Onsdag 29:e Juni

God morgon! :D

Har precis pratat med lillasyster C. Jag glömde min mobil hemma hos dem igår efter vi hade kollat på film. Jag har köpt 2 nya filmer, REA vet ni... Nåväl vi hyrde film också, 3 st i en vecka. Väldigt billig, älskar att vi äntligen har HEMMAKVÄLL här i trakterna. Blev medlem igår också, så jag får billigare hyrning och köpning :D

Nå gårdagen då.?! Jag var och hade picknick med lillasyster C och Ida, sedan dök mitt underbara gudbarn upp tillsammans med mamma Malin och hennes härliga farmor. Det var väldigt mysigt. Bus ungen börjar bli stor och hon är så otroligt söt.

Nej, nu måste jag iväg för jag ska på ett snabbt återbesök på Specsavers.!

Hörs ikväll!


Måndag 27:e Juni

God morgon Mundo!

Jag måste faktiskt säga att jag är jääätteseg idag. Märkte nu att jag inte, eller rättare sagt ville inte gå upp. Jag visste att jag kan måste så det vara bara att resa på sig.

Just nu käkar jag frukost och tittar på "The Dogwhisperer". Perfekt att ha de programmet att titta på, på morgonen. Jag beundrar verkligen Cesar, den mannen är helt otrolig. Men det har tagit över 20 år att lära sig det han idag kan lära ut andra. Han ser det vi andra inte ser, det sjuka är att et verkligen funkar. Nåväl, nu ska jag börja klä på mig och sedan göra mig i ordning. Tänkte tvätta håret lite snabbt också.

Men jag slänger in ett inlägg senare idag.!




Saknar dig!

Tänker på dig väldigt ofta. Det gör ont i mig att veta att jag aldrig mer kan prata och se dig igen. Dagligen intalar jag mig själv att du mår bra var du än är, på en bättre plats. Men som din dotter kan jag inte förklara hur mycket jag verkligen saknar dig och verkligen önskar, mer än någonsin, jag kunde spola tillbaka tiden. Speciellt till den här dagen 29.e Oktober 2009, då vi var i Dalarna på en veckas ledighet. Behövde komma bort och bara få lite far och dotter tid. Något jag verkligen saknar...

Prata med min far, fika och lösa korsord tillsammans. Kolla på gamla goda roliga svenska serier, som vår favorit Rena Rama Rolf. När du kommer med dina dåliga skämt som man inte kunde låta bli att skratta åt bara för att man visste att du sa dem endast för att få se dina barn le och skratta. När du kom med dina goda råd och visdom. Vi fick lära oss väldigt mycket från dig, du var som vår egen uppslagsbok.

Saknar dig massvis! Varje dag, minut, sekund! Du är fortfarande vår pappa även om du inte befinner dig just här och nu. Du finns någonstans här omkring. Det vet jag!








Söndag 26:e juni

God kväll!

Vad gör ni ikväll? Själv ligger jag i sängen och tittar på The Proposal. En otroligt bra och rolig film. Har den på dvd, men nu gick den på tv så då kunde jag inte låta bli  att titta. Den slutar strax, efter det ska jag väl hoppa in i duschen och sedan så blir det läggdags. Imorgon ska jag jobba igen, men efter jobbet ska jag försöka STÄDA mitt rum. Det är verkligen i behov av det just nu. Försöka få upp lite grejer till vinden också.

Idag jobbade jag med två härliga tjejer, Karina och Therese. Det var faktiskt skoj. Vi hade en riktigt lugn lugn dag. Lagade lunch och allt tillsammans. Hade det trevligt på vår uteplats på jobbet. Vi planerade och pratade lite om vi skulle kanske hitta på något tillsammans ett litet gäng. Vi funderade på Gröna Lund. Skulle vara en skoj grej att bara göra tillsammans så jag hoppas, hoppas, hoppas på att det blir av! :D

Jaha, det var väl min dag och helg. Juste mamma och jag fick spendera lite tid tillsammans idag. Det var kul. Jag hoppas ni fick en fin dag med trots det otroligt skumma vädret. Nästa vecka så HOPPAS jag faktiskt på att få träffa Malin och Noelia. Saknar dem tjejerna.




