på morgonen var inte kul. Hade glömt mina allergi- tabletter men det gick bra ändå.

Okej ska sova nu! Men vi får se om jag skriver något imorgon annars blir det söndag - måndag!

<3

Torsdag, 5 Mars

Helt otroligt, äntligen så börjar det bli mycket ljusare ute nu på kvällarna. Jag är verkligen glad över det, snön är ännu inte borta utan den kommer och går. Fast vi alla väntar nu på våren. Tyg skorna har tyvärr kommit fram lite tidigare. Jag kan inte rå för det faktiskt. Vår skor har jag skaffat nu är det bara en bra vår jacka.

Förra sommaren så köpte jag ett par Fred Perry skor (i tyg). NU har jag hittat ett par svarta som jag blev sugen på, men ja jag vet. Ska inte spendera på ett par likadana skor som jag redan har. Men det hade faktiskt inte varit så dumt. Kan tyvärr inte säga att jag inte har dem på min framtida köplista.



Förutom att vädret är lite till och från så är vi ju faktiskt inne på mars nu, så tiden går ganska fort. På tala om att tiden går fort, nu har det gått ca. 6 månader sedan vi flyttade. Och självklart måste jag säga att det känns mycket bättre nu än vad det gjorde tidigare fast jag kommer alltid sakna hemmet jag hade tidigare. Fast mitt rum och lägenheten är super. Jag har verkligen bosatt mig och gjorde ganska mycket. Ska inte ljuga jag har en del saker kvar på listan och slutföra. Fast vi kan väl jämför med hur det såg ut tidigare och hur det ser ut nu.

 Före --> Efter  

Erkänn nu visste är det stor skillnad. Ni ska få se mer jämförelse bildern, men inte just nu. Idag har jag inte gjort så särskilt mycket fast det har varit fint väder så lite frisk luft fick man iallafall. Snart ska jag äta sedan ska jag bege mig av till my good friend. Har inte träffat henne så värst mycket den senaste tiden. Vi ska diskutera hur vi ska klippa oss. Båda två behöver nämligen ett besök hos frissan. Vårt tränings schema sket sig så vi ska göra yttligare ett nytt försök.

Jaja, ha en trevlig kväll. Lär väl slänga in ett inlägg imorgon igen - på kvällen då förstås. Ska nämligen jobba kväll och kommer inte hinna hem innan.

<3

Melodifestivalen

Vad ska man säga - BU kanske?! Usch vilka tråkiga bidrag alltså. Nej, jag gillade dem inte alls. Det blev för mycket. Fast jag tyckte nog att Agnes Carlsson förtjänade att gå vidare. Den låten var väl den enda som jag tyckte var okej. Därför väntar jag på dem som gick vidare till Andra Chansen. Är det nästa lördag?!


Men den andra, operasångerskan. Nja inte mycket till musik tycker jag. Och det har nog ingenting med operan att göra för hon kan verkligen sjunga opera, utan det har nog mer med att göra att det var ingen riktigt fart i musiken. Juste såg ni Darin - herregud, nå han var okej. Börjar dock tröttna på alla f.d idoler. Men han sjöng en gammal Jan Johanssen låt

Okej jag ska sluta gnälla, men jag väntar nu till nästa lördag så jag får höra min låt. Hur som haver jag ska väl lägga mig och sova för imorgon ska jag iväg till Skärholmen med mamma på dagen och sedan så blir det väl dags att betala lite räkningar kanske. Idag har jag bara varit hemma och inget gjort någonting, okej nu ljuger jag - jag har endast varit lite snabbt ner till Konsum och handla lite smaskens för Melodifestivalen.

Babbel babbel - God natt på er. <3

RSS 2.0