Nostalgi.. mäktigt

Do you remember?!


Lördag 25:e juni

Glad midsommar! Var i ju för sig igår, men sak samma. Nå, nu regnar det. Fast vi fick en mysig midsommar ändå. För vädret höll i sig. Jag jobbade igår och efter det åkte jag till lillebror och dem. Vi spelade Wii som vi köpt av min fina vän Ida och det var väldigt skoj faktiskt. Vi höll nog på ett bra tag med det. Så det var kul.

Nå, idag så velar jag om jag ska åka hem eller inte. Vilket jag nog tror. Ska börja jobba tidigt imorgon bitti och jag vill verkligen inte behöva gå upp föööör tidigt. Men visst, jag ska väl röra mig hemmåt tror jag. Juste idag fick det bli lite midsommar middag. Ingen midsommar utan sill, potatis och gräddfil med gräslök. Mums...! Dock skedde en lite olycka när jag skulle hacka gräslöken. Råkade komma åt mitt finger. Shit alltså. Det gjorde ont. Inget djupt sår utan det bara svider för det mesta. :(



Plåster hjälpte inte, den blödd för mycket. Nu låter jag det torka så jag sedan kan skölja av det och sätta plåster efter. Men just nu ligger jag och lyssnar på lite bra gammal musik.

Marc Cohn - Walking in Memphis

 


Love Is In The Air!

Mambo and Kiara sitting in a tree.. K.. I.. S.. S.. I.. N.. G.. ;)







Kiara och Mambo leker, det busar och sedan pussas dem. Så gulligt. Man märker på Kiara att hon är den som är den starkaste JUST NU. Hon är alltid överst (den mörka), den ljusa är då såklart Mambo.

Fredag 24:e juni

Hola Mundo! Que pasa?! :D

Hoppas allt är bra med er? Själv är det väl si so där. Jag jobbar idag. På midsommar? Ja, visst, tråkigt? Absolut. Men vad ska man göra, så är livet. Jag jobbar inom vården och jag får ta det, men jag firar tillsammans med familjen imorgon. Det är helt okej för mig faktiskt. Fast jag åker till lillebror och dem redan ikväll faktiskt. Så det är okej för min del trots allt.

Jag kan erkänna att jag nu har varit ganska dålig på att uppdatera och så, men det har varit en del att göra. Fullt upp. Som ni vet så har ju min äldrebror skaffat en till hund - Kiara, amstaff blandning. Hon är så söt, men det gäller att vara sten hård med henne och inte låta henne komma undan med saker bara för att hon är valp. Det har gått bra och vi har fått jättebra tips faktiskt. Så det är ju skönt.

Kiara var här igår. Hon fick sova hos mig från Onsdags till igår. Det var mysigt, men det gäller att sätta gränser på henne redan nu. Så det har jag gjort och hon fattade direkt. Vi har även hittat en kille åt henne. Min kompis Marcello har en kompis som också har en liten amstaff kring samma ålder. Kiara är 15 veckor och den andra är 14 veckor. Så det var ganska perfekt.

Men det har varit skoj att ha ägnat sig åt dem hundarna. Det har varit skoj och roligt. I veckan har jag även jobbat och nu har jag äntligen fått mina linser, så när det game on. Ska börja sätta i dem snart. Tar tid för mig att få på mig dem ibland.




Kiara, den lilla sötnosen ligger ovanpå en trött "faster"..

Nytt ordspråk..

Ojos que no ven, corazon que no siente..

Mitt nya mottord. Jag älskar det. :)

Dags att sova

Hallå.!

Ska sova, är riktigt trött faktiskt. Ikväll har det bara varit bus med Kiara och Romeo. Det var skoj. Dem är så mysiga båda två. :)

Juste, lite snabbt nu om gårdagen. Igår så var jag och Carro och såg skräckfilmen Insidious. Den var läskigt bra, det var ju nästan som om jag hade skitit på mig efter filmen. Så den rekommenderar jag. Även en annan kompis hade sett den och sagt att den var läskig. Absolut värt pengarna måste jag säga.

 Kika trailern här..



Nej nu ska jag sova. Vi hörs imorgon igen!

God natt ♥

Lördag 18:e juni

God kväll allesammans!

Jag hoppas att allt är bra med er. Sitter just nu på Roslagsbanan med lillasyster C på väg ut till storebror. Han har ju skaffat en ny hund. En liten amstaff. Låt mig få presentera vår underbara nya familjemedlem Kiara. Hon är 15 veckor gammal och super duper söt. Mysig, men lekfull. Kiara är vår nya lilla prinsessa.



Ja, som sagt sitter på tåget nu till bror min. Väntar på biljettgubben. Har jobbat hela dagen idag, riktigt skönt. Speciellt när jag fick jobba med fina tjejer som Laura och Danyelee. Vi drog och käkade lunch tillsammans eftersom vi alla tre jobbade hela dagen. Riktigt mysigt och avkopplande faktiskt. Brukar skämta om att vi är de coola Latinoamerikanska gangster gänget. 

Fick höra att min coola kompis Tessan kommer nästa veckan. That's awsome. Har messat henne nu och berättat hur glad jag blev. Lovade rädda mig från helvetet, söt :)

Nej, jag ska vara lite social mot Caroline som sitter och spelar på min iPod. Det tar en stund att åka nu. Jag kan skriva sedan och berätta om vad jag gjorde igår.

Vi hörs senare!


Torsdag 16:e juni

God morgon allesammans!

Jag har stora fina nyheter. Vi har fått en ny familjemedlem här i familj. Kiara heter hon och är en riktigt sötnos, hon är en amstaff blandning. Så himla fin. Idag ska jag, lillebror och lillasyster C åka och få träffa henne. Ska faktiskt bli riktigt kul. Jag bara väntar och väntar.

Jag har tyvärr ingen riktig bild på henne, så idag ska jag ta en massa bilder på henne.. Självklart så ska det bli kul att träffa Romeo också. En spännande eftermiddag.

Nu ska jag käka klart och snart iväg och jobba. Men vi hörs senare!


SO YOU THINK YOU CAN DANCE!!

ÄNTLIGEN!!!!!!!! Jag har väntat så och nu är det äntligen här. Älskar detta program och jag kommer nog alltid göra det. Så himla underhållande. Älskar när dem dansar och deras bakgrund om sitt liv. Vissa har varit med om mycket och det är helt otroligt att dem fortfarande dansar. Jag älskar det.!!


Tisdag 14:e juni

Hallå hallå gott folk!

Jag sitter just nu med huvudvärk och är riktigt trött. Idag gick man upp tidigt för att gå på lillebrors skolavslutning. Det var faktiskt väldigt skoj. Jag fick en chock när det plingade på dörren och såg både storebror och mormor (lillebrorsans). Jag visste att mormor skulle komma, men inte en blekaste aning att storebror skulle komma. Vi gick i vilket fall som helst ned till skolan runt halv tio och sedan var det full fart. Prisutdelning och en massa skoj. Elever som uppträdde och så.

Sedan fick vi fick med alla 9or som gick ut skolan. Kul att träffa lillebrors lärare och klasskamrater. Vi hade faktiskt riktigt skoj idag. Ska lägga upp en bild på lillebror när han står i sin snygga kostym och ser tjusig ut.

Men ja, efter så åkte jag med den äldre brodern in till stan och sedan så hängde vi där ett tag. Nu är jag hemma igen. Sitter och glor på tv, tänkte slänga mig och kolla på film.

Ni får ha en mysig, fortsatt trevlig kväll!




Favorit just nu!




I ♥ my new shoes!



Dem är så himla vita och fina. Kostade ju inte mer än bara 79:- också. Jättesköna att gå i också.!


Uttråkade eller vad?!

Hahaha, så här brukar jag och lillebror leka när vi är riktigt uttråkad vilket vi var idag. Det är bara med honom jag brukar kunna göra så här med. Det var så roligt, för efteråt körde vi brottning. Självklart vann jag eftersom han inte kunde använda sina händer, eller armar.! HAHA :D





Ja, min lillebror gillar att gå på mina nerver. Han har kastat en stor pilates boll på mig. Dem är ju hårda. Slängde den i magen och huvudet på mig. Men han fick ju igen för det när vi brottades. Sedan lekte HAN följa John. Han gick efter mig heeeela tiden. Hotade med att jag behövde gå på toa och skiten. Så vi kom in på toan och medans jag skulle låsa toaletten hade skitungen redan satt sig själv på toan. Så jag fick rusa ut igen! Så jävla smart han är. Man ska aldrig vända honom ryggen alltså.!

Nå, det är så här vi håller på dagligen då jag är här på besök (som jag är nu, kom hit idag). Imorgon har grabben skolavslutning. Så jag tog ledigt för hans skull så jag kunde vara med. Så imorgon ska jag, mamma (hans) och mormor (hans också) på avslutningen. Ska bli skoj :P


Bränna, men en ful en.!

Jag nämnde ju att jag solade i lördags. Eller ja, tänkte inte på att jag för det mesta hade ryggen emot solen. Så jag fick nu riktigt hemska ränder på ryggen. Hahaha.. sååå fult!



Inge vidare snygg huh?! Nja inte precis!!

Lite bilder från helgen!















Lite blandade bilder från helgen. Hahha, spindeln tog jag i lördags då jag bad lilla C att sluta gå emot och röra vid räcket längst bron till Kungsträdgården, eftersom det sitter stora BAMSE spindlar hela vägen. Dem var verkligen jäääättemånga och stora. Usch.! Spindeln ser typ lika stor ut som de verkar. Typ. Det roligaste var när vi kom till Kungsträgården och vi såg STORA äckliga råttor springa längst gräsmattorna. FYFAN vad dem var STORA.! Usch, såg vidrigt och läskigt ut.

Måndag 13:e juni

God kväll!

Förlåt för den usla uppdateringen, men i helgen ville jag vara bloggfri. Jag passade istället på att njuta av det fina vädret och det underbara sällskapet av riktigt goda, härliga vänner. Jag fick träffa min underbara goda vän Malin och hennes lilla flicka Noelia. Hon har ju blivit en stor tjej nu. Det bästa med henne att hon bara blir roligare och roligare för varje gång. Jag ska lägg upp en video på henne när hon ber mig och mamma Malin att vara tysta när vi smyger förbi en gubbe som sover på gräsmattan. Så otroligt söt.

Kan lägga upp den videon imorgon eller något. Hur som helst, min helg har ju varit toppen faktiskt. Riktigt nöjd. I fredags som sagt så träffade jag Malin och Noelia. Vi hängde bara i lekparken och käkade lite. Den perfekta kvällen någonsin. I lördags var det häng med lillasyster C, Gisela, broder M och hunden Ziggy. Mys hela dagen typ. Vi låg nere vid Mälaren och bara sola. Jag blev nog lite bränd på ryggen. Inge snyggt alls. På kvällen så gick jag och lilla C på bio. Vi såg den här filmen PRIEST. Den var faktiskt väldigt bra. Jag gillade den.

TRAILER - PRIEST



Nåväl, efter filmen i lördags så mötte C och jag upp våra storebrorsor. Dem hängde så vi hängde på. Käkade lite nere vid kajen i Slussen och kollade på alla båtar. Det var faktiskt väldigt mysigt. Vet ni vem vi såg när vi promenerade till Kungsträdgården. Jo! Vi såg vår Prins Carl Philip tillsammans med hans tjej Sofia. Dem satt och käkade och drack. Vi gick precis 2-3 meter ifrån dem. Har aldrig sett någon av kungen, drottningen, kronprinsessan, prinsen eller prinsessan tidigare. Så för mig var det väldigt spännande. Medan vissa andra undrade vems prins jag menade när jag sa "Vår prins sitter där". Ja, jag undrar vems och vilken prins jag talar om när jag uttrycker mig så.

I söndags så åkte jag och mamma på lite ärenden, dock hittade jag INGET av det som jag ville ha. Trist.! Men annars så var det en lugn söndag. Vi åkte mest runt och sedan var vi hemma och tog en lugn kväll. Idag var det jobb. Inge vidare skoj, men när jag fick jobba med min nya vän Laura så är det alltid skoj. Träffade även min goda vän Danyelee också. Skojigt. Så det var väl det positiva.


Fredag 10:e juni

God morgon kompisar!

Trött som satan är jag idag. Har sovit väldigt dåligt må jag säga.! Fattar inte. Jag tyckte det var varmt i natt igen så jag fick svårt att sova. Öppnade fönstret och sov med ett tunt lakan istället för ett tjockt duntäcke. Hjälpte inte, fick öppna fönstret och då började det sakt hjälpa, men det tog tid innan jag kunde somna. Så nu är man ju såklart jääättetrött.

Okej, men jag är uppe och ska börja göra mig i ordning. Ska iväg till jobbet om en liten stund. Orkar inte :( Men men. Idag ska jag försöka träffa min goda vän Malin. Det var så länge sedan jag träffade henne senast.

Juste, jag har glömt att berätta att min "lillasyster" Roxana har tagit studenten i onsdags. Så efter jobbet drog jag dit på studentmottagning/ middag. Det var massvis med goda saker där. En himla massa människor också. Det var faktiskt väldigt skoj. Träffade på människor jag inte sätt på evigheter. Jag stannade där ganska länge. Kom hem gaaaanska sent. Men jag jobbade kväll igår och började sent så det gjorde faktiskt ingenting

Nej, nu ska jag klä på mig. Men ni får ha en toppen dag allesamans.! Ska lägga upp lite bilder antingen idag eller imorgon från veckan.!

Ha det gött! ♥

Chip Shop!

Den underbara söta chinchillan här hemma har varit rädd hela dagen. Han gillar inte installationgubbarnas borrar så han har gömt sig i buren halva dagen. Men efter ett tag kom han fram och då busade vi ett tag. Det var faktiskt väldigt skoj. Han bits inte. Kan gnaga lite försöktigt på tröjan eller något. Men han är så söt.



Söt liten sak är han :D

Tisdag 7:e juni

GALEN MORGON!!!! Dumma, arbetsgubbar som måste komma och installera idag ju. Dem kom klockan prick 08.00 imorse och plinga på för att kolla om vi skulle vara hemma. Sedan så har dem sprungit ut och in genom dörren hela morgonen. Dem knackar inte utan dem går bara in och kör på. Efter ett tag så stänger dem inte ens dörren utan bara går. Efter dem hade ätit lunch så kom dem plingandes på dörren igen. Och så vill dem fortsätta. Dem är fortfarande inte klara. Nå, hur ska detta sluta med andra ord.

Jag har sovit dåligt i natt och jag vill just nu bara sova. Hade tänkt och lägga mig efter dem var klara. Men dem blir ju aldrig klara ju. Så jag vet inte. Dem säger heller inte till vad de gör eller om dem ens kommer tillbaka. Jag menar, man gör väl det man ska i första lägenheten och går sedan vidare till nästa. Nej, dem ska göra typ 3- 4 våningar av 8 åt gången som dem ska springa emellan.

Nåväl, det blir en hemma dag för mig eftersom dem aldrig blir klara och jag kan ju inte gå ut förrän dem är klara. Jag som hade tänkte att ha en picknick eller fika med Malin och lilla Noelia. Dumma långsamma gubbar. Det jobbigaste tycker jag är väl att dem ska prata typ serbiska med varandra. Så jag fattar ju inte när dem står och klagar på en massa saker hela tiden.

Aja, jag ska koka lite korv. Sedan får det bli korv med bröd.

♥ :)

Vill ha!

Denna vackra sak har jag fastnat för. Gillar den så extremt mycket alltså. Härliga färger och den ser så somrig ut. Detta är nästan ett måste. Helt underbar!


Måndag 6:e juni

Wiiie, Sveriges Nationaldag. Härligt. Idag bakade vi tårta på jobbet och det var faktiskt skoj. Sedan så var jag och en arbetskompis iväg och kikade kläder och skor efter jobbet och då köpte jag ett par nya skor. Inte ens dyra utan dem kostade bara 75:-. Fan det är ju absolut ingenting. Jag älskar dem. Använde dem nu på eftermiddagen när jag skulle åka till lillebror och mamma (lillebrors). Juste, Jennifer jag använde klänningen idag också. Den passade så perfekt och jag bara älskar den. Min nya favorit.

Indiska har som sagt blivit mitt nya favorit ställe att handla på. Fan, skulle inte gått dit igår. Jag och J gick dit och hon visade mig VÄRLDENS snyggaste picknick korg. Älskar den till 1000.! Vill ha den såå. Dumma J som måste visa alla fina saker. Det fanns en hel mängder av saker därifrån som jag ville ha. Nej, måste hålla händer och plånböcker i styr.

Nåväl, nu är jag iallafall hos lillbror och dem. Saken är den att imorgon kommer några gubbar och ska installera något till deras bredband och ingen är hemma då. Eftersom jag är ledig så offrar jag mig. Måste dock upp redan kl.08.00. Suck :(. Ingen sovmorgon för mig inte.

Juste, kort om gårdagen. Igår lunchade med The Joker och Myggan (!?).. hehe. Det var faktiskt skoj. Varje gången vi tre är tillsammans så ramlar ord och skämt ut. Även när magen är proppfull med mat och man hamnar i matkoma så kan man inte sluta skratta. :D Efteråt gick jag och mina bröder på Pirates Of The Carribean (4?!). Den var helt okej. Skämten var ju inte på topp för Johnny Depp. Han var ju så allvarlig hela tiden och det ska han ju inte vara, men äventyrs mässigt så älskade jag den. Bra med action och fighter. Det var skoj.

Nå, det var min dag!! ;)



Veckans!!!

En så underbart grym och bra låt! Love it!!

Alaine - Without you


Söndag 5:e juni

God morgon! Ska iväg nu på en liten picknick med fina vänner. Senare ikväll blir det bio med bröderna. Som sagt så blir det Pirates i 3D så det ska bli skoj. En fullsmockad dag med skoj. Ha en trevlig dag!


Me ♥ Indiska!

Idag var jag på Indiska med mamma för att jag hittade en klänning här om dagen som jag ville ha. Den är så himla gudomligt fin att jag är kär i den. Men jag hittade även lite andra fina kläder också. Som detta t.ex. Ett fint linne och en underbart härlig lång kjol.

Jag rekommenderar verkligen att smita in på Indiska och kika. För dem hade verkligen riktigt mycket snygga plagg faktiskt. Handlade inte klänningen idag, men jag tänker nog göra det.




Lördag 4:e juni

God morgon på er! Eller nja, jag har väl varit vaken ett tag. Mamma kom hem imorse. Så nu är det inte lika tomt här hemma. Men jag måste faktiskt erkänna att det har varit skönt att få vara lite själv. Jag har ju lärt mig nu att laga lite mat. Nej, vad nördigt det lät. Jag har utvecklat mina matlagnings kunskaper. Lät lite bättre. Jag har haft skoj iallafall.

Idag ska jag och mamma åka iväg och kika lite på en klänning jag har tittat på. Sedan får vi se hur kvällen ser ut. Vi funderar starkt på att städa våran balkong också. Snygga upp den och bara göra den mysig. Nå, hur ser eran dag ut?!

Imorgon blir det bio med bröderna. Vi ska se den nya Pirates of the Carribean filmen. Det ska faktiskt bli skoj. Jag försökte se Baksmälla 2 med dem, men allt jag fick till svar var "NEJ, ingen j*vla alkis film där dem super sig fulla och inte minns något efter". Låter som om det vore jag som skulle ha dålig humor för att jag tyckte den första filmen var rolig.. Dumma bröder jag kan ha ibland.

Nå, dem är ganska uppkäftiga båda två. Helt otroligt ibland alltså. Nåväl, ha en trevlig dag!




Från i onsdag. Lillebror visar vad då?! Musklerna kanske. Vet inte, ser inget heller.. haha :P

Fredag 3:e juni

Hejsan svejsan! Wallander går på tv just nu. Har bestämt mig för att ta en lugn kväll. Har jobbat och sedan så var jag hos optikern idag. Herregud, testade linser. Panik! Kändes som jag hade smuts i ögonen de första minuten. Men sedan gick det över och kändes annorlunda. Kunde helt plötsligt se det mesta utan glasögon. Nice. Roligt. Nå, det gick bra så nästa vecka gäller det. Tack Ida, för att du följde med.

Nu på kvällen har jag städat. Mami is coming home tonight from Spain. Hon har ju varit i Mallorca, och på söndag åker Idas mamma ned dit. Mallis är poppis. Men okej, städat har jag och sedan lagade jag lite käk. Köttbullar med makaroner. Kollade såklart på Sverige matchen, men fy fan vílken tråkig match. Ja, men det hände ju ingenting och svenskarna filme ju. Töntar! Nej, besviken match trots 4-1 till Sverige-

Well, well.. Ska ta de lugnt nu, köpte lite glass och jordgubbar på vägen hem. Så himla gott. Nej, nu tänkte jag tjocka på mig lite. Sedan ska nog jag sova. Har ganska mycket att göra i  helgen!





Jag hoppas ni får en trevlig kväll :D Ha det gott!


Torsdag 2:a juni

God kväll på er! Hur har dagen varit?! Min har varit väldigt bra. Jag är riktigt nöjd, storebror min kom förbi en stund nu på kvällen. Jag bjöd på pannkakor och med grädde och jordgubbssylt. Det var trevligt eftersom jag är så mycket med lillebror så måste jag faktiskt medge att det var skoj att hänga lite med storebror.

Juste, gårdagen. Igår kväll var vi ju och såg the umbilical brothers. Det var faktiskt jätteskoj. Man kunde inte låta bli att skratta. Dem var ju så himla duktiga och gjorde lite små narr av oss svenskar. Vilket jag tyckte var det roligaste. Nej, vi hade jätteskoj. Riktigt kul faktiskt. Jag är väldigt nöjd.!

NU tänkte jag sova.! Ni får alla sova gott!

God natt ♥

Byebye!

Nu åker jag in till stan och möter upp lillebror. Han tog fel på tid, stackaren. Trodde vi sa 16.30. Vi bestämde 17.30. Så nu åker jag in och bjuder han på lite mat.!

Hörs imorgon!




Onsdag 1:a Juni

Hej på er! Nu var det helt plötsligt Juni. Shit.. vad tiden går fort alltså. Blir riktigt chockad när jag kom på att det var juni idag. Man tycker liksom att det precis var april. Nej, för fort.. för fort.

Nå, igår eftermiddag efter jag hade slutat jobbet så åkte jag till Liljeholmen. Passade då på att ringa Marie. Hon satt på banken så jag smet in och sällskapade henne. Sedan följde hon med mig på ett litet ärende. Sedan gick vi runt och kollade på kläder. Stötte på hennes syster också. Hon är ju så himla snäll. Därefter köpte vi lite lunch och satte oss i solen. Sedan blev vi tvugna att skiljas åt. Men en liten stund fick vi hänga.

Detta köpte jag i helgen. Gillar blå/vit randigt.





Ja, så det var vad jag gjorde igår. Idag ska ju jag iväg med lillebror och kolla på den där showen jag berättade om. Det ska bli ganska kul. Så nu ska vi mötas inne i stan och käka lite först innan vi beger oss ut till Djurgården. Funderar om vi ska ta båt eller buss. Beror ju på vart vi äter.

Så ser min kväll ut. Jag har dock lite dåligtsamvete. Lovade skicka iväg en sak till min kompis Caroline i Linköping. Har fortfarande inte gjort. Måste göra det ganska snart. Lovar, snart kompis!


RSS 2.0